User Tag List

Sayfa 219/492 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
9339 sonuçtan 4.143 ile 4.161 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sorunu bende yaşadım özellikle lastik değişiminden sonra yaşadım.
    Başımdan geçeni kısaca özetleyim araç fabrika çıkışında michelin lastiklerle çıkıyor lastiklerimi 48 bink kullandım kısaca bitirene kadar kullandım.
    Lastik seçimi içinde oldukça araştırma yaptım en sonunda Bridgestone'un yeni adrenalin RE002 serisini takmaya karar verdim.
    Yaklaşık 2bin KM 'dir kullanıyorum.Frenleme konusunda ilk başlarda sorun yaşadığımı düşünüyodum.ABS çok erken devreye giriyodu.Fren bazen sert bazen yumuşak bastığımda tutmamazlık hissi veriyordu.

Lastiklerden olabiliceği düşüncesine kapıldım.Lastik değişiminden sonrada balata değişimi yapmıştım ( İlk balatalarımı 48,500k de değiştirdim bu arada ) balatalarımda bi sorun çıkmadı çok şükür.
    Bu olayın tamamen Asfalt kaynaklı olduğu cevabına vardık.
    Adrenalin fazla iyi bi lastik ısındığında ciddi yol tutan bi lastik ve lastiğin frenlemede yere yapışıp asfaltı tutma oranı çok fazla izmir asfaltı ***** aşırı kaygan bi asfalt bilen bilir.lastik yere yapıştığı için abs min bu kadar erken devreye girdiği sonucuna vardık asfalt durumuna göre fren pedalı değişiklik gösterebiliyorda bu bi sorun değil dedi servis bende kafayı tırlatmak üzereydim çünkü sizde ki soruna ek olarak bende ABS nin erken devreye girmesi söz konusuydu ama sorunun aslında sorun olmadığını sadece lastiğin aşırı iyi olmasından kaynaklı bişi olduğunu anladık
    İzmir'in yolları da asfaltıda kilit taşları da berbat...ABS bende de erken devreye giriyor hatta daha önce yazmıştım konu arasında bir yerde..Lastik değiştirmeden önce de vardı..2bin km dir pirelli pzero kullanıyorum yeni olduğu için ilk kmlerde çok daha erken giriyordu ama şimdi düzeldi normale döndü..Renault larda genel olarak fren yapısı böyle galiba..kuzen de clio var o da aynı şekilde erken ABS devreye giriyor..Adamların tarzları bu demek ki dicek bişey yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zemin etkisi çok büyük ABS olayında, lastik seçimide etken tabi.Ama o kaldırım taşı gibi olan yollar rezalet , sürekli tekerlerin geçtiği yer kaygan oluyor , frenler tutmuyor , fizik kuralı
    Golf MKVII 1.6 Tdi

belgehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabada yarın memleketten geliyor. Enişte bey getiriyor. Bu aralar stock takılmaktan zevk almaya başladım yahu. :S
    Can benim düş benim ellere nesi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılımsız dci umarım yoktur aramızda:d
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben varım ya no yazılım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ameke çogul konusmuyormu bide, ellerime saglık
    Ellerine sağlık gerçekten abi Benim eski araçla ruhsatta aynı renk geçiyo ama canlıda çok farklı

Alıntı kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apisip kaldim ha yokmu bu arabanin baska fotosu.. sahiden cok iyiymis
    Başka fotoları eski konularda mevcuttur ben daha resim çekemedim hiç beceremiyorum, çekicek bir abimizde yok (Göki,ZD) eheheh

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler mühürsüz app kullanan varmı aramızda? herhangi bi sorun yaşadınızmı? plakaların bagajda olması yetmiyomuş sanırım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mühürlü,mühürsüz çevirebiliyorlar , o anki polise bağlı
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler mühürsüz app kullanan varmı aramızda? herhangi bi sorun yaşadınızmı? plakaların bagajda olması yetmiyomuş sanırım..
    Eski aracımda polis çevirmede söktü aldı plakaları sonra bir güzel kırdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre dalsaydın kafa göz
    Golf MKVII 1.6 Tdi

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre-e Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski aracımda polis çevirmede söktü aldı plakaları sonra bir güzel kırdı

Adam benim tehlikeli araç kullanmaktan 20 Ocak 2006 da ehliyetimi kırdı : D
    Senin plaka yine kımış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam benim tehlikeli araç kullanmaktan 20 Ocak 2006 da ehliyetimi kırdı : D
    Senin plaka yine kımış
    Eski maceralarını anlatmıştın abi o yüzden hiç şaşırmadım

Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre dalsaydın kafa göz
    Uludağ'dan iniyodum yanımda arkadaşlar vardı ses çıkarmadım o yüzden

samcassellsamet
    Misafir
    Merhaba arkadaşlar megane3coupe 1.5dci manuel vites almayı düşünüyorum daha önce chevrolet lacetti kullanıcısıydım ve arızadan başımı kaldıramadım meganeda kronik bir sorunu varmıdır başımı ağrıtırmı,yakıt tüketimi nedir ayrıyetten aracı showroomda inceledim jant çamurluğa oranla küçük aracı alır almaz 18"jant 235x40x18 ebat lastik almayı planlıyorum ayrıyetten yay ile 3.5cm veya 5 cm düşürmeyi planlıyorum aracın konforunu aşırı bir şekilde etkilermi birde chiptuning yaptırmayıda düşünüyorum yaşım 23 eski lacettim full modifiyeliydi ordan bir ağzım yandı bu araca sadece jant yay ile yere yakınlaştırma ve chiptuning yaptırmayı düşünüyorum başım ağrırmı büyük masraflar çıkarırmı ? edc alsam powerbox ve chip yapılırmı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce kendinizi tanıtsanız
    Golf MKVII 1.6 Tdi

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serkan'ın bahsettigi araç bu değil ben her pazar birlikte araba yikatiyorum bir gün çeker koyarım.
    Bende Serkan'ın dediğini beğenmiştim gerçi sade ama hoştu,ama bı bbs yada o tarz gibi değil.ama bu araba olmadığına eminim.sekonun dediği araba her pazar halı saha Macida yapıyor goztepede
    muhtemelen emre sanki az daha farklıydı benim dediğim araba

soner abi sen galatasarayla feneri kıyaslamıssın abi yakısmamıs sna by cok farklıydı zaten ikitane megane bilirim biri sedan biri coupe ama ikiside BY dir
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

samcassellsamet
    Misafir
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önce kendinizi tanıtsanız
    Kendimi tanıtayım İsmim Samet Kara 23 yaşındayım Ankarada yaşıyorum.Özel bir şirkette tasarım ve proje sorumlusuyum.Arabamı yeni sattım.Özel projeler için aracımı hazırlamıştım 3 sene emek verdim gerek motor gerek yürüyen üzerinde çok modifikasyon yaptım ve ses sistemi üzerine derecelerim var.Eski aracımın resimlerinide koyuyorum ancak aracım en son beni deli edecek seviyede arızalar çıkarınca satmak durumunda kaldım şimdi bütçem 0 megane coupeye el veriyor ve tasarımı ve yakıt tüketimi konusunda beni çok cezbetti sizlerin araçlarınız hakkındaki olumlu ve olumsuz yorumlarını almak istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldiniz , araçla ilgili HER TÜRLÜ tartışma,bilgilendirme konunun 200ü aşkın sayfasında mevcut eğer bilgileri birleştirirseniz geçmiş sayfalardaki coupe mühendisi olursunuz diyebilirim
    Golf MKVII 1.6 Tdi

bugrahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim için tek kusuru kapılardaki cam çıtası o camlarıda çıtasız yapsalarmış çok daha kaliteli dururmuş=))bide o arabaya yakışmayan kornası=)) çokda dert edilcek şeyler değil aslında ama insan istiyo hep=) bide 130'luklar gelse tadından yenmez..=)

Bu arada bugün 14:30 civarı BY megan'ı e-5'te gördüm soldan sakin sakin gidiyodu=)))

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samcassellsamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar megane3coupe 1.5dci manuel vites almayı düşünüyorum daha önce chevrolet lacetti kullanıcısıydım ve arızadan başımı kaldıramadım meganeda kronik bir sorunu varmıdır başımı ağrıtırmı,yakıt tüketimi nedir ayrıyetten aracı showroomda inceledim jant çamurluğa oranla küçük aracı alır almaz 18"jant 235x40x18 ebat lastik almayı planlıyorum ayrıyetten yay ile 3.5cm veya 5 cm düşürmeyi planlıyorum aracın konforunu aşırı bir şekilde etkilermi birde chiptuning yaptırmayıda düşünüyorum yaşım 23 eski lacettim full modifiyeliydi ordan bir ağzım yandı bu araca sadece jant yay ile yere yakınlaştırma ve chiptuning yaptırmayı düşünüyorum başım ağrırmı büyük masraflar çıkarırmı ? edc alsam powerbox ve chip yapılırmı yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
    Merhabalar

18 jantla sorunsuz kullanan arkadaşlar var, daha ayrıntılı yazacaklardır ama dediğiniz gibi çamurluklar çok geniş olduğu için sürtme ihtimali çok zayıf.
    3.5 h&r kullanıyorum, zaten gayet konforsuzdu dahada sertleşti ama yol tutuşu çok çok başarılı conti sport 3 lastiklerinde etkisi var tabi. Düşüklüğü bence ideal fazlası sıkıntı yaratır günlük kullanımda.
    ecufast yazılımım mevcut tahmini 140 beygir civarı gidişi gayet tatminkar, henüz sorun yaşamadım birçok arkadaşımızda aynı yerde yaptırdı herhangi bir problem yaşayan duymadım.
    edc hakkında bilgim yok maalesef.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)