arkadaşlar 90lık motora direk cupra tdi ıntercoolerı yada eş büyüklükte cooler taksak turbo lag olurmu ?
dipnot:litresi kaç cupranın bilmiyorum
Printable View
arkadaşlar 90lık motora direk cupra tdi ıntercoolerı yada eş büyüklükte cooler taksak turbo lag olurmu ?
dipnot:litresi kaç cupranın bilmiyorum
arkadaşlar iş güç muabeti yuzunden uzn suredır gıremıyorum k.bakmayın kendı konuma yazamadım :s can saolasın bilgi için
rıca ederım ;)
90 ve 110 luk makinalar öyle domuzdur ki blok rektefiyeden gelir 2 kişi taşırken acı çekersin :) ayrıca üzerinde forged mahle piston ve kollar mevcut
varmı şöyle bildiğiniz 90lık motora yapılan ( vnt17 turbolu, büyük enjektörlü,pompalı) en ince ayrıntısına kadar öğrenebileceğim yurtiçi veya dışı proje konusu link?
110 luk üzerine yaptım , yapıyorum projeye devam :)
pd mi motor? neler yaptınız kullandınız aydınlatırsanız seviniriz:)
pd değil. AFN motor var bende
hybrid turbo enjektör yazılım egr iptali coolant temp modu maf iptali egzoz fmic ufak tefek eksikler ve hoşuma gitmeyen takıntılarım var tamamlıyorum düzeltiyorum güzel ve keyifli herşey :)
hocamm sen baya döşemişşin kafamızda var bizimde böyle bi proje doğru aracı arıyoruz. yaza kadar bulursa ınş. bendee kafamdaki takıntıları bitirip projeye giricem :) kolay gelsınn bittiğinde nasıl olucak cok merak edıyorum projenızı burda gormek ısterız
afn motorlu mk3 golf lerden bulabilirseniz gayet keyifle yükleyebilirsiniz :)
kafamdaki mk3 ibiza :)
onlardada afn olması lazım ve biraz daha hafif olabilir golfe göre :) yüklenir keyifle gazlanır
afn mi bilmiyorum ama gayet hafif onu biliyorum 1150 kg :) .
Birşey sorucam bu mk3 ibiza'lar 1999-2002 arası olanlar değil mi ?
evet muharrem ve geneli ALH kodlu 90lık motor
http://www.techturkey.com/forum/dize...-hakkinda.html
ya bu konuyla diğer konu ıyı oldu ıkısını bırlestırsek nasıl olur ? arkadaşlar supersınız ıyı gıdıyo valla ben gıremıyorum dersler cok yoğun bu aralar :( diğer konuyu komple okudum da bu pompa muabbetınde bişey takıldı illa büyütülmesi şartmı ? büyütülmese 150-200 bg aralığında ne gibi problemler açabilir . billie 110 lukla başla demişinde bizim düşündüğümüz ibizada yok öle bi şans
2. ni soru t4 enjektörü oluyomuş yazan arkadaşlardan öğrendik saolsunlar :) fiyattan konuşşsak bunu 500 gibi bi fiyata kapatma olasılığımız varmı ? diğerlerinin fiyatları aşşağı yukarı belli kafamı tek kurcalayan pompa ve enjektör