Doğrudur yani 130 manuelle hiç basmadım ama 1 keresinde komik gelebilir 80ps'Lik megane 2 varken kırmızıdan kırmızıya ben meggy'de tektim passatta 5 kişimi ne vardı 120ye kadar 1 boy zorla geçtiydi ışıklarda![]()
Su havalar bir güzeleşse show yapcaz da![]()
Ya arkadaşlar benim arabanın üstüne 18 inc Enkei RP03 jantları siyah tonda photoshop yapabilcek bir babayiğit var mı
Dou saolsun jantları soktu kafama fiyatlarıda uygun..
Nette bulamadım hiç Megane III Coupe beyaz renk arabam..
Bu arada sizinde jant önerilerinizi alabilirim ama istediğim jant modeli aşağı yukarı bu tarz.. Gönül Emirhan'ın Oz Ultraleggare'leri ister.Kardeşim her türlü yardımı yapcağını bilmeme rağmen bana maddi olarak sıkıntıya sokabilir beni bakalım gelişmeler nolcak![]()
Beyler şu ilana odaklandım bu aralar ama ne diyosunuz
Almaya karar verirsem biraz daha fiyatı indirmeye çalışıcam tabi..
sahibinden.com - Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
benım yakıt ortalamam uctu yarın servıse gıtmeyı dusunuorum..suankı ortalamam 9.4 kesınlıkle bı sıkıntı var ama hadı hayırlısı bakalım ne cıkıcak
Ama jantlar evet baya hafif ve fiyatlarıda uygun geldi bana o yüzden takıldım bu ilana..
Benim arabanın üstünde photoshopla falan bir görebilsem![]()
Ilanda Goztepe'de yaziyor, vaktin varsa gel bir ara janti tutup deneriz
Ayrica pek yakismama gibi bir ihtimali yok, sadece gosterme konusunda suphem var ama bozuk yollarda gidiyorsan yapacak bir sey yok, orijinalinden cok daha iyi duracagi kesin
Ayrica Mat Bronz yerine gumus renkte daha cok yakisir bence![]()
kardeşim bi buna baksana ya
Enkei rp03 sıfır lastik - sahibinden.com' daki yüz binlerce vasıta ilanından dakika iki tanesi sahibini buluyor.
iyi gibi geldi
Olmadı gelip bakarız kardeşim üstünde tutarız dediğin gibi
Afyonkarahisar ilanınada baktım evet oda mantıklı geldi bana baya..
Şimdi Resmi Fikir Danışmanım Dou ile biraz konustuk
Arabayı şu anki konumundan daha fazla düşürme şansım yok çünkü hem gittiğim yollar yol değil hemde istanbullu değilim ve yazları falan gitmediğim yer yok.. Arabanın altı şurda vurucak burda vurucak diye bunun korkusuyla yaşayamam yaniŞimdi bile bir kaç kere sürtünce içim acıyo ve ayrıca aşırı dikkatsiz biriyimdir pat küt dalarım çukura affetmem
Ben tabi bildiğin kör cahil hiç bir şey bilmiyorum225/40/18 lastik ile kombine etmeyi düşünüyordum jantları ve zannediyordum ki yanak kalınlığı azaldıkça yani 205/50/17 şu an çamurluk ile lastik arasındaki mesafe azalır bende 18 takarak biraz daha kapatmış olurum mesafeyi.. Fakat öğrendimki yanak kalınlığını azalttıkça dahada sırıtıcakmış çamurluk ile lastik arasındaki mesafe..
Şimdide şöyle bir fikir geldiki.. Hiç lastik takımını bozmayıp direk 17 inc jant takım mı alsak ?? Lastik masrafı olmayınca gidip en kral jantıda alabilirim böyle bir durumda. Oz Ultraleggare gibi mesala.. O zaman para sıkıntı olmaz çünkü orjinal jantlarıda satarım bu sefer.. Arabayı dahada alçaltmam söz konusu bile değil ama
Ne yazmışım ben arkadaş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)