3.20 cd ile takas yapılır. Saçma tekliflerle gelmeyiniz![]()
Ula yarim depo mazotla verdgmz yetmiomus gibi ogsyide arabada unuttuk
Emre kardesim yarin kopruyu bi kere kullan yeter
Aksam alirim![]()
Emre kardeşte zaten coupe yokmuydu?
Benzinliyi boşver yaw emre iyi yapmışsın...Kat'ı boşalttır egr'yi iptal ettir yazılımı güncelle dewam)))
Megane III Coupe 1.6 almayı düşünüyorum (takasla). 1.5 dCi bulsam daha iyi biliyorum ama şu an tek alternatif bu gibi, ne dersiniz?
Benzin tüketimi, kronik vb sorunu hakkında?
ikinci elde zaten çok az var coupe.. Bir de dediğim gibi motorumla takas yapmak durumundayım. Bir arkadaşta var 1.6 16v (2010 model) o nedenle sordum, yakıtı/sorunu vb nasıldır diye
Yakıt olarak üzmez yani C segmentindeki en ekonomik araçlardandır lakin benzin fiyatları ortada.
TCE motor almanız daha randumanlı olacaktır.Nitekim k4m motor artık artık dede oldu.
Arkadaşlar geçen gün arkadaşın bmw 3.20d sine bindim. BMW Professional müzik sistemi var araçta. Aklım çıktı resmenBu kadar temiz ve güçlü bir ses sistemi daha önce görmemiştim. Benzer bir sistemi bizim araçlara yaptırmak mümkün müdür? kaliteli 2 takım komponent ve bir subwooferla bu işi yapabilir miyiz? Bir de kafa ünitenin ses kalitesine etkisi çok mudur? Orjinal cd çaları illa değiştirmek lazım mı?
Merhaba arkadaşlar 6-7 aydır takip ediyorum aktif olarak katılamadım ama aranıza sizlere birşey sormak istiyorum Megane 3 Coupe İmpressor aracıma yay takmak istiyorum orjinal jant lastiğimi kullanıcam ancak tatlı bir duruş istiyorum arabada camurluk arasının 1 veya 1 bucuk parmak kalmasını ıstıyorum yayı takınca sordum ettım H&R 4 CM - EİBACH 3.5 CM en iyileri dediler ikisinin arasında kaldım H&R sert ama yol tutusu ıyı dıyorlar EİBACH ise H&R kadar sert değil konforlu yol tutuş iyi diyorlar 1. sorum bu bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinirim. 2. sorum ise EİBACH 3.5 CM takarsam düşüklüğüm tatmin edici olurmu yoksa H&R mü taksam beni tatmin eder şimdiden teşekkürler Sağolun![]()
Arkadaslar yanlıs anlasımasın söyliceklerim ama imkanlarınız dahilinde ise kesinlikle coilover düşünün 2 gündür biniyoruz By megane'a daha önec jem,dou,stock megane coupeye bindim hic biriyle alakası yok bu aracın ki jem plaka olan aracda bir haylı basıkdı ama yol tutus kütüydü.
Para varsa coilover en rahatı,güzeli.
Aracınızdan zevk alır hale gelirsiniz ben hiç sevmem megan coupe mest oldum![]()
DynoDynamics in Ecutuned
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)