Uzun zaman önce denemiştim diye hatırlıyorum,bugün tekrar bakıp burdan yazarım....
Uzun zaman önce denemiştim diye hatırlıyorum,bugün tekrar bakıp burdan yazarım....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Araca bugun kapora aldik pazarteside satisi yapicaz kismetse..
Artik darisi 130lugaa![]()
mapped by EcuTuned
BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec
çok iyi, 130luk gelsin aramıza biran önce...
bu arada süper kilit olayında yanıldım, olmuyor....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Kardeşim cam tavan farklı olay alıştıysan diğeri kapalı kafes gibi gelicektir.Acelem yoksa beklerdim.Dışardanda araba sıradan,boş durmuyor
Golf MKVII 1.6 Tdi
Cam tavanlı alır ya cam tavansız araba mezar gibi oluyo![]()
Cam tavanli olucak heralde herkesin fikri o yonde 1ay parca toplariz artik
Kankam sagolasin cikista cupra yiyek![]()
mapped by EcuTuned
İsabetli karar olur.Cam tavan candır....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Yazilim ne zaman cikicak bakalim farkli beyin varmiss
Bide dp+ egzost olayi cok zorlicak gibi duruyo inceledimde![]()
mapped by EcuTuned
Zor olacak orası kesin.Bizim 1.5'lerde bile çoğu usta kat. iptalini yapmıyor gıcık yerinden dolayı
Yine delphi 'miymiş beyin? dpf iptali vs engel çok...
forumdonanımda yeni 1.6 dizel eğitimi alan birisi motorun çok elektronik olduğunu söyledi kullanıcı açısından sıkıntı yok ama biz yandık felan diyordu...subaplar encoder'larla kontrol ediliyor vs birşeyler yazmış...
Sen nerede inceledin egzos sistemini felan Buğra?130luk araç bayii'lere geldimiki?
Vallahi bugün std. polo 1.6 tdi ile 200e kadar bastım.aynadan kayboldu şu safe yazılımla bile .....torkum 270...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Ne yazikki delphi degil 130lukta bosch var.. Neyse yazilim cikana kadar dis gorunusunu tamamlariz![]()
mapped by EcuTuned
Cam tavan ben de cok istiyordum, hanim aklimi celmisti. Sonra ne zaman cam tavanli coupe gorsem giptayla bakiyorum![]()
Biraz bekle, cam tavanli al bence de, fazla bir fiyat farki da yok zaten vw modellerindeki gibi cam tavan icin.
Cam tavanli al Bugra, Eylul bir sey degil olm 3-5 hafta bekle bisey olmazHayirlisi olsun
Yalniz 130'luklarin yazilim isi bizim 1.6 TDI gibi olabilir, sen yine fazla heveslenme hemen de, bizim model oldu mu kotu oluyo araba ciktiktan 3 yil sonra yazilim cikti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)