o konuda lagunanın üstüne tanımam sekonun kasanınkiler çelik karter ben nerelere vurdum belli değildi ki bnm laguna kedi gözünde bile karteri vuruyordu okul önlerinde...Banamısın demedi senelerce nerelere gittim geldim her geçen gün dahada plastikleştiriyorlar arabayı...
Ön çamurluklar zaten ayrı bir efsane bir gün virajda lastik sürtücek yerinden söküp atıcak diye korkuyorum.
İnanılmaz zayıf arabanın karoseri,zaten parmagınızı kıvırıp vurursanız arabadan teneke sesini duyarsınız.
İlkay izolasyon yaptırmış onda sesler biraz daha tok geliyor kapı kapanma sesi biraz daha araba gibi ama allah hiç birimize o arabada büyük kaza göstermesin ben hiç ama hiç güvenmiyorum o alete..Az yakıyor yakışıklı işte bnm için başka hiç bir artısı yok işe gidip geliyorum.Bu kadar km yapmasam walla daha sağlam lpg li bişi alırımda bizim yaptıgımız yol çok fazla...
seneye coupelerin fiyatları biraz düşerse bende almayı düşünüyorum BY'yi gördükten sonra bu kararı verdim maşallahı var![]()
2600 km olldu hala 7.4 ortalamam var ya![]()
abi artik milyon eurolar harciyolar bu konu icin.
Renault zaten euroncap in en iddalisi. o yuzden iciniz rahat olsun, araba cok guvenli.
Renault Megane | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
merhaba arkadaşlar, aracım megane3 hb olsa da forumu takip ediyorum. araçların çoğu kısmı ortak onun için burada da sorayım dedim, aşağıdaki resimdeki gibi difüzörün içinden çıkan çift çıkış egzoz yaptırmak istiyorum. performans, sese gerek yok, sadece görüntü dışarıdan bu şekilde olsun ve ikisinden de çıkış alınsın yeterli. bunu nerede ne kadara yaptırabilirim, yardımcı olabilir misiniz?
http://i54.tinypic.com/33esyad.jpg
Emre , yaşam alanı önemli olan moruk kaza sırasında Allah korusun, kaportanın kolay yırtılıp atılması bükülerek yaralamaları önlüyor..
Tamamen plastik olmasa bile plastik alaşımlı yeni araçların kaporta parçaları genelde.
bencede abs garip çalışıyor lastiğin yola tutunmasını engelliyor. freni köklesem bile lastiklerden tutunma sesi gelmiyor ve bana göre uzun bir mesafede duruyor. frenlerinden pek memnun değilim aracın
Uzgunum size katilamiycam belki diger aracim bmw oldugundan bana ole geliyordur 3 tane megane i ust uste koysam bmwnin werdigi guveni veremez bna.isterse 25 yildz alsin.butun testlerden basariyla gecmis olsun.Tabi Allah hepimizi kucugunden buyugunden hepimizi kazalardan korusun yazilmissa bmw volvo farketmez.
Xdream hocam ne kadar ekmek o kadar köfte bmw kaç paralık araba renault kaç paralık araba))
BMW 3 Series | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
moralinizi bozmak gibi olmasın ama renault nun ncap puanı bmw ye göre daha yüksektabi ki direksiyona oturduğunuzda aracın verdiği güven hissi daha fazladır bmw kendini daha oturaklı hissettirir ancak renault da daha güvendesiniz
![]()
bir bmw fani olarak obur yandanda renault kullanicisi olarak cok arada kaldim![]()
Gerci benim ilk otomobilim de megane coupe 1 di, o gunden bu gune cag atlamis reno![]()
Coil olayı dediğiniz kadar iyiyse yaydan vazgeçip biraz daha bekleyip coile mi geçmek daha mantıklı acaba... KW yay almaya karar vermiştim tam, ama firmanın sitesine girince sizin dizellere uyumlu görülen yay ( Renault - Megane Coach/Coupé - Z - 1.5 dCi 78kW 1461ccm - 4cyl. Diesel - KW Online product finder, direct from the manufacturer. ) benim 1,4 Turbo benzinli coupe için çıkmıyor ( Renault - Megane Coach/Coupé - Z - 1.4 96kW 1397ccm - 4cyl. Benzin - KW Online product finder, direct from the manufacturer. ) . KW'ye göre benim araca sadece coilover set uyuyormuş![]()
İşin ilginci dizeller 1280 kg iken benim araba 1270 kg, 10 kg fark yüzünden mi eklememişler acaba, önden düşürmede 10 kg o kadar fark eder mi dersiniz, yoksa ön takımlarda dizel ve benzinli araçlar arasında teknik fark mı vardır(Hiç sanmıyorum ama... ) ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)