abi o gece arabadan soğuttuğunuz çocuğu19 jant var üstne kilosuda epey ağır 1600 küsür kilo şanzımanıda otomatik bi denemekte fayda var diye düşündüm ben
abi o gece arabadan soğuttuğunuz çocuğu19 jant var üstne kilosuda epey ağır 1600 küsür kilo şanzımanıda otomatik bi denemekte fayda var diye düşündüm ben
aynn farklı günlerde deneme yapalım bir tane okuldan arkadaşım yeni kasa 1.6 d volvo v30u chipledi ecufastte tahmini sizin hp lerdedir 2-3 araba daha getiririm ben size buğra maslaktakine gidicez büyük ihtimal geçen gün insigniayı maslakta tekrar bastık adamlar amortisörleri söktü bi baktık yay amortisörün içinde sallanıyor orda bize öyle bi durumdan bahsetmediler ayrıca arka yaylardan brini ters takmışlar yani anlıyıcağın arada baya fark var pzt yollar boş olur ufaktan gderiz![]()
benim araba o kadar gidiyormuymuş 180lik insignia geçicek kadar :O
Golf MKVII 1.6 Tdi
Merhaba arkadaşlar adım Umut ,izmirden katılıyorum.1ay önce megane 3coupe 2010 gün batımı almak nasip oldu,yazılarınızın % 80 ini okudum.Çok değerli bilgiler için hepinize teşekkürler.Bir sorum olacak yanıt verebilirseniz sevinirim servise soramıyorum çünkü arabada dimsport yapılmış agresif olmayan yazılım var yaklaşık 130-135 hp yazılım yaptıktan 20 gün sonra sabahları çalışırken normal motor gürültüsü dışında değişik bir ses geliyor ve 3-5 km sonra geçiyor.servise götürdüm turbo hava almaya yarayan kapakçıktan gelebilir dediler ve önemi yok dediler ama ses acaip rahatsızlık veriyor bu ses yazılımdan kaynaklı olabilirmi?
Yüksek devre kadar çıkıp seri bir şekilde 2 ye atınca sanki böyle taakkk diye bir ses geliyormu sizde, sanki vites kutusundan geldi gibi,efendi atınca sorun yok.Eski Rs imi attığım gibi vites atmamam lazım kanımca![]()
Dimsport yazılimla ecofast yazılım arasında fark varmıdır.rolling yaptıgımız tiguan(1,4 tsi+yazılım)olay biraz iddaya dogru gidiyorda
yok ben kullanmıyorum yay ilk lastik değişimimi yaptım jant takıcaktım değişim sırasında ondanda vaz geçtim orjinlikten yanayım ben biraz böyle seviyorum banada biraz yerde geliyo neden bilmiyorum ama diğerlerine göre bu orjinal haliyle biraz fazla yere yakın geliyo banada![]()
bu renk çok güzelmiş. keşke bunu alsaymışım..
![]()
Selam,sizin arabalardan sonra benimki bana cip gelmeye başladı,kw coilover oldukça pahalı, konfordan da vazgeçmek istemiyorum.Eşim ögretmen ve hafta içi araba onda o yüzden çok düşürme taraftarı degilim body citte yaptırmayacam gereksiz pahalı,yazılarınızda hr ye oldukça sert yorumları yapılmış,eibach veya düz kw (coupe için sadece kw üretiyor) hangisi daha konforlu olabilir ve (tekerlek ve kaporta arasında 2 parmak yeterli) hangisinden iyi sonuç alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)