User Tag List

Sayfa 172/492 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
9339 sonuçtan 3.250 ile 3.268 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dou Xdream Emirhan Velter meggydaşlarım ;
    yahu geçenlerde dediydimya vitesi yanlış attım hata aldım gaz yemedi çektim kenara düzeldi felan diye..Hiçbir sıkıntı yok ama içim rahat değil...
    Siz hiç herhangi test,ölçüm vs yaptırdınızmı...Subap eğme felan bişi olmuş olabilir haberimiz yok belki?
    Motor calismasinda hic bir farklilik yoksa gonul rahatligiyla binmeye devam edebilirsiniz

Ben de Mini'de benzer bir durum yasadigimda Bilal Aktepe'ye sormustum motoru dinlemisti, bir fark yoksa devam et bir sey olmamis dedi.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dou Xdream Emirhan Velter meggydaşlarım ;
    yahu geçenlerde dediydimya vitesi yanlış attım hata aldım gaz yemedi çektim kenara düzeldi felan diye..Hiçbir sıkıntı yok ama içim rahat değil...
    Siz hiç herhangi test,ölçüm vs yaptırdınızmı...Subap eğme felan bişi olmuş olabilir haberimiz yok belki?
    Ben soktugumda enjektör uyarısı almadım yakaladım yani vitesi yolda,dou soktuğunda enjektör hatası almış,bir şey olsaydı o fark ederdi zaten tarığında dediği gibi sesinde bir tuhaflık yoksa sanmıyorum subap filan eğeceğini...

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

arkadaşım aracının yandan 2 tekerleğininde göründüğü yandan bi resim varsa koyarmısın? kaliper kapaklarını görmek istiyorumda

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım aracının yandan 2 tekerleğininde göründüğü yandan bi resim varsa koyarmısın? kaliper kapaklarını görmek istiyorumda
    Gecen yazacaktim ben de unutmusum, kaliper kapaklarini hic bi arabaya bu kadar yakistirmadim sanirim

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaliper kapagi tavsiye etmiorm ben valla hic durmadi yerinde. eger jant icin bsiiler kullaniosaniz kimyasal rengide aticaktir. Foto var koyiim 2 takim degistirdim bitanesi sifir 2 gun taktim soktum sonr kaliperleri boyattim

Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben soktugumda enjektör uyarısı almadım yakaladım yani vitesi yolda,dou soktuğunda enjektör hatası almış,bir şey olsaydı o fark ederdi zaten tarığında dediği gibi sesinde bir tuhaflık yoksa sanmıyorum subap filan eğeceğini...
    Bende enjeksiyon hatasi vermisti sonra bakim zmani gelmisti zaten kontrol ettirdim hc bsi cikmadi valla
    Mapped by DR.ECU

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor subap kaparsa rölantide tekler, gaz yemez arabanız. Anlarsınız yani bir şekilde normal bir durum olmadığını.

Ben vitesi yanlış çaktığımda gaza basmaya devam ettiğim için enjektör uyarısı aldım o devirde limp moda aldı araba haliyle. Gaza basmasaydım bende de uyarı yanmayacaktı.

Şehir dışındayım valla meganla geldim bi sorun olsaydı coktan yolda kalmıstım subap vs. kapmış olsaydı. Olayın üstünden herhalde bir 2000 km falan geçmiştir şu ana kadar bi sıkıntı olmadı.

Dipnot: Depoyu fulledikten itibaren 820 km yol yaptım hala yarım depo gösteriyor, 7 litrede bir kademe düştüğü için muhtemelen yarım deponun biraz altındadır, sakin geldim bu kadar mesafe 110-130 arası. Çok nadir çeşme aydın otobanında 180 lere çıktım. Sanırım kendi tüketim rekorumu kırıyorum Foto talep eden olursa gelince upload ederim

9500 km dir yol bigisayarını sıfırlamadım bakıma kadar sıfırlamayacağım şu anda total tüketim 5.4 litreyi gösteriyor. 10000 km bakım periyodu boyunca 540 litre yakıt demek bu yani, aşağı yukarı 9 depo mazot demek bu.

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor subap kaparsa rölantide tekler, gaz yemez arabanız. Anlarsınız yani bir şekilde normal bir durum olmadığını.

Ben vitesi yanlış çaktığımda gaza basmaya devam ettiğim için enjektör uyarısı aldım o devirde limp moda aldı araba haliyle. Gaza basmasaydım bende de uyarı yanmayacaktı.

Şehir dışındayım valla meganla geldim bi sorun olsaydı coktan yolda kalmıstım subap vs. kapmış olsaydı. Olayın üstünden herhalde bir 2000 km falan geçmiştir şu ana kadar bi sıkıntı olmadı.

Dipnot: Depoyu fulledikten itibaren 820 km yol yaptım hala yarım depo gösteriyor, 7 litrede bir kademe düştüğü için muhtemelen yarım deponun biraz altındadır, sakin geldim bu kadar mesafe 110-130 arası. Çok nadir çeşme aydın otobanında 180 lere çıktım. Sanırım kendi tüketim rekorumu kırıyorum Foto talep eden olursa gelince upload ederim

9500 km dir yol bigisayarını sıfırlamadım bakıma kadar sıfırlamayacağım şu anda total tüketim 5.4 litreyi gösteriyor. 10000 km bakım periyodu boyunca 540 litre yakıt demek bu yani, aşağı yukarı 9 depo mazot demek bu.
    inanilmaz bir deger valla.

benim yazilimdan once ortalamam 6.7 idi. (10k lik ortalama)ama benim surekli sehir ici dur kalk trafigi.

simdi yazilimli 7.0, 250km lik ortalamam. sole normal kullansam dusucegine inaniniyorum ama dur kalktan cikamiorum ki.

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaliper kapagi tavsiye etmiorm ben valla hic durmadi yerinde. eger jant icin bsiiler kullaniosaniz kimyasal rengide aticaktir. Foto var koyiim 2 takim degistirdim bitanesi sifir 2 gun taktim soktum sonr kaliperleri boyattim
    )
    bende çok kararsızım açıkcası diskler biraz afilli olsa delikli veya çizgili disklerden fln olsa çok yakışcakta bizimkiler dümdüz emanet gibi durur diye düşünüyorum seninkine lafım yok siyah arabaya güzel bi renk katmış aslında aynaları da sarıya boyatabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emir kat iptali uyarı felan yakıyormu sıkıntı warmı kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illaki yazılmıştır ama konu çok uzun, 1.4t color edition lar nasıl tavsiye eder misiniz? ikinci el alırken nelere dikkat et lazım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende çok kararsızım açıkcası diskler biraz afilli olsa delikli veya çizgili disklerden fln olsa çok yakışcakta bizimkiler dümdüz emanet gibi durur diye düşünüyorum seninkine lafım yok siyah arabaya güzel bi renk katmış aslında aynaları da sarıya boyatabilirsin.
    Valla diskleri degistirebilirsin istersen Ben cikardim ya kapaklari cok canimi skti uyuz oldum soktum attim. 2 takim deistirdim en sonunda boyattim. Ayna kapaklari icin fakrli dusuncelerim var once arabayi biraz dha basmam gerek

Emir kat iptali uyarı felan yakıyormu sıkıntı warmı kanka
    Yok kank hic bi sknti olmadi hic uyari falnda olmadi. Sira egr de onu iptal ettirmem lazim en kisa zamanda
    Mapped by DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede aynı kapakların kırmızısı var siyah zift gibi bir yapıştırıcıyla yapıştırdılar, hiç bir sıkıntı yok emirhan senin kapakları sıradan bir yapıştırıcıyla yapıştırmış olabilirler mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ayni cekomastik denio o yapistiriciya. Valla bilmiorm neden ama tutmadi sarilar uzun sure dayadi ama sonradan bitanesini caldilarmi kopardilarmi dustumu cozemediiim bi sekilde kaybettik bi takim daha aldim mavi onu yapistirdik ama tutmadi cekomastik sonar bende sinirlendim soktum hepsini mavi takimda sanirsam evde duruyo cift kat vernikli sifir bi sekilde 3 km yol gittim toplam onlarla
    Mapped by DR.ECU

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya zaten bu kapaklar sagliksiz diil mi? hava almiyor kaliperler fln?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hava almasını etkileyeceğini sanmıyorum kaliper kısmına yapıştırılıyor balatalar yine hava alıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ayni cekomastik denio o yapistiriciya. Valla bilmiorm neden ama tutmadi sarilar uzun sure dayadi ama sonradan bitanesini caldilarmi kopardilarmi dustumu cozemediiim bi sekilde kaybettik bi takim daha aldim mavi onu yapistirdik ama tutmadi cekomastik sonar bende sinirlendim soktum hepsini mavi takimda sanirsam evde duruyo cift kat vernikli sifir bi sekilde 3 km yol gittim toplam onlarla
    inş bendede öyle bir sıkıntı olmaz sağlam duruyor şimdilik, yaklaşık 3000 km dir problemsiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Velter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inanilmaz bir deger valla.

benim yazilimdan once ortalamam 6.7 idi. (10k lik ortalama)ama benim surekli sehir ici dur kalk trafigi.

simdi yazilimli 7.0, 250km lik ortalamam. sole normal kullansam dusucegine inaniniyorum ama dur kalktan cikamiorum ki.
    benimki 7.5 haline şükret yazılımsız

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buluşma noldu yahu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün konudaki cup cular toplansa roll'lense en hızlı coupe dci anlaşılsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)