Rs body kitnin kalibi varmi ki on tarafi cok zorlayici olur arka tarafta sikinti yok. On ve arka camurluklari orjin coupelere gore sisik ama arka tampon ayarlanabilir. On tamponda siknti olur
Rs body kitnin kalibi varmi ki on tarafi cok zorlayici olur arka tarafta sikinti yok. On ve arka camurluklari orjin coupelere gore sisik ama arka tampon ayarlanabilir. On tamponda siknti olur
Mapped by DR.ECU
ön tampon komple değişebiliyor sanırım.. yani orjinal RS tamponu varsa komple sökülebildiği için ön taraf ledlere güç veren kablolarda sislere verenler oluyor sanırım ben akıl yürüttüm kendi çapımda pek anlamamda![]()
Arkadaslar FT tuningi aradim bugun KW yay icin, ellerinde yokmus eylul sonuna gun verdiler.
Halbusi cok gaza gelmistim, baska marka yok dimi yay ureten dizel coupe icin?
kardeşim bende h r war ama düşürmüyor namussuz çok para gömülme istersen anlamadım gitti ne ayaktır dou nun araba düşük duruyor benm h r lerde hiç düşmemişti..
ama h&r hatchback icin diil mi zaten, o yuzden arkalar dusmuyordu galiba?
Oyle birsey okumustum sanki?
Beyler lastiklerinize iyi bakın.. benim orijinal lastik balon yaptı 205/50/R17 ContiSport Contact3 ün liste fiyatı 480, aldığım fiyat 400.. Bu ne yuh!!!
KONUYU okumaktan zevk aldım
benım aracım 105lık kangoo OZ da chıplendı
dynoda 140hp verıyor kayıtları alper de mevcut
dou kardesım gıbı bende de turboda sesler var
hatta suan arac servıste cesme otobanında yolda hava debımetresı patladı
parca yok bursadan gelıcek servıse cektıler yol yardım ekıbı
buraya kadar hersey garantı kapsamında yol yardım+ceklıcı+yedek arac+parca temınatı =))
fakat merak ettıgım konu cok duman atıyorum ara gazlarda alt devırlerde kurumlanma cok
yazılımı full acık olan arakadaslar sızınde aracınız ole mı ??
hımm benimde 21.000 olmuş demekki bizimkide yola çıkmış desene...
şimdilik bir sıkıntı yok ama benimkide 140 verir ordan yola çıkıyım dedim.Kötü haber bu![]()
holanda plakalı gurbetcı yol vermeyınce en sagına gectım ***** cesme otobanıı mukkemmel duzlukte 190dan 200e doru ınısı cok rahat adam sasırdı koca araba yanından ell sallı az ılerde hafıf rampa oldu devır kesmeyım dıe 190 da 5 e cektım hafıf gaz verdım yetmedı dıp yaptıımmm puff dıe bı ses duydum ama arac hala gıdıo ama gaz yemıo ve olee bı duman atıorum kıı sasırdım hıc ole atmamıstım cektım saga durdum lamba yandı enfeksıyonu kontrol ettır yazdı...
1 e attım kalktım baktım gıtmıo arac kı benım araba 1 2 3 sarıo yol yardımı aradım cozemedı cekıceyle servıse gıttık orda buldular arızayı =))
Benim turbomun bozuk oldugu tespit edildi ve degisecek, katakulli durumu yok yani prosedur neyse oeger turbonuz bozulduysa garantiden degismesi gerekir yetkili serviste.
Aracinizin gaz yememesi debimetreden oturu aracin kendini limp moda almasindan.
Top speed turbonun canina okuyo gercekten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)