El emegi keyfime göre yazayım beygır benden +3 geldiiii![]()
eyüp beygirlerin hepsini megane da toplasanız iyi olucakyoksa bana duman göstermek yerine sis perdesinin arkasından plakama bakmaya çalışırsınız
![]()
ahahahah hacı oyle bırsey olursa plaka falan yalan okuyamayız , calısıyoruz işte inşallah olacak birseyler![]()
nedense hiç şaşırmadım5 boy göz kararıdır daha fazladır o
yine stock 160 18 jantı yemek için ne yapılabilir acaba? ben bi deniyim dedim geçen gün ilk iki vites önde geldim dedim aha tamam 3 e takıcam açıcam sonuç maalum
sizin hard yazılım nasıl olur en dumanlısından? tahminen yani?
Arkadaşımın 170 lik giullettayla denedik makarasına 70-80 e kadar öndeydimde 2.vites bitmeyeydi iyiydiondan sonra bizim final belli tabi
![]()
motor performansı pek beklentileri karşılamıyor ya tipi çok güzel ya aracın şöyle 200 beygir olayydı iyi olurdu dizel![]()
Tsi +yazilim(ecu yazılim) tiguan la denemiştim 1-2 boy atıyordum ama araba agir tabi,bendede 130-135 hp lik yazilim vardı sonuç normal gibi geliyor çünkü araba benden 200 kilo agır...
Roccoyla deneyip video koyariz 160 likla deneme keyifli olucaktirbugra yetis arabanla hava atiyorum
![]()
bugra ve emre beraber takılıyoırlar suan ama tehlıkelı donus yapıyorlardı kavsaktadıkkat edın arkadaslar
takılıyorlar ama bir numara (güzel video) göremedik daha
orjınal multımedya aldım dün yeni çıkanı 1500 tl den zar zor %20 indirim yaptırdım 1200 tl odedım montaja 100 tl istıyolar hem orjınal parca satıp hemde montaj parası tuhaf zaten bugun gıdıp ıade edecem içinden çıkan kumanda evdekı televızyonunkınden daha buyuk aracımda zaten bluetooth var gerı vıtes kamerası olmasada olur bıde tamponu deldırmanın bı anlamı yok isteyen varsa yada ındırımlı alamıcak olursa aldıgım tutara verebılırım
yazılımlı evotech 122 lik golf dsg + downpipe (yılda abi 165 hp demisti ) onunla denedik bende yazılım normal seviyede birde hava filtresi vardı sanırım , 2-2.5 boy acabildi bana... meganlarla yersiniz bence yada kafa kafaya gidilir ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)