Bende hava durumunu sık takip ediyorum hava açıksa okula type-r la gidiyom çünkü
harbi harbi pazara kadar yağmur gösteriyor
Bende hava durumunu sık takip ediyorum hava açıksa okula type-r la gidiyom çünkü
harbi harbi pazara kadar yağmur gösteriyor
Valla hafta basindan beri yagmur gosterio pampsDun gece yagdi okadar. Pek yagicak gibi degil ama yuksek kesimlerde yagar buyuk ihtimalle. Bu arada kismetse hafta sonuna kadar kati bosalticam. Oncesi sonrasi dynolarinida paylasirim.
Mapped by DR.ECU
ahauhau kanku benım arabamın yanına geldiğinde mis gibi cila kokuo öğle öğrenci arabası değilhep temiz
![]()
bu arada benı gecersen jantları değiştiririrz orda dönüşte tekrar deneriz demedi deme![]()
Ya hala mekan önerisi yapan yok yaaHerkes farketmez diyo ama neresi icin fark etmez
Yok mu söle hem arabaların rahat rahat durabilecegi hemde bir sey yapabilcegimiz yer bide istanbullu olcanız ya
![]()
Kanka benim okul sile'de biliyosun.. Sile yolunda calısma var + esek gibi kasisler koymuslar ustune.. Ondan soylemedim bile.. Direk bırakırsınız altınıPolonezköy falan diyodunuz onun yollar nasıl ben hic gitmedm cünkü..
Çatalca'ya falan mı gitsek![]()
O zaman istanbul icinde bir organizasyon yapcaz cunku mangal dedin mi otomatikman bayır cimen oluyor
O zaman söyle bir fikir sunayım.. İstanbul icinde park sorunu olmayan bir yere gidelim cay-kahve veya yemekte olur.. Ustune arabaları yıkatıp foto cekimi falan yapabiliriz..
Ben her yere girerim sıkıntı yapmayın şehir içi olucak diye bir şey yok adını koyalım ama 7 kişiyiz 6 megane war yeterli sayı baskada gelicek olan olmaz sanırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)