User Tag List

Sayfa 290/492 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
9339 sonuçtan 5.492 ile 5.510 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi o gece arabadan soğuttuğunuz çocuğu 19 jant var üstne kilosuda epey ağır 1600 küsür kilo şanzımanıda otomatik bi denemekte fayda var diye düşündüm ben

bugrahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insignia otomatik vites buğra pazartesi nama gidicem bi aksilik çıkmassa bi abinin miniyi götürücem müsayit olursan gel sende
    Bu taraftaki dimi?? aman karşılara götürme beni pazartesi haberleşelim kardeşim

Alıntı emre-e Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    190 hp bizim rakibimiz :S Erol yanlış konuya yazdın heralde ahaha Şaka maka biz basınca arkadan bastığını hiç fark etmedim ben bakalım bu haliyle ne kadar fark olucak.

Konuşalım kanka baksana 190 hp arabalar falan rakibimiz
    Sıkıntı büyükkk 14 teneke falanmı taksam
    Arabada hacim var ne kadar ağır olsada..
    Biraz kafa tutarız belki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi o gece arabadan soğuttuğunuz çocuğu 19 jant var üstne kilosuda epey ağır 1600 küsür kilo şanzımanıda otomatik bi denemekte fayda var diye düşündüm ben
    Tamamdır erol deneriz ama farklı günlere yayılalım diyorum ben , bütün arabalar aynı gece çıkınca sıkıntı oluyor

Alıntı by_alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkıntı büyükkk 14 teneke falanmı taksam
    Arabada hacim var ne kadar ağır olsada..
    Biraz kafa tutarız belki
    Sen yazılımı güncellesen benden hızlı olursun bu jantlarla
    Konuşalım yazılım işinide saclarla dene bakalım bende yine 18

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynn farklı günlerde deneme yapalım bir tane okuldan arkadaşım yeni kasa 1.6 d volvo v30u chipledi ecufastte tahmini sizin hp lerdedir 2-3 araba daha getiririm ben size buğra maslaktakine gidicez büyük ihtimal geçen gün insigniayı maslakta tekrar bastık adamlar amortisörleri söktü bi baktık yay amortisörün içinde sallanıyor orda bize öyle bi durumdan bahsetmediler ayrıca arka yaylardan brini ters takmışlar yani anlıyıcağın arada baya fark var pzt yollar boş olur ufaktan gderiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim araba o kadar gidiyormuymuş 180lik insignia geçicek kadar :O
    Golf MKVII 1.6 Tdi

couper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar adım Umut ,izmirden katılıyorum.1ay önce megane 3coupe 2010 gün batımı almak nasip oldu,yazılarınızın % 80 ini okudum.Çok değerli bilgiler için hepinize teşekkürler.Bir sorum olacak yanıt verebilirseniz sevinirim servise soramıyorum çünkü arabada dimsport yapılmış agresif olmayan yazılım var yaklaşık 130-135 hp yazılım yaptıktan 20 gün sonra sabahları çalışırken normal motor gürültüsü dışında değişik bir ses geliyor ve 3-5 km sonra geçiyor.servise götürdüm turbo hava almaya yarayan kapakçıktan gelebilir dediler ve önemi yok dediler ama ses acaip rahatsızlık veriyor bu ses yazılımdan kaynaklı olabilirmi?

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı couper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar adım Umut ,izmirden katılıyorum.1ay önce megane 3coupe 2010 gün batımı almak nasip oldu,yazılarınızın % 80 ini okudum.Çok değerli bilgiler için hepinize teşekkürler.Bir sorum olacak yanıt verebilirseniz sevinirim servise soramıyorum çünkü arabada dimsport yapılmış agresif olmayan yazılım var yaklaşık 130-135 hp yazılım yaptıktan 20 gün sonra sabahları çalışırken normal motor gürültüsü dışında değişik bir ses geliyor ve 3-5 km sonra geçiyor.servise götürdüm turbo hava almaya yarayan kapakçıktan gelebilir dediler ve önemi yok dediler ama ses acaip rahatsızlık veriyor bu ses yazılımdan kaynaklı olabilirmi?
    umut ilk önce aramıza hoşgeldin bahsettiğin sorun cold starttan dolayı oldugundan pek yazılımdan kaynaklandığını düşünmuyorum,söylediğin şey daha cok mekanik bir şeyden kaynaklanan bir soruna benziyor işin ehli bir ustaya dinletirsen daha iyi bir sonuç alırsın.

EM-RE
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yüksek devre kadar çıkıp seri bir şekilde 2 ye atınca sanki böyle taakkk diye bir ses geliyormu sizde, sanki vites kutusundan geldi gibi,efendi atınca sorun yok.Eski Rs imi attığım gibi vites atmamam lazım kanımca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    umut ilk önce aramıza hoşgeldin bahsettiğin sorun cold starttan dolayı oldugundan pek yazılımdan kaynaklandığını düşünmuyorum,söylediğin şey daha cok mekanik bir şeyden kaynaklanan bir soruna benziyor işin ehli bir ustaya dinletirsen daha iyi bir sonuç alırsın.

EM-RE
    Teşekkürler

bugrahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynn farklı günlerde deneme yapalım bir tane okuldan arkadaşım yeni kasa 1.6 d volvo v30u chipledi ecufastte tahmini sizin hp lerdedir 2-3 araba daha getiririm ben size buğra maslaktakine gidicez büyük ihtimal geçen gün insigniayı maslakta tekrar bastık adamlar amortisörleri söktü bi baktık yay amortisörün içinde sallanıyor orda bize öyle bi durumdan bahsetmediler ayrıca arka yaylardan brini ters takmışlar yani anlıyıcağın arada baya fark var pzt yollar boş olur ufaktan gderiz
    Tamam o zaman öyle olaylar yaşandıysa gerek yok zaten.. Yarın kaç gibi gideriz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ogunmisir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yüksek devre kadar çıkıp seri bir şekilde 2 ye atınca sanki böyle taakkk diye bir ses geliyormu sizde, sanki vites kutusundan geldi gibi,efendi atınca sorun yok.Eski Rs imi attığım gibi vites atmamam lazım kanımca
    Yok şanzuman gayet sağlam.O konuda kronik vs rahatsızlık olduğunu düşünmüyorum
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dimsport yazılimla ecofast yazılım arasında fark varmıdır.rolling yaptıgımız tiguan(1,4 tsi+yazılım)olay biraz iddaya dogru gidiyorda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok şanzuman gayet sağlam.O konuda kronik vs rahatsızlık olduğunu düşünmüyorum
    Rs şanzumanı Nissan üretimiydi,bu ne acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam o zaman öyle olaylar yaşandıysa gerek yok zaten.. Yarın kaç gibi gideriz?
    yarın gidip gitmiyiceğimiz belli olur bu hafta kesin gidicez zaten insgnia yapılıcak
    ben telden ulaşırım sana yarın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ogunmisir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rs şanzumanı Nissan üretimiydi,bu ne acaba?
    Aynı olması lazım.Kangoo'sundan tutda juke 'a kadar birçok araçta kullanılıyor
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet hatırladım teşekkür ederim senin araçta maşallah güzel duruyor..yay kullanıyor musun neden okadar düşük geldi bana o akşam ön lipten dolayı mı acaba ?
    yok ben kullanmıyorum yay ilk lastik değişimimi yaptım jant takıcaktım değişim sırasında ondanda vaz geçtim orjinlikten yanayım ben biraz böyle seviyorum banada biraz yerde geliyo neden bilmiyorum ama diğerlerine göre bu orjinal haliyle biraz fazla yere yakın geliyo banada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu renk çok güzelmiş. keşke bunu alsaymışım..

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu renk çok güzelmiş. keşke bunu alsaymışım..

bende bu renk aramıştım alırken üretilmemişti daha o zaman efsane renk olcak demiştim çokta az var şuan piyasada istanbula gittiğimde 1 tane görmüştüm hasta kalmıştım body kit le efsane olur bu renk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam,sizin arabalardan sonra benimki bana cip gelmeye başladı,kw coilover oldukça pahalı, konfordan da vazgeçmek istemiyorum.Eşim ögretmen ve hafta içi araba onda o yüzden çok düşürme taraftarı degilim body citte yaptırmayacam gereksiz pahalı,yazılarınızda hr ye oldukça sert yorumları yapılmış,eibach veya düz kw (coupe için sadece kw üretiyor) hangisi daha konforlu olabilir ve (tekerlek ve kaporta arasında 2 parmak yeterli) hangisinden iyi sonuç alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)