benim iş yeri menemende senin arabayı sanki ben nazar bayisinde gördüm plakada benzio veya aynı olabilirmi?
aynen öyle nazar benim mükellef salı günleri orda görebilirsin yarın görürsün ama ben olmuycam
dt8677 Nickli Üyeden Alıntı
herkes arabasına bişey yaptıkça bende satmaktan iiice vazgeçiyorum bende kitmi taktırsam.
arka tarafa rs değilde normal kiti taktırıp siyah olan kısmı aracın rengine boyatmayı düşünüyorum nasıl olur dersiniz veya yapılmışını gören elinde foto olan varmı?
bence artık giriş araba zevkli güzel az yakar çok kaçar birazda görüntüyle tadından yenmez ayarı verelim
herkes arabasına bişey yaptıkça bende satmaktan iiice vazgeçiyorum bende kitmi taktırsam.
arka tarafa rs değilde normal kiti taktırıp siyah olan kısmı aracın rengine boyatmayı düşünüyorum nasıl olur dersiniz veya yapılmışını gören elinde foto olan varmı?
bu hafta ben taktirabilirim ayni dedigin sekilde guzel oluyor baya yakisiyo
birazda dusuklugunden sana oyle geliyor olabilir, jantlar mutemelen ayni inset45 nasil oldu bilmiyorum ama benim inset 35. 19 daha guzel olur bi ara bulmustum ama cok para cektiler almadim. simdi 19 amg janti dusunuyorum bakalim
tavanida kapladim
tavanı yarıya kadarmı kapladın..öyle olunca daha orjınal duruyo.tamamını kaplamaktan daha ıyı bence..
19 jant bende dusundum ama 35 yanak lastıklerı bu yollarda yararım dıye korkuyorum..
konu canlı bu ara iyice canlandıralım
fotolar kirliyken çekildi şimdilik idare edelim
[IMG]http://i.imgur.com/5S2KCxcl.jpg[MG]
[IMG]http://i.imgur.com/ievPRXpl.jpg[MG]
Masallah kanka yakisikli olmus tampondada senin el izinmi var
konu canlı bu ara iyice canlandıralım
fotolar kirliyken çekildi şimdilik idare edelim
Hakikaten basınca çok daha yakışıklı olmuş maşallah araca Elektrikçiler bizim araba için amerikan park tavsiye etmiyor beyin 1 2 sene sonra hata verir yanar diyorlar ne diyosunuz bu duruma?
Hakikaten basınca çok daha yakışıklı olmuş maşallah araca Elektrikçiler bizim araba için amerikan park tavsiye etmiyor beyin 1 2 sene sonra hata verir yanar diyorlar ne diyosunuz bu duruma?
Beyinlik bir şey olacağını sanmıyorum 2 yıldan fazladır amerikan parklı olan arabada biliyorum sorunsuz O kadar takmamak lazım