User Tag List

Sayfa 114/492 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
9339 sonuçtan 2.148 ile 2.166 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doucum bu arada bizim yeni yazilim yapilmasinin sebebi sen boxlu deneriz diyince goki olm madara olursun dedi gel acalim dedi hatta dibine kadar actirmadim sadece boxlu 10 boy olmasn ytr dedim zaten boxlu gecmek imkansiza yakin heralde cunku pompa bile yetmio diosun bizim yazilimla 6 nin sonuna kadar gidioduk yani seninki ciddi acikti.
    Yani gokilerin söyledigine gore bi tik daha yer wardi ben arabayi *** etmeyelim diye istemedim acikcasi...
    Yazilim atmamizin sebebi seni yazilimli gecmek boxlu olarak cok fark yememkti.benim moralimin bozulma sebebi ilk basista boxsuz diye bildik ve sen kafa cikartinca ohooo daha bunun boxlisinda madara oluruz dedim sen box war merak etme diyincede doal olarak hee iyi gblrnden sevindim olay o kdr..
    Bnm icin hic bi sknti yok ama goki hirslidir biliosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    box iyi hoş istediğin zaman çıkartıp takıyorsun da yazılım garantiden cıkartmıyor mu arabayı ya ?

Alper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    box iyi hoş istediğin zaman çıkartıp takıyorsun da yazılım garantiden cıkartmıyor mu arabayı ya ?
    Aracının orjinal yazılımı remap edilip araca yükleniyor
    Bu sebeple
    Servis araçta yazılım olduğunu anlayamadığı için garantiden çıkmıyor . . .

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doucum bu arada bizim yeni yazilim yapilmasinin sebebi sen boxlu deneriz diyince goki olm madara olursun dedi gel acalim dedi hatta dibine kadar actirmadim sadece boxlu 10 boy olmasn ytr dedim zaten boxlu gecmek imkansiza yakin heralde cunku pompa bile yetmio diosun bizim yazilimla 6 nin sonuna kadar gidioduk yani seninki ciddi acikti.
    Yani gokilerin söyledigine gore bi tik daha yer wardi ben arabayi *** etmeyelim diye istemedim acikcasi...
    Yazilim atmamizin sebebi seni yazilimli gecmek boxlu olarak cok fark yememkti.benim moralimin bozulma sebebi ilk basista boxsuz diye bildik ve sen kafa cikartinca ohooo daha bunun boxlisinda madara oluruz dedim sen box war merak etme diyincede doal olarak hee iyi gblrnden sevindim olay o kdr..
    Bnm icin hic bi sknti yok ama goki hirslidir biliosun
    Kanka sorun sevinmen degil cok sevindim seni oyle gorunce

Ben sanki hic soylemeyecekmisim saklayacakmisim deniyor isime gelseymis. Direk soyledim deneme bitince. Sizin bana soylemeyip bide boyle biseyin bana soylenmesi ayip. Netten okumaktansa bizde sana saka yaptik deseydiniz keske

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada alper abiyi tebrik ederim gayet guzel yapmis essek gibin gidiyo iste kesintisiz ))) bizden turk isi arge ile bu kadar ehehe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dou kardeşm pschiptuning'i sildirip ECUFAST'a geçmeye değermi ne dersin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka işi çok sizli bizli duruma getirmeye başladınız ikinizde ben böyle şeyleri sevmiyorum rolling işinden harbiden zewk almıyorum,senin okula benim işe gittiğimiz arabalarda bile neler oldu allahtan m3 le typerı denemedik.

Dedim ya bnm yazılımı açma sebebim seni yazılımla çok geçelim diye değil bendeki yazalım ne dibine kadar açık nede çok kısıktı bunu anlamadın gokide bana nıe tam açmayıosun arabayı diye terslenıyordu demek istediğimi anlamıyosunuz sen 2 ayarlı gelince ben zaten geçilmeye geldim yazılımlı geçicem boxlu geçilicektim hesabım oydu...Ondan sonra giderimize göre belki yazılımı bir tık açtırırp boxla yazılımları kapıştırıcaktık.Hemde biz boxu daha iyi anlamış olucaktık hatta senınlede konu içinde konusuorduk ya yazılımı kısık yaptırıp boxu anahtarlı yapabilsek nasıl olurunu ben kafamdaki testine çıkmıştım neyse siz şaka yaptınız biz boxla çok fark olmasın dedik falan filan ayrıca o kdr duman atmamızın sebebi gokinin mazotu opetten alması ve bana sormaması ben shellden glxmidir nedir onu alıorum bızım ewin burdakinden o kdr duman yoktu zaten..arabayı o kdr yuksek dewır sıkıştırınca o kdr duman atmaya basladı...yada atıordu ben fark etmıordum dıııcemde fark etmemek zor...

Sadece su megane için bile kırılıyorsa gerçekten kalpler ben bu rollinge çıkmama işinde senelerdir en doğru kararı almışım.

Sadece bnm üzüldüğüm işi size bize çewirmeyin lütfen arkadaşız şurda yarın öbür gün oturup çay içicez..Sattırmayın arabayı bana konu uzarsa yarın koyarım satılıklara dahada ben bir şey yazmıcam.Saygılar,sevgiler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok beya kalpler niye kirilsin yuzyuze gorusuyoruz surekli

Ne guzel sakalasiyoduk tadi kacti sadece, yoksa araba icin kimseye kusmem darilmam gerilmem hehe

Seviyom hepinizi olur bole seyler

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizli bizli konuya gelmesi zaten sıkıntı olur hemde hic geregi yok.Dou'da dedi yazılım bana göre suan hic bir megane Emre'nin aracını o geceki halını gecemez.Sonucda box ile dizelde hemen hemen aynı yola cıkıyor biz bıraz fazla acmısız sankım.Bir gecmis mesajımdada yazdıgım gibi Emre'nin aracındakı yazılım pekde saglıklı degil ancak cok cok iyi gidiyor..

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka işi çok sizli bizli duruma getirmeye başladınız ikinizde ben böyle şeyleri sevmiyorum rolling işinden harbiden zewk almıyorum,senin okula benim işe gittiğimiz arabalarda bile neler oldu allahtan m3 le typerı denemedik.

Dedim ya bnm yazılımı açma sebebim seni yazılımla çok geçelim diye değil bendeki yazalım ne dibine kadar açık nede çok kısıktı bunu anlamadın gokide bana nıe tam açmayıosun arabayı diye terslenıyordu demek istediğimi anlamıyosunuz sen 2 ayarlı gelince ben zaten geçilmeye geldim yazılımlı geçicem boxlu geçilicektim hesabım oydu...Ondan sonra giderimize göre belki yazılımı bir tık açtırırp boxla yazılımları kapıştırıcaktık.Hemde biz boxu daha iyi anlamış olucaktık hatta senınlede konu içinde konusuorduk ya yazılımı kısık yaptırıp boxu anahtarlı yapabilsek nasıl olurunu ben kafamdaki testine çıkmıştım neyse siz şaka yaptınız biz boxla çok fark olmasın dedik falan filan ayrıca o kdr duman atmamızın sebebi gokinin mazotu opetten alması ve bana sormaması ben shellden glxmidir nedir onu alıorum bızım ewin burdakinden o kdr duman yoktu zaten..arabayı o kdr yuksek dewır sıkıştırınca o kdr duman atmaya basladı...yada atıordu ben fark etmıordum dıııcemde fark etmemek zor...

Sadece su megane için bile kırılıyorsa gerçekten kalpler ben bu rollinge çıkmama işinde senelerdir en doğru kararı almışım.

Sadece bnm üzüldüğüm işi size bize çewirmeyin lütfen arkadaşız şurda yarın öbür gün oturup çay içicez..Sattırmayın arabayı bana konu uzarsa yarın koyarım satılıklara dahada ben bir şey yazmıcam.Saygılar,sevgiler...
    Aman abi olur da baska sebeple satarsan haberim olsun Ben ilanimi aciyorum bu hafta, dizel sart

Merak ettigim su an yine normal yazilimina gectiniz di mi? Deneme gunu olan acik yazilim yok? Bir gorebilseydim keske nasil oluyormus, tam zamaninda sehir disina cikacagim tuttu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi arabam için konuşayım, tamam fark ediyor ama değmez canını almaya.

Öyle 100.000 km gitmez o turbo yani tarıkçım, biz 100-200 km kullandık tadını aldık geri çektik gerek yok zorlamaya.

Bir de belirli bir torktan sonra artık günlük kullanımda gazlamak çok zor hale geliyor. Caddede 1-2. viteslerim yoktu komple sarmaktan gidemiyordum. Soft haliyle en azından 2. vites arada bir tutuyor daha kullanılır halde gidebiliyorsun. E bu arabayla da günlük kullanımda istediğim gibi kullanamayacaksam ne anladım ben bu sevişmeden? Orada saracak, burada saracak kafadan kayacak ohoo istemezük

İşte o yüzden en iyisi eco map Yeter yani bence 3-5-8 hp fazla alacam diye turbonun, aksların, lastiklerin, şanzımanın, debriyajın, ve motorun canını almaya bence değmez tabi tercih meselesi. Sadece yakıt olarak değil bi sürü kulvarda ekonomi yapıyorsun yani hahaa

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...
    Kocan geldi ne zaman denıyoruz
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kocan geldi ne zaman denıyoruz
    kanka daha da davosa gelmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hadı cıkalım
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taşaki araba şu an eski eco yazılımında ilk yazılımda sakin spec...

hadı cıkalım
    abi sen bnm eski yazılımla araba gokideyken denediğinizde ne kdr geçtiğini söle ben sana dounun boxlu senı geçip geçemeyeceğini söliyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Taşaki araba şu an eski eco yazılımında ilk yazılımda sakin spec...

abi sen bnm eski yazılımla araba gokideyken denediğinizde ne kdr geçtiğini söle ben sana dounun boxlu senı geçip geçemeyeceğini söliyim
    valla emre ben hıc bılmıyorum bana kalsa 1boy,gecenlerdegokıyle konustuk 2*3boy falan oluyo dedı o 2de ben 3 te o 2de ben 2 de bastık sadece 2kez denedık yanı durum degısmıyodu brakeboost yapmadım,yapsam emınım daha cok olurdu fark ama saka bı yana bız gokıyle oylesıne denedık zaten
    - K -

________
    Dr.Ecu

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 sonu yan yanayız ama 4 de açıyosun 2-3 boy arası vardı kanka, bence sen dou ile denesen güzel olur.
    kesici olmaması kötü 5 binde bekliyorum sap gibi zaten ses de yok kuru kuruya basıyoz
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2-3 sonu yan yanayız ama 4 de açıyosun 2-3 boy arası vardı kanka, bence sen dou ile denesen güzel olur.
    kesici olmaması kötü 5 binde bekliyorum sap gibi zaten ses de yok kuru kuruya basıyoz
    trafık ıyıdır yaa kanka douyla denerız skntı yok ama box'ı sokmus dun gece konustuk.soft yazılımıylada yuksek ıhtımal gecerım zaten,sızın suan kı halınızle denesek guzel olur zaten gecme geecılme bahane brakeboost yaparakta denerız(sız yapamıyosunuz gercı galıba) normalde basarız her vıteste basarız.. eskıden s.dısında yktıgım yakıtı suan s.ıcınde yakıyorum o yuzden deneme bahane tuketım sahane
    - K -

________
    Dr.Ecu

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafık ıyıdır yaa kanka douyla denerız skntı yok ama box'ı sokmus dun gece konustuk.soft yazılımıylada yuksek ıhtımal gecerım zaten,sızın suan kı halınızle denesek guzel olur zaten gecme geecılme bahane brakeboost yaparakta denerız(sız yapamıyosunuz gercı galıba) normalde basarız her vıteste basarız.. eskıden s.dısında yktıgım yakıtı suan s.ıcınde yakıyorum o yuzden deneme bahane tuketım sahane
    yok kanka ben öpücem seni bu sefer bırakmam hauahuhauaha
    aynen kanka beceremiyoz yolda tek basımıza sıktıgımız zaman sıkıntı yok
    artık 5binde sap gibi beklemiyorum
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)