User Tag List

Sayfa 183/492 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283 ... SonSon
9339 sonuçtan 3.459 ile 3.477 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Onur_26

Megane alacaksan dolu paketini al adaptif farları cok hoş,cam tavanı yarım acılıyor ve manuel ama genede güzel özellik deri paketi cok boş fiyatına göre koltuk ortası deri degil zaten.Navili araca hic binmedim yorum yapamıcam Dou'ya katılıyorum 50 Tl ye 250km gidersin.3 tane yazılımlı megane'a bindim uzun sürelerce ne baskı nede baska problem yok istedigin gibi yüklersin.Suan hali hazırda 8 aydır sürdügümüz var S.dısı 3.5-3.8 ort. karısıkda 4.xx-5.3 civarları.
    cam tavan açılmıyor hiç bir şekilde coupe larda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ki bu normal.... Açılmasın içerdeki atmosfer çok değişiyor

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat Ören,acılmadıgını biliyorumda türkcemizi biraz katletmişim

Pardon cam yarım oldugu icin dogal olarakda perdesi manuel ve aracın tavanının yarısı kadar diyelim
    DynoDynamics in Ecutuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evt sunroofa göre daha fazla alanı var, özellikle arkada yolculuk yapanlar için iyi oluyor, arkası çok karanlık olduğu için, uzun süreli oturulunca bunaltıyor insanı, cam tavan biraz aydınlatıyor arka tarafı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar giuliettalar nasıldır?cevrenizde varmı sıkıntılımıdır,megane yerine alınabilir diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bi buluşma ayarlayalım ya 10 15 araba çıkar burdan

4etkin
    Misafir

megane 3 coupe difüzör

Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    laa bırakın difzörü fritözü adam arabanın renkını deiştirmiş
    selam bende kullanılmamış sıfır megane 3 arka difüzör var ilgilenenen varsa dün aldım pıano boyattım takmaktan vazgectım arabamı satcam fifty tunıngten aldım resimlerine bakabılırsın netten.300 e aldım standoxla astar attırıp 160 tlye de boyattım işine yararsa cok cazip vereblırım iyi günler.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazartesi elimi sıkana 50 ye vericem arabayı dün akşam yine köprü trafigi çıldırttı arabadan telefon tutucağımla Kuran-i kerimimden başka hiç bir şeyi almam yazıyorum buraya aklınızda olsun.

Komple body kit
    Komple 3M Cam Filmi
    Komple FK Coilover sertlik yumuşaklık yükseklik alçaklık 2,600tl faturası duruyor.
    Komple Ecufast Yazılım isteyene standarta çevirilir yada bir alt kademesi yüklenilebilir sıkıntı olmaz.
    BBS CH jantlar 18
    Yazlık Kışlık ayrı ayrı paspaslar.
    Kaza boya değişen yok fazlası ile mequiars cilası her yıkamada nxt si var.
    2011 model 07,10,20010 da parasını verdim,14/10/2010 da teslim aldım.36,000 km de
    Alındığından beri shellden aynı pompadan aynı pompacıdan mazot alınmıştır.Sadece 1 kere çeşme dönüşündeki shellden aldım.Bir kerede göztepe fullden aldım pişman oldum.
    ilk yağı 2.000 km de değişti kıllandığımdan.
    ikinci bakımı 10.000 de 3,sü 20,000 de serviste yapıldı.(13,000 km de ecufastte yazılım yapıldı.Hala sıkıntısız.Bir kere bile garantiden en ufak bir parçası bile değişmedi.Gerek duyulmadı bozulan hiç bir yere olmadı.)
    30,000 de özel serviste tüm parçalar yetkili servisten alınarak 800 tl lik faturası ile yapıldı 40.000 beklenmedi yani.kabarık bir listesi var.

FSM ümraniye sapağında kamyon lastiğine vurdum yolun ortasında duran,ön tamponum değişti,değişmesede olurduda benim kaskoya ağır baskılarımdan dolayı değişti.alt ön body kitimde o zaman değişti başka en ufak bir şey bulana arabamı bedavaya veririm sorgusuz sualsiz.

Rahatsızlıklarım son 1 senedir hiç 2 araba arasına park edilmedi.Evin otoparkı ve iş yerimdeki otopark dahil.Arka silecek camda iz yapmasın diye alındığından beri 5 kere çalıştırılmamıştır.
    1 Senedir bir kere büyük bir çukura bile düşmemiştir.
    Araba 1 senedir yerlerde olduğundan şehir içi sakin kullanılmış en ufacık yerden bile frenli geçilmiştir.Alt takım,ön takım sıfır gibidir.36,000km nin en az 30,000 km si dümdüz asfaltta erenköy ikitelli fsm de yapılmıştır.
    Cigerlidir,yakışıklıdır.Hayvan gibi yol tutar.
    Cam tavanlı color edition modeli...
    Alıcak arkadaş arabayı bozmaz ise bol bol foto çekimine laf atmalara hazırlıklı olmalıdır.
    Şaka makinasıdır.

Pazarlıklı 52,000 pazarlıksız 50,000tl..

Çok sevdiğim bir arkadaşım var eğer o alırsa iptal olur.Ondan haber bekliyorum ama olmıcak gibi.Aklınızda olsun eşe dosta gitsin istiyorum ne bu sitede ne başka sitede ilanı yoktur.Bizden biri eşine dostuna düşünürse daha iyi olur diye bu kadar yazdım.

Aynısını yapıcam deseniz bugun 5 liranız temiz gider..

Coiller euro bu kadar olduktan sonra inanın ne kadar oldu bilmiyorum 3.000 üstüdür diye tahmin ediyorum.

Otomatik dizel laguna coupe,megane coupe yakışıklı içime sinen her türlü dizel otomatikle takas olur limit 70,000...

Saygılar
    Rıdvan

4etkin
    Misafir

difüzör

Alıntı iLkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka difüzör bende arıyorum uzun zamandır ama bulamadım daha
    selam bende kullanılmamış sıfır megane 3 arka difüzör var ilgilenirsen dün aldım pıano boyattım takmaktan vazgectım arabamı satcam fifty tunıngten aldım resimlerine bakabılırsın netten 300 e aldım standoxla astar attırıp 160 tlye de boyattım işine yararsa cok cazip vereblırım iyi günler.

bu arada aracımı satcam 2010 megane 3 coupe beyaz 15.dci 55000 kmde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 4etkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam bende kullanılmamış sıfır megane 3 arka difüzör var ilgilenenen varsa dün aldım pıano boyattım takmaktan vazgectım arabamı satcam fifty tunıngten aldım resimlerine bakabılırsın netten.300 e aldım standoxla astar attırıp 160 tlye de boyattım işine yararsa cok cazip vereblırım iyi günler.
    Teşekkürler aracımı satmayı düşünüyorum yapmak istiyordum bir difizör ama yay oktan çıktı artık otomatik birşey almam lazım en kısa sürede..

4etkin
    Misafir
    megane 3 coupe 1.5 dci 2010 56000 kmde aracımıda satcam daha gecen hafta almıştım oysaki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane 3 coupe 1.5 dci 2010 56000 kmde aracımıda satcam daha gecen hafta almıştım oysaki
    Kısmet isteyen çok,birine gidicek illaki,hayırlısı olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    link alabilirmiyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bazen keşke manuel olsa diyodum fakat edc nin kıymetini anladım valla @xdream

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpello Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bazen keşke manuel olsa diyodum fakat edc nin kıymetini anladım valla @xdream
    o debriaj bana çok sevdiğim arabamı sattırıyor daha doğrusu debriajında suçu yok.
    Köprü trafiği diyelim..

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah 06:30 da cıksan bunların hiç biri olmayacak

5 sene boyunca 9.30 daki dersime gidebilmek için 6.30 da evden çıkıyodum, 7.30 da sarıyerde oluyordum en geç Frene bile basmıyordum köprüyü geçene kadar sıfır trafik oluyordu. 07.00 da evden çıkarsam derse kılpayı yetişebiliyordum, aradaki farka bak

Hayırlısı olsun Emre, gönlüm edc li megane coupe almandan yana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet EDC'li coupe tavsiye ederim bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar giuliettalar nasıldır?cevrenizde varmı sıkıntılımıdır,megane yerine alınabilir diye düşünüyorum
    Alabilirsin hoş araç...2.viteslerinde cırtlama sorunu vardı sanırım... iyicene araştır 1...
    ama 105lik 1.6 mult. dci'dan yavaş bilesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah 06:30 da cıksan bunların hiç biri olmayacak

5 sene boyunca 9.30 daki dersime gidebilmek için 6.30 da evden çıkıyodum, 7.30 da sarıyerde oluyordum en geç Frene bile basmıyordum köprüyü geçene kadar sıfır trafik oluyordu. 07.00 da evden çıkarsam derse kılpayı yetişebiliyordum, aradaki farka bak

Hayırlısı olsun Emre, gönlüm edc li megane coupe almandan yana
    Kanka ben sabah 6 da cikiorum 7 de dukkadaym zaten ama bnm skntm sabah degil aksamlari 5 te ciktgmda ehh iste ok idare eder diorum ama ben isimi gucumu kopruye gore ayarlayamiorumki,gecen musterim geldi bnm gozum saatte,kendi kendime ulan 10 dakka daha kalkmassa bu adam biterim dedim ki su anda cumartesi gunu olmasina rgmen bak 16.15 cikis,18.15 giris yazik harbiden zaten iste fazlasi ile yoruluorum.megane edc guzel madem degistircez degisiklik olsun diorum 1 sene kullandik megane i yeter.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)