Yazıya baktım by'nin resimlerini çekicem yazısını daha yeni görüyorum valla
Kusura bakma kafam çok dağınık mala bağladım bu aralar sınavlarım başlıyo
Eğer akşam çekimi yapcaksanız Salı akşamı müsaitim sadece abi.. Onun dışında finallerim başlıyo işte yarın onlarla boğuşcam iki hafta.. Siz salı günü yapmaya karar verirseniz gelirim..
Sali aksam ben de ugrarim valla ertesi gun sinavim var ama, whatsappten telefondan vs ulasirsaniz iyi olur Goki, Emre![]()
Gelicekler arkadaşlar 8,30 9 arası ümraniye ikea otoparktayız goki çekicek resimleri..
Not:Babanızın hayrına lastik parlatıcısı getirin![]()
kaca kadar ordasınız bende gelıyım 9 10 macım var cıkısta gelıyımyenı halının fotosu yok
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
yrn a erteleyın sunu bende gelıyım yaw![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Ya ben cok skldim bole icim kipir kipir valla amerikaya gitmicek olsam seytana uyup abuk subuk bsiler yapcam arabaya yaa
Bu arabayi basmam lazm coil almam lazim yerin dibine sokmak istiorm Yada sadece onlere namda coil yaptirmayi dusunuyorum
ama sag omzumdaki melekler dioki salakmisin olum sen git gel yaparsin dio azicik paraya kiy git kw al dioSeytanda dioki ya ne para vercen zaten bi araba daha topluyosun salla sen kw yi git namda yaridir
Ben simdi hangisini dinlemeliyim ? Hadi size tartisma konusu panpalarihih
Mapped by DR.ECU
Kw lerden inanilmaz sekilde memnunum,yazin 2 3 cm kaldirip birazda yumusattimmi heryere giderim yarim saatlik is 4 u icin![]()
yav kaldirma nie kaldiriosn olmBirak basik kalsin benim sinirlerim bozuluo benim arabayi yuksek gordukce. Su an dip basikmi senin araba daha payi varmi
![]()
Mapped by DR.ECU
Kanka bazen sağ solda çamurlukları sürtüyorum,ön taraf zaten allaha emanet
de bnm anlamadığım ben bu ilk kwleri bastığımda otoparktan düz bi şekilde çıkıodum şimdi düz çıkamıyorum,geri geri çıkıyorumkendi kendine biraz daha düştü sanırım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)