Arkadaslar bozuk yolda giderken arkadan plaka bostaymis gibi bi ses geliyo ama plaka bosta degil nerden geliyo olabilir sizce varmi boyle ses gelen (ses sadece cam acikken geliyo icerde ses yok yani)
Arkadaslar bozuk yolda giderken arkadan plaka bostaymis gibi bi ses geliyo ama plaka bosta degil nerden geliyo olabilir sizce varmi boyle ses gelen (ses sadece cam acikken geliyo icerde ses yok yani)
amörtisörler ? süspansiyon yay falan filan teker tarafından ses geliyo bende
bide şimdi yeni başladı bazen uzun aralıklarla veya kısalmışlarıyla pıt pıt die ses geliyo
Kapı ve bagaj fitilleri ses yapıyor genelde, ayda bir solüsyon sürünce sertleşmiyor ve ses yapmıyor pek.. Onun dışında pandizottan geliyor bazen, kağıt sıkıştırınca kesiliyor.. Geriside normal tıkırtılar işte yollarımızın hali ***** hem o tıkırtılarda olmasa renonun tadı nerde kaldıki zaten![]()
bendende arka sağ cam taraflarından bir tıkırtı geliyor. sıcak asfaltta bile geliyor, kemerden değil daha gerilerden geliyor ama nerden olduğunu tam çözemedim.
yavaştan açık veriyor meggy'ler![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
yoo siyah plastiklere kullandığım ürünü kullanıyorum ben direk, özel olarak almadım yani..maksat sertleşmesini önlesin, ayda bir tekrarlıyorum zaten
http://www.prospect.fi/images/303_ae...protectant.jpg
o ses bende de var bende süspansiyon yada bagaj kapağından diye düşünüyodum fakat ses cam tavanın perdesinden geliyomuş kapatınca ses kesiliyor belki sizde de öyle bi durum vardır çaresinide henüz bulamadım servise fln da götürmedim
onuda sesi keşfetmek için arabayı arkadaşa verdim ben arka koltuğa oturdum öyle buldum.
Sesin kaynağını buldum çok şükür
sağolsun yayı takan arkadaş alt korumayı sanırım tam monte edememiş sallanıp duruyor %99 ordan geliyo ses (:
Parkları iptal edip sadece mercekleri kullanan var mı aramızda ? Turuncular çok hoş duruyor da değişiklik yapsam mı kararsız kaldım çok .
Eibach 5 yok, eibach coilover yok megane III'e göre.
Coil-ex var 4lük, sporco 3.5 var
Golf MKVII 1.6 Tdi
5 lik fk takılan megane coupe.Fotoğraflar biraz ufak ama fikir verme konusunda yardımcı olur.
View image: SANY0043
View image: SANY0038
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)