ankaralı megane 3 cüler.. bir deneyelim şu arabaları..
Güncel liste ;
1) by_alex
2) emre-e
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
5) serqan23
6) volkan_gs
7) Dou
8) barti
9) Furkan ( barti'nin arkadaşı)
Buluşma yeri olarak sadece ikea fikri geldi bence mantıklı başka fikri olan varsa paylaşabilir.![]()
Kapılardan gelen gıcırtı sesine çare bulan varmı,özellikle kasisli yollarda kapılardan (sol) ağırlıklı kasılma gibi sesler geliyor.
muhtemelen sert yaylar kullanmamızdan kaynaklı. Şuan benim arabaya kapı yalıtımı yapılıyor tesisatla beraber sesin kesileceğinin garantisini verdiler. Würth ün ses izolasyon malzemesi kullanılıyor.
chipden oldukça memnunum.benimki orta seviye yazılımda (dyno ya çıkamadık daha) bir kaç araba ile deneme imkanım oldu o yüzden tahmini 125-130 hp , yazılım bana yetiyor yolda diğer stock dizellerle bayağı eglenceli oluyor.Alt devirler oldukça canlandı ama 5 vites sonlarında ve altıncı viteste biraz kağnı ya dönüyor.birde arabada sprint booster var oda bayağı canılık kattı özellikle vites değiştirmelerdeki zaman kaybını aldı.
karbon konusunda foto yok ama canlı bakabilirsin cumartesi 1-2 saat boşluğum var 12-14 arası buluşur.Hem arabaları deneriz gidişini görürsün hemde bende bakmak istiyordum karbon kaplamalara bakarız.
bu coilover lar tamamen ön lip düşmanıalıcağım zaman ön lipi satıp maliyeti düşüreyim bari
şuan aklıma bişey geldi sizin arka cam üstündeki yazıya bakınca. Bizim forumdan coupelere ortak bi sticker belirleyelim cama veya tampona bi yere yapıştıralım şeklimiz olsun![]()
![]()
Buğra bana HB megane ı ver kanka buluşma için.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)