http://www.techturkey.com/forum/gene...ya-sorunu.html
arkadaşlar linkte araçla ilgili bir problemimi paylaştım, böyle bir sorun yaşayan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Boyanın haline öyle Murat ne olmuş yaw...
Bence sakin pesini birakmayin serviste bagrin cagrin iki dakkada kus olurlar bole bseymi var ozaman oldu arabalari evde kullanalim sacmaliga bak. Tabiki disarda kalcak zaten disarda kullanmak icin alioruz arabayi. O arabayi komple degistirmeye diretin araba kesinlikle falsolu.
Mapped by DR.ECU
böyle bomba olamaz..bağır çağır gerekirse kapınızda yatarım gelen müşteriyi vazgeçiririm de gene de bırakma peşini parasını veya sıfırını mutlaka al..böyle saçma bişey yok ya..bişey olursa yardıma da geliriz çağırman yeter..
bu arada bu durum sadece renault da olan bişey değil, incelediğim dava örneklerinden birindede volkswogen marka aracın boyası atma yapmıştı.
Herhalde sadece renaultta değil![]()
Arkadaslar merhaba. Bir ay once aldigim 2011 model siyah renk cam tavanli Megane Coupe EDC aracimla araniza katildim. Aractan genel olarak memnunum ve kismetse uzun sure kullanmayi dusunuyorum.
Simdi geleyim sorunumaBundan once grande punto sahibiydim. Aracimi once 5cm lik yayla daha sonra coiloverla kullandim. Coiloverlarla yol tutusu superdi ama surekli altini surtme korkusu cok canimi sikti. Yeni aracimi kesinlikla alcaltmiycam diyordum ki seytan yine durtmeye basladi
![]()
3 cmlik yayla araci cok sertlestirip alcaltmadan gorunumunu biraz toparlamak istiyorum. Aklimda marka olarak Eibach var. 3 cm ile kasislerde ve cukurlarda problem yasar miyim? Bir de bu eibachin kendi sitesinde ayni kodlu urun 1.5cm alcaltiyor olarak gozukuyor. Turkiyedeki saticilar 3cm diyor. Bu konuda bir fikriniz var mi? yoksa bunlar farkli yaylar mi? Tesekkurler
3lük eibach vaad edilen kadar indiriyor ..Hiç sorun yaşamadım...
H&r 3.5'luklarda var daha kayda değer indiriyor aybaha göre özellikle arka tarafı...
FK 5 cm'likler war %50 daha ucuza bilemicem bunu...Neden bu kadar fiyat farkı var çözemedim....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)