Lastiğin en az yay kadar etkili olduğunu söyleyebilirim..Eskiden kontrollü şekilde arka bırakıyordu ESP de geç devreye giriyordu ama Pirelli taktıktan sonra arka bırakma şuan sıfır..bunda arkaların 255 olmasının etkisi de cok fazladır![]()
Coille stock arasında uçurum var abi dediğin gibi şeritte sağ sol çek arabayı sanki go-kart yapıyomuşsun gibi kafa nereye çekersen oraya geliyor gerçi şuan lastiklerin durumu iyice kötü oldu o yüzden oynamıyorum![]()
Tarıks kullandı gerçekten aklımı almıştı
Dou da kullandı çok kısa bir mesafe yaptı o yüzden birşey anlamamıştır ama ben ona rahat davran demiştim![]()
Kanka ben emanet arabayla gazlamayı sevmiyorum, hatta mümkün olduğunca emanet araba kullanmıyorum. Emre'nin aracını başka bir sebepten ötürü kullandım sakin sakin konforu falan gayet başarılı.
Megane ile viraj kasmayalı baya oldu, lastikler son demini yaşıyor riske atmıyorum. Hele type-r ile piste çıktıktan sonra gazımı baya aldım![]()
Guzel lastikle BY Megane otoyollu gunluk kullanim icin fazlasiyla tatminkar bir araba olurSalinim falan yok, cok guzel de gidiyor, ahh canim cekti
Izmir'de cevreyollari haricinde vasat bile denebilecek bir yol yok sanirim, her yer mi berbat olurO yuzden de cok korkarak kullanmaniz normal bence
Günce diyelim ;
Bu aksam bizi kırmayıp gelen Bugra ( by alex) tesekkurler , aracımızın ne kadar daha hızlandıgını görmüs olduk.
GY Coupe:Yazılım+sprintbooster ( 16" sac jant , sürücü + 80kg)
BY Coupe:Yazılım ( 18" bbs ch 245 lastık , sürücü + 105 kg )(Yazılım update edildi)
Durum eşit gibi sayılır.Fark yarım boy oluyor olmuyor 180 km/h gibi BY yarım bir boya dogru gıdıyordu bırakmak zorunda kaldık.( Eski denemede 3-4 boy civarı GY önde ıdı , GY aynı halde her iki denemede de )
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)