User Tag List

Sayfa 185/492 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
9339 sonuçtan 3.497 ile 3.515 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm o benim hayalim, ilk olcam ben yapma sakin!
    Kanka benimkisi düz mantık s2000 inin perti daha değerli oldu ya tüp taksam belki dahada değerli olur diyorum

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 4etkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar elimde megane 3 coupe için arka tampon ekı var 4 eksoz cıkısı ekleyeblırısınız hıc kullanmadım ayrıca pıano black boyattım ıhtıyacı olan varmı ben rs arka tamponu yaptırıyorum fiberden o yuzden

velter sana verebılırım aracının arkası cok bos duruyo ))
    pm gonderildi

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka benimkisi düz mantık s2000 inin perti daha değerli oldu ya tüp taksam belki dahada değerli olur diyorum
    hee aynen ucuz alip ucuz satarim, kazasiz boyasiz pahali arabayi satmasi daha zor

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hee aynen ucuz alip ucuz satarim, kazasiz boyasiz pahali arabayi satmasi daha zor
    Aynen aynen vtec açsın üstü açılsın yeter

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler aracımı satmayı düşünüyorum yapmak istiyordum bir difizör ama yay oktan çıktı artık otomatik birşey almam lazım en kısa sürede..
    L200 alalım kanka ahaha

bu arada emrenin arabasını sürekli olarak gören biri olarak söylüorum AT gibi gidiyor maşallah diyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/gene...ya-sorunu.html

arkadaşlar linkte araçla ilgili bir problemimi paylaştım, böyle bir sorun yaşayan varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyanın haline öyle Murat ne olmuş yaw...

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sakin pesini birakmayin serviste bagrin cagrin iki dakkada kus olurlar bole bseymi var ozaman oldu arabalari evde kullanalim sacmaliga bak. Tabiki disarda kalcak zaten disarda kullanmak icin alioruz arabayi. O arabayi komple degistirmeye diretin araba kesinlikle falsolu.
    Mapped by DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle bomba olamaz..bağır çağır gerekirse kapınızda yatarım gelen müşteriyi vazgeçiririm de gene de bırakma peşini parasını veya sıfırını mutlaka al..böyle saçma bişey yok ya..bişey olursa yardıma da geliriz çağırman yeter..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence sakin pesini birakmayin serviste bagrin cagrin iki dakkada kus olurlar bole bseymi var ozaman oldu arabalari evde kullanalim sacmaliga bak. Tabiki disarda kalcak zaten disarda kullanmak icin alioruz arabayi. O arabayi komple degistirmeye diretin araba kesinlikle falsolu.
    öyle yapıcam zaten, internetten dava örneklerini inceledim, aynı bu şekilde boya kalkması sonucu mahkeme kararıyla aracı değiştirilen kişiler var. onların çıktısını alıp gidicem, göstericem değiştirmezseniz dava açarım diyecem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle bomba olamaz..bağır çağır gerekirse kapınızda yatarım gelen müşteriyi vazgeçiririm de gene de bırakma peşini parasını veya sıfırını mutlaka al..böyle saçma bişey yok ya..bişey olursa yardıma da geliriz çağırman yeter..
    eyvallah söylemen yeter peşi bırakılcak bişey değil zaten, en olmadı mahkemeye giderm, yargıtay fln derken 2 yıl sürer, 2 yıl sonrada araç sıfırlanmış olur. anlaşma yoluna gitmezlerse yine kendileri kaybederler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada bu durum sadece renault da olan bişey değil, incelediğim dava örneklerinden birindede volkswogen marka aracın boyası atma yapmıştı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herhalde sadece renaultta değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar merhaba. Bir ay once aldigim 2011 model siyah renk cam tavanli Megane Coupe EDC aracimla araniza katildim. Aractan genel olarak memnunum ve kismetse uzun sure kullanmayi dusunuyorum.
    Simdi geleyim sorunuma Bundan once grande punto sahibiydim. Aracimi once 5cm lik yayla daha sonra coiloverla kullandim. Coiloverlarla yol tutusu superdi ama surekli altini surtme korkusu cok canimi sikti. Yeni aracimi kesinlikla alcaltmiycam diyordum ki seytan yine durtmeye basladi
    3 cmlik yayla araci cok sertlestirip alcaltmadan gorunumunu biraz toparlamak istiyorum. Aklimda marka olarak Eibach var. 3 cm ile kasislerde ve cukurlarda problem yasar miyim? Bir de bu eibachin kendi sitesinde ayni kodlu urun 1.5cm alcaltiyor olarak gozukuyor. Turkiyedeki saticilar 3cm diyor. Bu konuda bir fikriniz var mi? yoksa bunlar farkli yaylar mi? Tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the_stig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba. Bir ay once aldigim 2011 model siyah renk cam tavanli Megane Coupe EDC aracimla araniza katildim. Aractan genel olarak memnunum ve kismetse uzun sure kullanmayi dusunuyorum.
    Simdi geleyim sorunuma Bundan once grande punto sahibiydim. Aracimi once 5cm lik yayla daha sonra coiloverla kullandim. Coiloverlarla yol tutusu superdi ama surekli altini surtme korkusu cok canimi sikti. Yeni aracimi kesinlikla alcaltmiycam diyordum ki seytan yine durtmeye basladi
    3 cmlik yayla araci cok sertlestirip alcaltmadan gorunumunu biraz toparlamak istiyorum. Aklimda marka olarak Eibach var. 3 cm ile kasislerde ve cukurlarda problem yasar miyim? Bir de bu eibachin kendi sitesinde ayni kodlu urun 1.5cm alcaltiyor olarak gozukuyor. Turkiyedeki saticilar 3cm diyor. Bu konuda bir fikriniz var mi? yoksa bunlar farkli yaylar mi? Tesekkurler
    valla bugn yaptığım makası coupeyle yapabileceğimi düşünmedim bir , ikincisi niye yaptım orasıda meçhul öfke kontrolü özürlüyüm ama aracı biraz yere yapıştırırsak güzel olcak bencede ben 5 cm lik yay düşünüyorum ama bilemiyorum ne olucak hayırlısı olsn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the_stig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun grandede hangi coiloverı kullandınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3lük eibach vaad edilen kadar indiriyor ..Hiç sorun yaşamadım...
    H&r 3.5'luklarda var daha kayda değer indiriyor aybaha göre özellikle arka tarafı...
    FK 5 cm'likler war %50 daha ucuza bilemicem bunu...Neden bu kadar fiyat farkı var çözemedim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun grandede hangi coiloverı kullandınız?
    Vmaxx marka. Ingiltereden getirtmistim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3lük eibach vaad edilen kadar indiriyor ..Hiç sorun yaşamadım...
    H&r 3.5'luklarda var daha kayda değer indiriyor aybaha göre özellikle arka tarafı...
    FK 5 cm'likler war %50 daha ucuza bilemicem bunu...Neden bu kadar fiyat farkı var çözemedim....
    Eibach yeterli olur diye dusunuyorum. Arac ne kadar sertlesiyor bu arada? Standart haliyle yumusakligi cok ideal. Bir de KW 2cm var galiba ama satan yer bulamadim internette

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)