User Tag List

Sayfa 233/492 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
9339 sonuçtan 4.409 ile 4.427 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

assurdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ankyrali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkeze merhaba bende yenı katıldım aranıza 3000 km oldu 3 4 gundur sıteye uye olmaya calısıyorum. yorumlar guzel arkadaslık ortamı guzel yakınlarda aktivite olursa bende katılmaya calısırım. bu arada ısmım ertugrul 29 yas ankara sonra kendını tanıt demeyın banada birde bişey sormak istedim sislere beyaz ampulmu takmak daha mantıklı yoksa zenonmu cunkı usta beyaz ampul 80 tl zenon 120 tl dedı karar veremedım?
    sisleri elleme bence. araba apaçileşiyo. nacizane görüşümdür

teknik olarak da xenon veya beyaz ışık taktırmaman gerekir zaten. sisli havada lazım olduğunda açtığında ışık kırılımları kör eder önünü göremezsin. o yüzden sarı onlar.

ankyrali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MehmetAli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun araban modeli, motoru ne (:
    a.5 dci chip mantıklmı arkadaslar kafamı kemırıyo bu garantiden cıksında istemiyorum

ankyrali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı assurdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sisleri elleme bence. araba apaçileşiyo. nacizane görüşümdür

teknik olarak da xenon veya beyaz ışık taktırmaman gerekir zaten. sisli havada lazım olduğunda açtığında ışık kırılımları kör eder önünü göremezsin. o yüzden sarı onlar.
    tmm goruslerıne deger veriorum haklısın taktırmayım ozaman bugun modifiyecide scirocco gordum ıcım gıttı be 240 hp dio eleman

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ankyrali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tmm goruslerıne deger veriorum haklısın taktırmayım ozaman bugun modifiyecide scirocco gordum ıcım gıttı be 240 hp dio eleman
    ne gerek var bence sizin aracınız görüntüsüde gayet şık ve tatminkar yakıt konusunda az yakar çok kaçar ağrısız tasasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastiğin en az yay kadar etkili olduğunu söyleyebilirim..Eskiden kontrollü şekilde arka bırakıyordu ESP de geç devreye giriyordu ama Pirelli taktıktan sonra arka bırakma şuan sıfır..bunda arkaların 255 olmasının etkisi de cok fazladır

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neothenew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabanın stock haliyle yol tutuşunu sınırlarda test edebilmek için son yapılan pist günlerine katıldım Körfez'de. Standart 16' michelin energy saver lastiklerle pistte döndüm. Bir çoğunuzun aracında standart olan conti sport contactlar bile yok bende. Buna karşın oldukça kontrollü olduğunu düşünüyorum standart haliyle bile aracın pistte. Hiç bir virajda bırakın spin atmayı araç arkasını bile bırakmadı, burundan çizgisini kaybettiği yerlerde bile gayet rahat kontol altına alınabilir olduğu kanaatini edindim.

Elbette pistin temiz ve taze asfaltının da olumlu etkisi olmuştur bu tecrübemde. Çukurlu veya tümsekli virajlarda benim de düşüncem arabanın arkasını bırakmaya meyilli olduğunu yönünde, bir çok HB araçta var bu durum. Neticede iyi lastiklerle aracın yol tutuşunun sınıf ortalamasının üzerinde olduğu düşüncesindeyim.
    gelecek sefer bende muhakka piste cikicam, tur zamanlarinizi paylasabilirseniz cok sevinirim.

MehmetAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    255 hey maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Velter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gelecek sefer bende muhakka piste cikicam, tur zamanlarinizi paylasabilirseniz cok sevinirim.
    piste çıkmak için ücret ödeniyormu? ne kadar

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane 3 coupe'ler Bursa'da mı üretiliyor, yurt dışında mı?

MehmetAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Coupe ve sport tourerler fransiz gerisi yerli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Velter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrica bu aksam 12 den sonra musaitim, denemek isteyrn varsa bana uygundur 12 den sonra
    Numaramı size p.m gönderdim ordan haberleşirsek daha sağlıklı olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satmış olduğum ve şu anda emreee de olan By megane ım bizzat 170 le ani şerit değiştirmeyle (hiç frensiz sol sağ hareketi ile) 3.şeride geçmeden tek şeritte çok az arka salınım ile geçebildi.Bunu bir çok araba iddia ediyorum yapamaz.ki bende öle esc ymiş filan öle güvenlik donanımıda yok color editiondı benimki ,ki o aptal kumho lastiklerle bu şekilde oldu.açıkçası by megane coiller ile inanılmaz yol tutuyor sadece biraz cesaret istiyor oynamak için takashi tarıks filan kullanmış arabayı..aslında dou ya verip test ettirmek lazım ciddi ii viraj yapıyor dou...

Megane ın gözlemlediğim tek sorunu arka salınım onuda arkalara 245 leri koyup düzgünce arka sertleştirir iseniz emin olun çok memnun kalıcaksınız.
    Coille stock arasında uçurum var abi dediğin gibi şeritte sağ sol çek arabayı sanki go-kart yapıyomuşsun gibi kafa nereye çekersen oraya geliyor gerçi şuan lastiklerin durumu iyice kötü oldu o yüzden oynamıyorum
    Tarıks kullandı gerçekten aklımı almıştı
    Dou da kullandı çok kısa bir mesafe yaptı o yüzden birşey anlamamıştır ama ben ona rahat davran demiştim

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dou ya rahat davran denirmi laaa onun psikolojik sorunları var,virajlarda sanırım boşalıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dou ya rahat davran denirmi laaa onun psikolojik sorunları var,virajlarda sanırım boşalıyor...
    Sanırım viraj kasarken yanında ben olsam koltuğa bırakırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lastiğin en az yay kadar etkili olduğunu söyleyebilirim..Eskiden kontrollü şekilde arka bırakıyordu ESP de geç devreye giriyordu ama Pirelli taktıktan sonra arka bırakma şuan sıfır..bunda arkaların 255 olmasının etkisi de cok fazladır
    255 çok çıkıntılı olmadımı,ben 225 taktım o bile hafif çıkıntı oldu arka tekerde.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satmış olduğum ve şu anda emreee de olan By megane ım bizzat 170 le ani şerit değiştirmeyle (hiç frensiz sol sağ hareketi ile) 3.şeride geçmeden tek şeritte çok az arka salınım ile geçebildi.Bunu bir çok araba iddia ediyorum yapamaz.ki bende öle esc ymiş filan öle güvenlik donanımıda yok color editiondı benimki ,ki o aptal kumho lastiklerle bu şekilde oldu.açıkçası by megane coiller ile inanılmaz yol tutuyor sadece biraz cesaret istiyor oynamak için takashi tarıks filan kullanmış arabayı..aslında dou ya verip test ettirmek lazım ciddi ii viraj yapıyor dou...

Megane ın gözlemlediğim tek sorunu arka salınım onuda arkalara 245 leri koyup düzgünce arka sertleştirir iseniz emin olun çok memnun kalıcaksınız.
    Kanka ben emanet arabayla gazlamayı sevmiyorum, hatta mümkün olduğunca emanet araba kullanmıyorum. Emre'nin aracını başka bir sebepten ötürü kullandım sakin sakin konforu falan gayet başarılı.

Megane ile viraj kasmayalı baya oldu, lastikler son demini yaşıyor riske atmıyorum. Hele type-r ile piste çıktıktan sonra gazımı baya aldım

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Murat Ören Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane mı iyi yol tutuyor virajda çukur kasis çıkmasın diye dua ediyordum stock binerken. çukura kasise girdin mi direk arkayı bırakıyor, arka aks sabit olduğu için sanırım. yay takınca kendine geldi yine fena değil şimdi
    Otobanda Bornova tarafından gelip Balçova çıkışını 150 ile girdim ben çıkışta zor bıraktı arkayı Michelin Pilot Sport lastiklerle

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Guzel lastikle BY Megane otoyollu gunluk kullanim icin fazlasiyla tatminkar bir araba olur Salinim falan yok, cok guzel de gidiyor, ahh canim cekti
    Alıntı Murat Ören Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane mı iyi yol tutuyor virajda çukur kasis çıkmasın diye dua ediyordum stock binerken. çukura kasise girdin mi direk arkayı bırakıyor, arka aks sabit olduğu için sanırım. yay takınca kendine geldi yine fena değil şimdi
    Izmir'de cevreyollari haricinde vasat bile denebilecek bir yol yok sanirim, her yer mi berbat olur O yuzden de cok korkarak kullanmaniz normal bence

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günce diyelim ;

Bu aksam bizi kırmayıp gelen Bugra ( by alex) tesekkurler , aracımızın ne kadar daha hızlandıgını görmüs olduk.

GY Coupe:Yazılım+sprintbooster ( 16" sac jant , sürücü + 80kg)

BY Coupe:Yazılım ( 18" bbs ch 245 lastık , sürücü + 105 kg )(Yazılım update edildi)

Durum eşit gibi sayılır.Fark yarım boy oluyor olmuyor 180 km/h gibi BY yarım bir boya dogru gıdıyordu bırakmak zorunda kaldık.( Eski denemede 3-4 boy civarı GY önde ıdı , GY aynı halde her iki denemede de )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)