Kaliper kapagi tavsiye etmiorm ben valla hic durmadi yerinde. eger jant icin bsiiler kullaniosaniz kimyasal rengide aticaktir. Foto var koyiim 2 takim degistirdim bitanesi sifir 2 gun taktim soktum sonr kaliperleri boyattim
Bende enjeksiyon hatasi vermisti sonra bakim zmani gelmisti zaten kontrol ettirdim hc bsi cikmadi valla![]()
Mapped by DR.ECU
Motor subap kaparsa rölantide tekler, gaz yemez arabanız. Anlarsınız yani bir şekilde normal bir durum olmadığını.
Ben vitesi yanlış çaktığımda gaza basmaya devam ettiğim için enjektör uyarısı aldım o devirde limp moda aldı araba haliyle. Gaza basmasaydım bende de uyarı yanmayacaktı.
Şehir dışındayım valla meganla geldim bi sorun olsaydı coktan yolda kalmıstım subap vs. kapmış olsaydı.Olayın üstünden herhalde bir 2000 km falan geçmiştir şu ana kadar bi sıkıntı olmadı.
Dipnot: Depoyu fulledikten itibaren 820 km yol yaptım hala yarım depo gösteriyor, 7 litrede bir kademe düştüğü için muhtemelen yarım deponun biraz altındadır, sakin geldim bu kadar mesafe 110-130 arası. Çok nadir çeşme aydın otobanında 180 lere çıktım. Sanırım kendi tüketim rekorumu kırıyorumFoto talep eden olursa gelince upload ederim
![]()
9500 km dir yol bigisayarını sıfırlamadım bakıma kadar sıfırlamayacağım şu anda total tüketim 5.4 litreyi gösteriyor. 10000 km bakım periyodu boyunca 540 litre yakıt demek bu yani, aşağı yukarı 9 depo mazot demek bu.
Emir kat iptali uyarı felan yakıyormu sıkıntı warmı kanka
illaki yazılmıştır ama konu çok uzun, 1.4t color edition lar nasıl tavsiye eder misiniz? ikinci el alırken nelere dikkat et lazım?
Valla diskleri degistirebilirsin istersenBen cikardim ya kapaklari cok canimi skti uyuz oldum soktum attim. 2 takim deistirdim en sonunda boyattim. Ayna kapaklari icin fakrli dusuncelerim var once arabayi biraz dha basmam gerek
Yok kank hic bi sknti olmadi hic uyari falnda olmadi. Sira egr de onu iptal ettirmem lazim en kisa zamanda
Mapped by DR.ECU
bendede aynı kapakların kırmızısı var siyah zift gibi bir yapıştırıcıyla yapıştırdılar, hiç bir sıkıntı yok emirhan senin kapakları sıradan bir yapıştırıcıyla yapıştırmış olabilirler mi?
Yok ayni cekomastik denio o yapistiriciya. Valla bilmiorm neden ama tutmadi sarilar uzun sure dayadi ama sonradan bitanesini caldilarmi kopardilarmi dustumu cozemediiim bi sekilde kaybettik bi takim daha aldim mavi onu yapistirdik ama tutmadi cekomastik sonar bende sinirlendim soktum hepsini mavi takimda sanirsam evde duruyo cift kat vernikli sifir bi sekilde 3 km yol gittim toplam onlarla![]()
Mapped by DR.ECU
hava almasını etkileyeceğini sanmıyorum kaliper kısmına yapıştırılıyor balatalar yine hava alıyor.
Bütün konudaki cup cular toplansa roll'lense en hızlı coupe dci anlaşılsa![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)