3000 km civarı, lastikler dunlop sportmax tt alman üretimi, oldukça kaliteli bir lastik
3000 km civarı, lastikler dunlop sportmax tt alman üretimi, oldukça kaliteli bir lastik
Dumanlı haritalarla gezen meggdaşlarımmm , rahatsız edici seviyede duman , turbodan sesler , arıza sıkıntı varmıdırr ???? Xdream kardeşş nerdesinnn))
Benim aracım yazılımlı lastiklerim 41.000 kilometrede ve yağmur çamur dinlemeden limitlerde zorlanılmış bir lastik olmasına rağmen, şehir içi trafikte 2. viteste sarıyor ancak.
Bu şartlarda bile bu kadar sarıyorsa sizin aracınızda sarmaması gerekir stock ise.
Lastiklerinizde bir problem var bence, ki Dunlop hiç sevmem hangi modeli olursa olsun benim gözümde çöptür.
sizin araçta patinaj önleyici bir sistem var ama sanırım. asr olması lazım esp de bir miktar önleyebilir, bnde ikiside yok color edition olduğu için. dunlop un japon üretimleri var onlar çok kaliteli lastikler değil fiyatlarıda kumho tarzı lastikler ayarında alman üretimi dunloplar kaliteli, fiyatlarıda ona göre tabi. acaba lastikleri ters takmış olabilirler mi diye geldi aklıma ama sanmıyorum lastikçinin öyle bir hata yapacağını
valla hiç belli olmaz yönlü lastikse etkileyebilir, yada kullandığınız zeminler sürekli tozlu asfalt izmirde onunda etkisi olabilir![]()
ben arkadaşı balçovada evine bırakacakken 2. viteste kafayı yemişti asr yokuş çıkarken , önceki yaz. meg3 dynamique 1.5 dci coupe
olabilir benimde güzergah balçova konak arası zaten
arkadaşlar ses sistemi garantiyi bozuyormu? bagajda bass falan olsa ufağından servis bi problem çıkarıyormu? yada sadece orjinal hoperlör i değiştirsem. Forumu takip ettim sanırım bir çoğunuz sistem yaptırdı arabaya hatta yalıtımda yaptıranınız da var hangi marka veya nerde yaptıracağım hakkında da kısa kısa bilgi verirseniz sevinirim
elektrikle ilgili problem olursa tesisattan kaynaklı diyebilirler (servisle diyaloğunuza bağlı olarak değişebilir), onun dışında garanti devam ediyor tabiki..
inşallah reno biraz kendini geliştirir de şu çirkin aksesuar anlayışını bırakıp kaliteye yönelir..
Volkswagen Golf 1.6 TDi Highline 2011 Model 78.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 55986617
yapan yapıyor valla..keşke örnek alsalar biraz..çok fazla seçenek var orjinal dışına çıkmak isteyenlere..
Reno daha napsın be Yiğit..Kendi arabanın dizaynına 1 bak golf'e 1 bak.Servisten birşey beklememeli, custom veya gerekirse yurtdışı kanalıyla herşey yapılabilir bence
Herkes bi soru sormusbende soriyim.
Meggy i muhtemelen satmam gerekicek 60.000 tl ye dizel otomatik ne alabilirim fikri olan varmidir?0 olmaz zorunda degil ama 90.000 100.000 i gecmemis olursa km daha iyi araba bulamiyorum.???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)