arkadaşlar 2. el şöyle bass lı anfi li ses sistemi arıyorum. Özellikle aracını satıcak olan arkadaşlara sesleniyorum ses sisteminize talibim.
arkadaşlar 2. el şöyle bass lı anfi li ses sistemi arıyorum. Özellikle aracını satıcak olan arkadaşlara sesleniyorum ses sisteminize talibim.
biraz konu değişsin..bugün hiç aklımda yokken jant lastik girdim arabaya..değişik oldu hoşuma gitti...pirelli p zero lastikler ön 225 40 18 arkalar 255 35 18..arkalara ateş ettim biraz ama çok hoş durunca çıkarttırmadım artıklastiklerin nasıl olduğunu biraz geçsin burada paylaşırım daha viraj falan denemedım..lastik değiştirecek arkadaşlara fikir olmuş olur..
öyle de bugün kemalle konuştuk daha, vnt nin çalışma prensibini, üst devirlerde egsoz gazı çok olduğu için yüksek basınç basmaz. o yüzden korkma derim ben
örnek bi video ekliyorum çalışma mantığı olarak;
Toyota D-4D Turbo Features - YouTube
mazot ışığı yandıktan sonra içi boş kutu kaldığı andan itibaren kaç km yol gidiyor deneyen veya bilen varmı?
Havayla filan ilgisi yok mazot bitince marsa basmayin mazotu koyun sonra hva yaptiysa dediginiz sekilde oluyor ama bn kele yolda turboyu doldur bosalt yapma mazot yok dedim neyse kopruyu gecip ewe geldik aksam kardesim ckp enjektor kitledi ondan sonrasi zaten bol kufurlu cekici muhabbeti lipi sokmeler falan filan...
Ayrica emre arkalara 255 takma senin jantin ofseti 255 kaldrmaz ustundekiler limitte zaten
diğer dizellerdede geçerlimi acaba dipte kullanınca enjektör kitleme felan o nedir yaw![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Ben hiç bir kutu kalmadıktan itibaren 95 km yapmıştım deponun dibi iyicene tortu yapmasın diye
Yolda kalmamıştım ama daha fazla gitmeye gotum yemedi![]()
Turbo konusunda endişeniz olmasın, beni de feyz almayın. Yazılım + box, otobanda sürekli 200+ (fırsat buldukça), ya da yakıt katkısını deneyen birisi olduğum için en hassas yerden sıkıntı çıkarması normal. Turbomu değiştikten sonra bunlara dikkat edeceğim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)