Ki bu normal.... Açılmasın içerdeki atmosfer çok değişiyor
Murat Ören,acılmadıgını biliyorumda türkcemizi biraz katletmişim
Pardon cam yarım oldugu icin dogal olarakda perdesi manuel ve aracın tavanının yarısı kadar diyelim![]()
DynoDynamics in Ecutuned
evt sunroofa göre daha fazla alanı var, özellikle arkada yolculuk yapanlar için iyi oluyor, arkası çok karanlık olduğu için, uzun süreli oturulunca bunaltıyor insanı, cam tavan biraz aydınlatıyor arka tarafı![]()
arkadaslar giuliettalar nasıldır?cevrenizde varmı sıkıntılımıdır,megane yerine alınabilir diye düşünüyorum
abi bi buluşma ayarlayalım ya 10 15 araba çıkar burdan
selam bende kullanılmamış sıfır megane 3 arka difüzör var ilgilenenen varsa dün aldım pıano boyattım takmaktan vazgectım arabamı satcam fifty tunıngten aldım resimlerine bakabılırsın netten.300 e aldım standoxla astar attırıp 160 tlye de boyattım işine yararsa cok cazip vereblırım iyi günler.
Pazartesi elimi sıkana 50 ye vericem arabayı dün akşam yine köprü trafigi çıldırttı arabadan telefon tutucağımla Kuran-i kerimimden başka hiç bir şeyi almam yazıyorum buraya aklınızda olsun.
Komple body kit
Komple 3M Cam Filmi
Komple FK Coilover sertlik yumuşaklık yükseklik alçaklık 2,600tl faturası duruyor.
Komple Ecufast Yazılım isteyene standarta çevirilir yada bir alt kademesi yüklenilebilir sıkıntı olmaz.
BBS CH jantlar 18
Yazlık Kışlık ayrı ayrı paspaslar.
Kaza boya değişen yok fazlası ile mequiars cilası her yıkamada nxt si var.
2011 model 07,10,20010 da parasını verdim,14/10/2010 da teslim aldım.36,000 km de
Alındığından beri shellden aynı pompadan aynı pompacıdan mazot alınmıştır.Sadece 1 kere çeşme dönüşündeki shellden aldım.Bir kerede göztepe fullden aldım pişman oldum.
ilk yağı 2.000 km de değişti kıllandığımdan.
ikinci bakımı 10.000 de 3,sü 20,000 de serviste yapıldı.(13,000 km de ecufastte yazılım yapıldı.Hala sıkıntısız.Bir kere bile garantiden en ufak bir parçası bile değişmedi.Gerek duyulmadı bozulan hiç bir yere olmadı.)
30,000 de özel serviste tüm parçalar yetkili servisten alınarak 800 tl lik faturası ile yapıldı 40.000 beklenmedi yani.kabarık bir listesi var.
FSM ümraniye sapağında kamyon lastiğine vurdum yolun ortasında duran,ön tamponum değişti,değişmesede olurduda benim kaskoya ağır baskılarımdan dolayı değişti.alt ön body kitimde o zaman değişti başka en ufak bir şey bulana arabamı bedavaya veririm sorgusuz sualsiz.
Rahatsızlıklarım son 1 senedir hiç 2 araba arasına park edilmedi.Evin otoparkı ve iş yerimdeki otopark dahil.Arka silecek camda iz yapmasın diye alındığından beri 5 kere çalıştırılmamıştır.
1 Senedir bir kere büyük bir çukura bile düşmemiştir.
Araba 1 senedir yerlerde olduğundan şehir içi sakin kullanılmış en ufacık yerden bile frenli geçilmiştir.Alt takım,ön takım sıfır gibidir.36,000km nin en az 30,000 km si dümdüz asfaltta erenköy ikitelli fsm de yapılmıştır.
Cigerlidir,yakışıklıdır.Hayvan gibi yol tutar.
Cam tavanlı color edition modeli...
Alıcak arkadaş arabayı bozmaz ise bol bol foto çekimine laf atmalara hazırlıklı olmalıdır.
Şaka makinasıdır.
Pazarlıklı 52,000 pazarlıksız 50,000tl..
Çok sevdiğim bir arkadaşım var eğer o alırsa iptal olur.Ondan haber bekliyorum ama olmıcak gibi.Aklınızda olsun eşe dosta gitsin istiyorum ne bu sitede ne başka sitede ilanı yoktur.Bizden biri eşine dostuna düşünürse daha iyi olur diye bu kadar yazdım.
Aynısını yapıcam deseniz bugun 5 liranız temiz gider..
Coiller euro bu kadar olduktan sonra inanın ne kadar oldu bilmiyorum 3.000 üstüdür diye tahmin ediyorum.
Otomatik dizel laguna coupe,megane coupe yakışıklı içime sinen her türlü dizel otomatikle takas olur limit 70,000...
Saygılar
Rıdvan![]()
![]()
selam bende kullanılmamış sıfır megane 3 arka difüzör var ilgilenirsen dün aldım pıano boyattım takmaktan vazgectım arabamı satcam fifty tunıngten aldım resimlerine bakabılırsın netten 300 e aldım standoxla astar attırıp 160 tlye de boyattım işine yararsa cok cazip vereblırım iyi günler.
bu arada aracımı satcam 2010 megane 3 coupe beyaz 15.dci 55000 kmde
megane 3 coupe 1.5 dci 2010 56000 kmde aracımıda satcam daha gecen hafta almıştım oysaki
ben bazen keşke manuel olsa diyodum fakat edc nin kıymetini anladım valla @xdream
Sabah 06:30 da cıksan bunların hiç biri olmayacak
5 sene boyunca 9.30 daki dersime gidebilmek için 6.30 da evden çıkıyodum, 7.30 da sarıyerde oluyordum en geçFrene bile basmıyordum köprüyü geçene kadar sıfır trafik oluyordu. 07.00 da evden çıkarsam derse kılpayı yetişebiliyordum, aradaki farka bak
Hayırlısı olsun Emre, gönlüm edc li megane coupe almandan yana![]()
Evet EDC'li coupe tavsiye ederim bende![]()
Kanka ben sabah 6 da cikiorum 7 de dukkadaym zaten ama bnm skntm sabah degil aksamlari 5 te ciktgmda ehh iste ok idare eder diorum ama ben isimi gucumu kopruye gore ayarlayamiorumki,gecen musterim geldi bnm gozum saatte,kendi kendime ulan 10 dakka daha kalkmassa bu adam biterim dedim ki su anda cumartesi gunu olmasina rgmen bak 16.15 cikis,18.15 giris yazik harbiden zaten iste fazlasi ile yoruluorum.megane edc guzel madem degistircez degisiklik olsun diorum 1 sene kullandik megane i yeter.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)