Ha birde Shell 'den GTL için Mastercard![]()
Ha birde Shell 'den GTL için Mastercard![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Vay güzel gitmiş megane, yazılım downpipeli 1.4 tsi geçebiliyorsa 150 civarıdır diye düşünüyorum ki çok iyi değer anlamına geliyor bu
Bende ileriki günlerde kat iptaline gidebilirim + yazılımıda daha agresif hale getirme gibi bir planım var.
Şu an zaten kötü gitmiyor aracım, ama tesisattan sonra aşağı yukarı 50-60 kg kadar daha ağırlaşacak, tork olsada mutlaka rampada falan hissederim ben bu ağırlık farkını![]()
video daki araçta bulut bırakıyor arkadan![]()
kendi aracıma yapmadımda, arkadaşımın dizel aurisinde üst devirler canlanıp alt devirler felaket derecede ölmüştü..
üstler canlanıcak diyede alt devirlerden bu kadar vazgeçemem açıkçası o yüzden düz boruya sıcak bakmıyorum ben..
Emre bilmiorm dusuncelerin ne ama ben bi ara jetta ve passat a takmistim ve 60 bn tl ye otomat 2.0 tdi bulabilirsin kanka ben sana soliim cokda guzel bi karar vermis olursun egerki temiz bi araba bulabilirsen benim favorilerde bi kac tane vardi simdi net bi fiyat araligi hatirlamiormda istersen sna ozelden linkleri atabilirim. Benim herzaman aklimda 2 nci planda bulndrdugum 2 arabadir ve audi b7 kasa 2.0 tdi var 60 bn tl olmasada 60 70 bn tl arasinda valla bulabilirsin kanka ama iyi arastirman lazim. Bide arabayi satarken coille satma bana sat coilleri benim yaylari takariz on a ole verirsin gozunu seviim![]()
Mapped by DR.ECU
Şu anda montaj yapılıyor salı günü çıkar kısmetse fotoları paylaşırım
Kullanılan parçaları yazayım ama
Focal krx3 component
Audison lrx 4.1k amfi
Focal sb25 subwoofer (25cm), 2 adet
Audison bit one processor
Western digital media player
Audison kapasitör
Bir de media player ekranı var ama onu montajı yapan yer takacak, ne takacaklar bilmiyorum
İleride yapmam gereken tek şey 2. amfiyi eklemek, bu da lrx 4.5 amfi alıp aktif sürmek olacak, çünkü totalde 8 farklı kanal olacak ve mid, tiz, mid bass, subları ayrı ayrı her bir kanaldan sürebileceğiz, bunun alt yapısını hazırlıyoruz tabi ki ama şimdilik nefesim tükendi burada durdukBu şekilde bile bana yetecektir gerçi ama ilerisi için yine de alt yapıyı hazırlıyoruz kısmetse.
Konsolda hiç bir kesme biçme olmayacak, orjinal görünümünü koruyacak. Aynı zamanda orjinal teyp radyo ve bluetooth görevini yerine getirecek.
Dou hayirli olsun super bi altyapi olmus sen bunu aktife surdukten sonra kulaklarin bayram edicek) on tarafa 3 kanal kompnent kullanmakla cok akilli is yapmissin valla benim eski arabadan 2 kanalli oldugu icin sadece pasiften aktife gecis yaptik ki dunyalar kadar fark oldu. Ama 3 kanal kullanmadigim icin cok pismanim
focaller spl icin biraz sert karakterlidir haberin olsun onu soliim dubstep flaan dinliyosan super bi secim ama lounge dinlerken tizleri sert gelebilir. Bide bsi sorcam neden cift sub tercih ettin
Mapped by DR.ECU
Teşekkürler emirhan
Aktif sürücem inşallah ama biraz nefeslenmem lazım2. almam gereken amfi bile 600 eur olmasından ötürü biraz bekleyeceğim
SPL değil SQ istiyorum ben, aktifte süreceğimiz için büyük 1 adet yerine, 25 lik ufak 2 adet portsuz sub tercih ettik.
Dubstep dinlediğimi nerden bildin hacı oha bu kadar tutturulur
Krx3 lerin dezavantajı midler, mid basslardan daha baskın bit one ile bir nebze giderilebiliniyor ama aktif sürmeden yeteri kadar kicklemeyecektir mid basslar. Ha bunu "standart" dinleyicinin anlaması imkansız tabi subwooferin dıptısından ötürü ahahahahaa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)