ben istanbulda olsam her hafta çıkar sıkardım emre'yle.Siz hiç buluşmuyorsunuz istanbullular bu kadar mı yoğunsunuz![]()
ben istanbulda olsam her hafta çıkar sıkardım emre'yle.Siz hiç buluşmuyorsunuz istanbullular bu kadar mı yoğunsunuz![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
bu motor sesi biraz gıcık etmeye başladı beni
ESCAPE DCI RENAULT MEGANE 3 COUPE 1.5 de 105cv (Esepotente69) - YouTube
bu sesi nasıl alırız![]()
34 GZ xxx bizden mi beyler ? dün akşam izmir de bostanlıda dolaşıyordu sisleri açık şekilde![]()
bu ses nasıl alınır gerçekten ??? (videodaki veya daha hoş (biraz daha sessiz belki)) bir ses...
egzosu da RS stayla yaptınmı MEGANE 3 RS ARKA DİFÜZÖR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 50095058 hoş olabilir yani kardeşim
tabi zevk senin nasıl düşündüğünü bilememde bu traktör sesini güzelce emen bi egzos sesi güzel olabilir çok abartı olmadığı müddetce
Tamamdır hem tanışmış oluruz zaten bir organizasyon düzenleyemedik.İki tarafında müsait oluduğu bir gün ayarlarız gelmek isteyen arkadaşlarda bize katılırlar.
Sorma yaSenin yolun hiç istanbula düşmüyormu ben senin oralara gelsem ararım senide mesafe uzak ehehe
Cuma yağış görünmüyor cuma gecesi deneyebilicek arkadaşlar varsa yazabilirlerse sevinirim araca yazılım güncellemesi yaptık sonucu görmek istiyoruz hemde tanışmış oluruz.
emre kanka açtınızmı ayarları![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Yahu bende açık harita istiom![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)