Ticariyse hiç uğraşmaya değmez bence ilk virajda yatar
İlla ticari yüklencekse ESP'li 2.0 mj doblo alınmalı
Ticariyse hiç uğraşmaya değmez bence ilk virajda yatar
İlla ticari yüklencekse ESP'li 2.0 mj doblo alınmalı
200 hp baya riskli olur bana göre. piston işine girmeden sağlıklı yürümez. motoru kırarsın Allah korusun
SEAT SPORT
200hp uretecek turbo takmakta bisey yok ama kapak yetecek mi bunlari dusunmek lazim![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
birde 200 hp verecek turbo senin motorda 4000-4500 arası devirde falan anca max boost yapar. zaten kaç devir çevirecek. tam max gücü verdiğinde vites bitecek.
SEAT SPORT
ben motor dayanımını merak ediyorum motorun kritik elemanları bu kadar hp'ye ve torka dayanabilicekmi? ya da ne kadar dayanacak bunun bir araştırmasını yapmak lazım bence.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bakalım artık fazla yuklnmeyı dusunmuoruz motoru kasacak kadar amac 106 gtı sotocları 400 yesın yeter
307 1.6HDI 90hp sahibi olarak konuyu merakla izlemeye dewam ediyorum....
Hani Öyle kasayım 200hp lere dayanayım derdinde de değilim, sağlıklı şekilde 135-140hp almak benim için fazlası ile yeterli olur, zira 330ciwarı bir tork yakalasak tadından yenmez....
Ben 130hp elde etmek için motorun ömrüne tecawüz etmekten çekinirken,aynı motordan 200hp almak isteyen arkadaşı da ayrıca cesaretinden dolayı tebrik ediyorum![]()
Ben anlatamıyorum arkadaş sat şu arabayı ya benzinli yüklüyebileceğin bi araba al yada illaki dizelde bişiler yaratıcam diosan motor hacmi sağlam bi dizel al ...
Tamam anladık o turbo doğana kilitledinde kafayı senin işin olmaz kardeşim elinde patlıcak araba en sonunda haberin olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)