User Tag List

Sayfa 479/492 İlkİlk ... 379429469477478479480481489 ... SonSon
9339 sonuçtan 9.083 ile 9.101 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla 5 yıl Acıbadem-Kurtköy arası okula gidip gelmiş bir kullanıcı olarak, dizel şart
    Ecufast yazılımla 5.5-6.0 arası yakıyor benim yıllardır, 225/45/17 lastik ve orjinal jantlarla. (205-225 geçişi sonrası bile çekiş hissedilir derecede düşmüştü, 18 yada 19 farkedecektir.)
    Cupra hoş olur elbette, sesi, gidişi vs. ama bazı gerçekler var.
    Her yola çıktığında, gaza bastığında, arkadaşlarla bir yere gidelim muhabbetinde şöyle bir nefes almak gerekebilir benzinli araçta
    Git gel 50 km ise ortalama günlük 75 km olarak hesaplamak lazım, öğle yemeği, akşam çıkması vs
    Kredi kartı ekstresi her geldiğinde babama nasıl izah etsem yakıt masrafını diye düşünmek insanı yorabilir
    Kaldıki görünüş ve dikkat çekme açısından Coupe çok daha önde bana göre, olay sadece gitmek değilse(ki 19 takmayı planlıyorsanız değildir sanırım) diğer her konuda(imaj, genişlik, konfor, yakıt, donanım) sınıf farkındanda kaynaklı Coupe üstün zaten
    Abi çok haklısın okul eyüpte birde köprü trafiği koyalım biz ona seninki yine basit rota okan sanırım okul.Valla cupra almam kolay kuzenim teklif etti arada kullanıyorum hatta babama sordum beğeniyorsan alırız dedi ama işte yakıtından korkuyorum servisinden korkuyorum.Renaultun servisi ucuz yine.Donanım aramıyorum.Zaten ne donanımlar var bilmiyorum.Bulursam cam tavan bulamazsam normal dizel alırım.Jant cam filmi tesisat binerim.
    Acıbademde seninlede denk geldik abi 1 kez 18 ST jantlı c-max benim.

Edit;
    Cruise control bütün donanımlarda var mı ? oda yakıtı düşürmeye epey yardımcı.Cruise olan donanımlara bakıyım ben.

abdullahduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Edit;
    Cruise control bütün donanımlarda var mı ? oda yakıtı düşürmeye epey yardımcı.Cruise olan donanımlara bakıyım ben.
    cruise control hepsinde var,colorlarda esp ve türevleri yok bi xenon falan yok,kafandaki fiyat ne peki?
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı abdullahduymaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cruise control hepsinde var,colorlarda esp ve türevleri yok bi xenon falan yok,kafandaki fiyat ne peki?
    Valla sahibindendeki en ucuz dizel kupe kafama yattı gibi 3 parça boya varmış.Benim okulun olduğu yer zaten ufacık sokaklar kesin birisi sürtecek.38 lira max ayırırım sanırım.Zira bakım yazılım ve ileriki zamanlarda jant alınca falan bana gelişi biraz uçuk fiyat olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla sahibindendeki en ucuz dizel kupe kafama yattı gibi 3 parça boya varmış.Benim okulun olduğu yer zaten ufacık sokaklar kesin birisi sürtecek.38 lira max ayırırım sanırım.Zira bakım yazılım ve ileriki zamanlarda jant alınca falan bana gelişi biraz uçuk fiyat olacak.
    boya değişen olayını pek önemsemiyorsan o dediğin araç izmirde sanırım rengi falan güzel kmside az sayılır e pazarlık payıda var güzel bir paraya alınır ama o parçaların neden boyandıgıda önemli bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boya değişen olayını pek önemsemiyorsan o dediğin araç izmirde sanırım rengi falan güzel kmside az sayılır e pazarlık payıda var güzel bir paraya alınır ama o parçaların neden boyandıgıda önemli bence
    3parça varmış zaten.Bakıyorum şimdilik nasip.Yan yana3 parça bile olsa çok büyük bir olayı olduğunu düşünmüyorum.Baktırırım ama yinede.KM'si de iyi garantiden direksiyonu değiştiririm birde mis gibi cıncık olur.Bakımını yaptırırım binerim.Sonra yavaş yavaş tesisat jant yazılım vs hallederim.
    Araba istanbulun en dar sokaklı en trafikli en sıkışık rotasında 4 yıl kullanılacak(allah nasip kısmet ederse) eh kesin bir çizik göçük sürtme olayı olacaktır.Oda boya gerektirecek.

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi çok haklısın okul eyüpte birde köprü trafiği koyalım biz ona seninki yine basit rota okan sanırım okul.Valla cupra almam kolay kuzenim teklif etti arada kullanıyorum hatta babama sordum beğeniyorsan alırız dedi ama işte yakıtından korkuyorum servisinden korkuyorum.Renaultun servisi ucuz yine.Donanım aramıyorum.Zaten ne donanımlar var bilmiyorum.Bulursam cam tavan bulamazsam normal dizel alırım.Jant cam filmi tesisat binerim.
    Acıbademde seninlede denk geldik abi 1 kez 18 ST jantlı c-max benim.

Edit;

Aynen Okan' dı Doğrudur bütün gün tepesindeydik okul zamanı mecburen
    Ya bence Coupe daha mantıklı dediğim gibi, benzinli arabası olan ne kadar arkadaşım varsa az yakan çok yakan hepsi ağlıyordu yol uzun olunca
    Donanım olarak, Color Edition olanlarda esp, deri direksiyon ve vites topuzu yok, koltuk desenleri farklıydı ben alırken, hatırladıklarım bunlar. impressor-dynamique aynı gibi zamanla biri kalktı diğeri kullanılmaya başlandı sanırım.
    Opsiyon olarak alınanlar, bi-xenon, cam tavan, navigasyon, deri koltuktu yine ben alırken.(park sensörü bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyordu o ara)
    Ben şu an yerinde olsam yine Coupe alır, yazılımımı yapar, egzozumu yapar, ses sistemimi, yayımı takar devam ederim
    diyemedim ya la

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen Okan' dı Doğrudur bütün gün tepesindeydik okul zamanı mecburen
    Ya bence Coupe daha mantıklı dediğim gibi, benzinli arabası olan ne kadar arkadaşım varsa az yakan çok yakan hepsi ağlıyordu yol uzun olunca
    Donanım olarak, Color Edition olanlarda esp, deri direksiyon ve vites topuzu yok, koltuk desenleri farklıydı ben alırken, hatırladıklarım bunlar. impressor-dynamique aynı gibi zamanla biri kalktı diğeri kullanılmaya başlandı sanırım.
    Opsiyon olarak alınanlar, bi-xenon, cam tavan, navigasyon, deri koltuktu yine ben alırken.(park sensörü bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyordu o ara)
    Ben şu an yerinde olsam yine Coupe alır, yazılımımı yapar, egzozumu yapar, ses sistemimi, yayımı takar devam ederim
    Selam, bir düzeltme yapayım. Color editionlarda ESP yok. Buna karşın deri direksiyon ve deri vites topuzu var. Bir de ses sistemi 4 hoparlorlu, arkalarda tweeterlar yok. Standart impressorlarda bi xenon standart sanırım, color editionlarda xenon far opsiyon olarak da alınamıyor.

samhain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam herkese, bende meg3 rs cup jantları ile 1-2 foto çektim yorumlarınızı alabilirim...
    Önler 235-35-19 Arkalar 255-30-19..Sürtme vs yok, 18''lerden sonra aşırı bir sertlikte yok, şehir içi 5.8-5.9 iken şuan 6.2 lerdeyim bilmiyorum janttan mı yoksa trafiğin değişken durumundanmı...

https://www.dropbox.com/sc/2epyq5awbclbaxt/wOF0V-e5FT
    https://www.dropbox.com/sc/1xqzcyq32lw95pu/B-jZnTnmWT
    https://www.dropbox.com/sc/i2g9o1v7fqs483a/A1IRKZv96G

dt8677 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler arabayı satıp yeni birşey alayım diyorum bu sınıfta dizel bizim arabalardan mantıklısını bulamadım arabamda yazılım var fakat abartılı bişey değil acaba diyorum aracımı satıp gt line energy alıp yazılımlasak nasıl olur bizde bir tek buğra da vardı sanırım varmı yardımcı olabilecek bana. Ayrıca etrafınızda coupe gt line energy satan varmı? teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ***** sıtede 1 tane ılan var gerısı 1.5 belkı ısınıze yarar .

Connecting site...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dt8677 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler arabayı satıp yeni birşey alayım diyorum bu sınıfta dizel bizim arabalardan mantıklısını bulamadım arabamda yazılım var fakat abartılı bişey değil acaba diyorum aracımı satıp gt line energy alıp yazılımlasak nasıl olur bizde bir tek buğra da vardı sanırım varmı yardımcı olabilecek bana. Ayrıca etrafınızda coupe gt line energy satan varmı? teşekkürler
    arabam comda bir tane var kredi odeyemediği için satıyormuş 1.6,sahibinden.com da var bir tane,2side gt line ın paketsizi,fiyatlarıda biri 55 biri 56 olması lazım,bazı konusmalarda 1.6 nın cok iyi yurudugunden bahsedilmişti hep,kullanan bir kaç arkadaşım daha var test sürüşü falan yaptık demişlerdi cok güzel gidiyor denmişti. Eger sıkıldıysanız bu paralara dizel tek kapı bir tek megane var yine megane almaya mecbursunuz,gt line ise cok güzel bir arac 1.6 sı gayet mantıklı,ben olsam sizin yerinde butcem el veriyorsa alırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabam comda bir tane var kredi odeyemediği için satıyormuş 1.6,sahibinden.com da var bir tane,2side gt line ın paketsizi,fiyatlarıda biri 55 biri 56 olması lazım,bazı konusmalarda 1.6 nın cok iyi yurudugunden bahsedilmişti hep,kullanan bir kaç arkadaşım daha var test sürüşü falan yaptık demişlerdi cok güzel gidiyor denmişti. Eger sıkıldıysanız bu paralara dizel tek kapı bir tek megane var yine megane almaya mecbursunuz,gt line ise cok güzel bir arac 1.6 sı gayet mantıklı,ben olsam sizin yerinde butcem el veriyorsa alırdım
    o araçları bende gördüm bi xenon olsa hiç düşünmeden alıcam fiyatı tam istediğim gibi aslında. bakıcam olmadı alıp bi xenon taktırmanın yollarını arıcam

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GT line arka tamponu ariyorum karsiliginda ortadan cikisli difuzor bulunan arka tamponumu ve bir miktar para verebilirim detaylar konusulur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar 2009 model megane 3 coupe almayı düşünüyorum...sahibinden de baktığımda araçlara kısa süreli binilip satılmak için ilan verildiğini e devlet ten tescil tarihlerine bakarak tespit ettim..sizce sebebi nedir???

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane coupe jantı lastikleriyle birlikte satıyorum 750 lira.. isteyen varsa mesaj atabilir. lastiklerin durumu bu kışı çıkartır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese kolay gelsin. megan 3 coupe alacağım hayırlısıysa aracımı satıyorum satılırsa daha rahat olacağım ama aranızda satmayı düşünen ve Takas gibi bir seçeneği olanlada görüşebiliriz. Başkasınada önerebilirsiniz

benim aracım:

http://www.techturkey.com/forum/otom...l-corsa-d.html

Opel Corsa 1.3 CDTI Enjoy 2011 Model 36.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 135418639

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger ilgileniniz varsa aracimi satiyorum is yogunlugundan fotocekip ilan veremedim. Aracim 2010 model 147 binde sag arka camurlugunda lokal boya var kazasi yok deri bixenon var istediginiz kadar deneyebilir istediginiz yere gosterebilirsiniz ilana 38 bin yazmayi dusunuyorum fakat pazarlik var hele buradan biri olursa fazlasiyla pazarlik var cunku ciddi anlamda arabaya baglandim evcil hayvan gibi oldu eger tech den birisi alirsa hic olmasa haberim olur aractan

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rs spoiler beyaz 250 lira

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görüyorumki Megane coupe almak isteyen arkadaşlar da var.
    Aracım hala satılık. Fiyat konusunda anlaşırız
    Connecting site...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)