servisi kısaca unut derim

( şunana kadar 4/4 lük servise rastlamadım yetkili)
sıfır km aldığımız hyundai accent era aracımıza ortalama 10.000 km de bir turbo değiştirler ( tam 8 kez )her seferinde ayrı ayrı parcalarda takdılar ( kat,enjektor,yaglama boruları vs..) sorunu bulamadılar aracımızı 1 hafta servısde tutdular fabrıkadan muhendısler geldı halen bulamadılar

aracda yazılım var
ford focus aracımızda 90 bın kmde yazılım yapıldı 1.000 km sonra turbonun milini kırdı servisden degıl dısardan revızyonlu turbo aldım ( garantılı) takdım 1.000 km sonra tekrar mılı kırdı soktum yolladım sıfırlanıp gerı geldı aradan 1500 km gectı tekrar kırıldı kırıkken uzerınde yuruduk pıston erıttı ( mecburduk ) sıfır motor yapıldı yag pompası yag boruları vs.. degıstı( turbocu turboyu yapıyor fakat hep bır seye bahane buluyordu ucret almıyordu ama allah var

motor toplandıkdan sonra turbo tekrar gitti turbocuya tekrar yolladım tekrar sıfırladı yolladı

( 4 yada 5. kez ) gecenlerde yetkılı servıse gıttım servıs bakdı yazılımı guncelledı hersey normalk dedi gonderdı baska bır yetkılı servise götürdüm olayı anlattım yazılım oldugunu söyledim ıkı arac ıle kıyaslama yaptılar pompa basıncımın ve turbo basıncımın fazla oldugunu gördüler
2. ford focusumuzda 110 bınde turbo dagıldı aynı yazılım var servisden 1.100 tl ye aldıgımız turbo ıle halen devam tık yok maşallah