Konsol ile camın birleşme noktası civarında olduğu için görüşü etkilemiyor. Ufak zaten öyle dev gibi değil mid ile tizler![]()
Konsol ile camın birleşme noktası civarında olduğu için görüşü etkilemiyor. Ufak zaten öyle dev gibi değil mid ile tizler![]()
arkadaslar ben 2010 a3 umu satıp megane coupe dizel manuel almak istiyorum.pişman edermi?su an 18 jantlarla 50 milyona 150-160 km gidiyorum,megane la kaç gidebilirim?bugün 2 bayi gezdim birinin elinde beyaz standart impressor vardı sadece xenon vardı,2012 değilmiş 2011 miş 51 e bıraktı.baska bayide aynı özelliklerde fakat 2012 olanı 52.300 denildi.beyaz renkte karar kıldım daha iyi daha rahat satılır diye.turuncular nasıldır veya baska ne alabiliriz?bayi tanıdığı olan varmı iyi fiyattan megane alabileceğimiz,baskı balatanızın durumu ne,astra 1.3 lerde yazılımdan sonra baskı kacırabiliyormus biraz hard bi yazılımla kacırma yaparmı?kronik sıkıntısı vs varmı yada cıkabilecek sorunlar.teşekkür ederim simdiden,ankaradayım bu arada.
250+ gidersiniz diyeyim 50 tl mazotla ortalama kullanımla
benim aracım yazılımlı, 850 km mesafeyi 33 litre ile gittim, uzun yolda baya ekonomik yani.
baskı balata, şanzıman, motor birebir kangoo 1.5 105 likle aynı olduğu için "yük" taşıma odaklı, ben yeri geldi 500-600 kg yük taşıdım, yeri geldi drag yaptım, yeri geldi rolling yaptım gazdan ayağımı çekmeden vites attım, daha hala bir sıkıntı yok arabam 42.000 km de.
@Onur_26
Megane alacaksan dolu paketini al adaptif farları cok hoş,cam tavanı yarım acılıyor ve manuel ama genede güzel özellik deri paketi cok boş fiyatına göre koltuk ortası deri degil zaten.Navili araca hic binmedim yorum yapamıcam Dou'ya katılıyorum 50 Tl ye 250km gidersin.3 tane yazılımlı megane'a bindim uzun sürelerce ne baskı nede baska problem yok istedigin gibi yüklersin.Suan hali hazırda 8 aydır sürdügümüz var S.dısı 3.5-3.8 ort. karısıkda 4.xx-5.3 civarları.
DynoDynamics in Ecutuned
peki tanıdığı olan varmı
O zaman yanlıslık oldu,ben 5 kapısında binmiştim derili araca ortası kumas gibi birseydi.Yani anlatmak istedigim eger extra olarak fiyatı yüksek ise deri degilde onun yerıne baska opsiyon alınabilir.
Megane'larda acayip pahalanmıs simdi fark ettim 51'e bırakdı demişte arkadas
DynoDynamics in Ecutuned
2012 su an 52.300 e bulabildim.standart impressor araç,cam tavan,deri,navi yok.ay sonuna gelecekmiş
Dou çıksın foto koycam dedin bu kadarcık mı
İmpressor pakete cam tavan eklendimi tamamdır yada impressor alıp cam tavan yerine body kit istenebilir ki body ve yay ile aracın kaderi degisiyor bana göre![]()
DynoDynamics in Ecutuned
ankarada bulamadım cam tavanlı manuel impressor,deri olmasada olur navi+camlısı da olur yada sadece camlı![]()
52 bin tlye ben arabayi oldugu gibi veriim sna kardesimDeri haric ne ararsan var chip kat iptalide var yayi ses sistemide var
hatta lipi ve difuzorude yapiliyo
![]()
Mapped by DR.ECU
kac binde,kat iptalse muayenede nacpaz bi de dumanldıır o![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)