debriyaj korkutmasın sizi ya orjinal baskı ve bronz balata ikilisi 250+ güçlere yetiyor artıyor bilevr6 falan masraf yapmayın onların parası ve vakti cok
uymayın onlara şaka bir yana debriyaj konusundada yardımcı olurum
![]()
debriyaj korkutmasın sizi ya orjinal baskı ve bronz balata ikilisi 250+ güçlere yetiyor artıyor bilevr6 falan masraf yapmayın onların parası ve vakti cok
uymayın onlara şaka bir yana debriyaj konusundada yardımcı olurum
![]()
RACE WERKS
ayarlanabiliyor sertlik durumu4 yaprak yapılır mesela 2 bronz 2 düz gündelik kullanılabilir
RACE WERKS
konuda paylaşım güzel oldu diğer konuyla birlikte güzel bilgiler var teşekkürler arkadaşlar![]()
arkadaşlar şöyle bi video buldum
söylenen speclerle 201 ps 433 tork veren ctdi , tdi power'ın gazabına uğruyo![]()
Serdar ben![]()
bladerk(erkut) ile piston garage da custom araçlar hazırlıyoruz all motor sohc vtec ve d serisi honda konularından onu tanırsınız ben üye değildim foruma o uzun yıllardır burada herkes tanır onu .hondayı draglarda kullanan benim benide ordan tanır çoğudizel ve benzinli araçların yazılımsal ve mekanik modifikasyonları ile uğraşıyoruz.
RACE WERKS
yav arkadaşlar sorykoymuştum ama link çıkmamış bende anlamadım nasıl oldu. burun iyi seyirler
![]()
![]()
YouTube - Opel Astra 1.9 CDTi + EDS Remap vs Seat Ibiza 1.9 TDi + Remap, Hybrid Turbo, Exhaust, Intercooler
öyle diyosan tamamdır hocam .valla bu 1500 2000 tl bayılmaktan çok güzel kurtarıyoburda her arkadaş bilgiye aç ,benim gibi . bulduğumuz bildiğimiz bişey olursa paylaşıyoruz . herkes gayet paylaşımcı bu forumda bu çok hoşuma gidiyo . bilgi paylaştıkça çoğalır derler.hergün yeni bişey öğreniyoruz.verdiğiniz bilgiler çok makbule geçiyo gerçekten. ayrıca can ve levent ve aliisede(adını bilmiyorum kardeşim kusura bakma) bu konuyu sahiplendıklerı için teşekkür ediyorum
pek siteye giremediğim için pek online olamıyorum. sınırlı zamanımdada ağırlıklı dizel topiğini takip ediyorum .
rica ederim devran, bende hem takip ediyorum hemde bildiklerimi/öğrendiklerimi paylaşıyorum, arabayı alsak tecrübeye dayalı konuşcazda alamadık daha![]()
herkes 3.20 d lerin nasıl gittiğini biliyo hele remaplisi çıldırtır adamı ama ilgincime gitti aynı astra ,ibizaya geçilirken 3.20 de boy boy fark atıyobuda ibizanın nekadar deli gittiğin göstergesi
buyrun 2. video
YouTube - Opel Astra 1.9 CDTi + EDS Remap vs BMW 320d + Remap
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)