User Tag List

Sayfa 169/492 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
9339 sonuçtan 3.193 ile 3.211 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi iyi rekabet güzeldir yavaş yavaş basık meganelar dolaşıyor çelik karterle davlumbazları sökücez heralde
    alt muhafazayı kırmıştım ben , plastikdi dedim demir olanı warmı sordurdular yok dediler Samsunda oldu bu olay tabi

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o konuda lagunanın üstüne tanımam sekonun kasanınkiler çelik karter ben nerelere vurdum belli değildi ki bnm laguna kedi gözünde bile karteri vuruyordu okul önlerinde...Banamısın demedi senelerce nerelere gittim geldim her geçen gün dahada plastikleştiriyorlar arabayı...
    Ön çamurluklar zaten ayrı bir efsane bir gün virajda lastik sürtücek yerinden söküp atıcak diye korkuyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o konuda lagunanın üstüne tanımam sekonun kasanınkiler çelik karter ben nerelere vurdum belli değildi ki bnm laguna kedi gözünde bile karteri vuruyordu okul önlerinde...Banamısın demedi senelerce nerelere gittim geldim her geçen gün dahada plastikleştiriyorlar arabayı...
    Ön çamurluklar zaten ayrı bir efsane bir gün virajda lastik sürtücek yerinden söküp atıcak diye korkuyorum.
    Neden ön çamurluklar plastikmi sizde?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden ön çamurluklar plastikmi sizde?
    İnanılmaz zayıf arabanın karoseri,zaten parmagınızı kıvırıp vurursanız arabadan teneke sesini duyarsınız.
    İlkay izolasyon yaptırmış onda sesler biraz daha tok geliyor kapı kapanma sesi biraz daha araba gibi ama allah hiç birimize o arabada büyük kaza göstermesin ben hiç ama hiç güvenmiyorum o alete..Az yakıyor yakışıklı işte bnm için başka hiç bir artısı yok işe gidip geliyorum.Bu kadar km yapmasam walla daha sağlam lpg li bişi alırımda bizim yaptıgımız yol çok fazla...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seneye coupelerin fiyatları biraz düşerse bende almayı düşünüyorum BY'yi gördükten sonra bu kararı verdim maşallahı var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2600 km olldu hala 7.4 ortalamam var ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnanılmaz zayıf arabanın karoseri,zaten parmagınızı kıvırıp vurursanız arabadan teneke sesini duyarsınız.
    İlkay izolasyon yaptırmış onda sesler biraz daha tok geliyor kapı kapanma sesi biraz daha araba gibi ama allah hiç birimize o arabada büyük kaza göstermesin ben hiç ama hiç güvenmiyorum o alete..Az yakıyor yakışıklı işte bnm için başka hiç bir artısı yok işe gidip geliyorum.Bu kadar km yapmasam walla daha sağlam lpg li bişi alırımda bizim yaptıgımız yol çok fazla...
    Hocam sizde bilirsinizki sağlamlık güvenlik kavramları kaportadan izlenim verir muhakkak ama araç içi çelik barlar karoser yapısı vs . etkiliyor daha çok.Megane III çoğu araçtan iyi sınıfında gerçekten

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi artik milyon eurolar harciyolar bu konu icin.

Renault zaten euroncap in en iddalisi. o yuzden iciniz rahat olsun, araba cok guvenli.

Renault Megane | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating

assurdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık sağlam karoserli arabalar ncap de düşük puan alıyor sebebi de yayaya çarptığın zaman yayanın da az darbe alması falan. Çoğu markanın çamurluğu plastikten yapılıyor artık. onun yerine güvenlik barları güçlendiriliyor.

marslan
    Misafir
    merhaba arkadaşlar, aracım megane3 hb olsa da forumu takip ediyorum. araçların çoğu kısmı ortak onun için burada da sorayım dedim, aşağıdaki resimdeki gibi difüzörün içinden çıkan çift çıkış egzoz yaptırmak istiyorum. performans, sese gerek yok, sadece görüntü dışarıdan bu şekilde olsun ve ikisinden de çıkış alınsın yeterli. bunu nerede ne kadara yaptırabilirim, yardımcı olabilir misiniz?

http://i54.tinypic.com/33esyad.jpg

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Emre , yaşam alanı önemli olan moruk kaza sırasında Allah korusun, kaportanın kolay yırtılıp atılması bükülerek yaralamaları önlüyor..

Tamamen plastik olmasa bile plastik alaşımlı yeni araçların kaporta parçaları genelde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Velter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi artik milyon eurolar harciyolar bu konu icin.

Renault zaten euroncap in en iddalisi. o yuzden iciniz rahat olsun, araba cok guvenli.

Renault Megane | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
    katılıyorum euroncap ta 5 yıldız aldıgını biliyorum yanlıs hatırlamıyorsam..cok hassas abs olmasa süper olurmuş bence çok çabuk devreye giriyor ama yaptıklarına göre bir bildikleri vardır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede abs garip çalışıyor lastiğin yola tutunmasını engelliyor. freni köklesem bile lastiklerden tutunma sesi gelmiyor ve bana göre uzun bir mesafede duruyor. frenlerinden pek memnun değilim aracın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzgunum size katilamiycam belki diger aracim bmw oldugundan bana ole geliyordur 3 tane megane i ust uste koysam bmwnin werdigi guveni veremez bna.isterse 25 yildz alsin.butun testlerden basariyla gecmis olsun. Tabi Allah hepimizi kucugunden buyugunden hepimizi kazalardan korusun yazilmissa bmw volvo farketmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Xdream hocam ne kadar ekmek o kadar köfte bmw kaç paralık araba renault kaç paralık araba))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW 3 Series | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating

moralinizi bozmak gibi olmasın ama renault nun ncap puanı bmw ye göre daha yüksek tabi ki direksiyona oturduğunuzda aracın verdiği güven hissi daha fazladır bmw kendini daha oturaklı hissettirir ancak renault da daha güvendesiniz

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzgunum size katilamiycam belki diger aracim bmw oldugundan bana ole geliyordur 3 tane megane i ust uste koysam bmwnin werdigi guveni veremez bna.isterse 25 yildz alsin.butun testlerden basariyla gecmis olsun. Tabi Allah hepimizi kucugunden buyugunden hepimizi kazalardan korusun yazilmissa bmw volvo farketmez.
    Sana bi gün type-r ı vereyim bi kavacık yap gel sonra megana teneke demeyi bırakırsın

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir bmw fani olarak obur yandanda renault kullanicisi olarak cok arada kaldim

Gerci benim ilk otomobilim de megane coupe 1 di, o gunden bu gune cag atlamis reno

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar arkasının kopmasından bahsediyor.Ben inan viraj içi frende bile terse dönemedim daha kesinlikle çok memnunum hatta herkes taktırsın,ki benim arabada esp filanda yok o tutuyor diyim gerçi arka lastiklerimin 245 oluşununda etkisi var ama inanılmaz memnumum.Sertliktede sıkıntı yok zaten sert gelirse yumuşatması 2 dakka sürmez önler için,arkaların sertlik yumuşaklık ayarı biraz zor altta kaldığı için.Benimki biraz daha yumuşasa daha iyi olur fakat çok yerde olduğundan yüksek süratte sıkıntı çıkartır,hafif sekme yapıyor ondan dolayı.
    Coil olayı dediğiniz kadar iyiyse yaydan vazgeçip biraz daha bekleyip coile mi geçmek daha mantıklı acaba... KW yay almaya karar vermiştim tam, ama firmanın sitesine girince sizin dizellere uyumlu görülen yay ( Renault - Megane Coach/Coupé - Z - 1.5 dCi 78kW 1461ccm - 4cyl. Diesel - KW Online product finder, direct from the manufacturer. ) benim 1,4 Turbo benzinli coupe için çıkmıyor ( Renault - Megane Coach/Coupé - Z - 1.4 96kW 1397ccm - 4cyl. Benzin - KW Online product finder, direct from the manufacturer. ) . KW'ye göre benim araca sadece coilover set uyuyormuş

İşin ilginci dizeller 1280 kg iken benim araba 1270 kg, 10 kg fark yüzünden mi eklememişler acaba, önden düşürmede 10 kg o kadar fark eder mi dersiniz, yoksa ön takımlarda dizel ve benzinli araçlar arasında teknik fark mı vardır(Hiç sanmıyorum ama... ) ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)