User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
61 sonuçtan 58 ile 61 arası

Konu: BIKTIM ARTIK (tubro sorun sorun=sorun)

vtecturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı I-HANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    servisi kısaca unut derim ( şunana kadar 4/4 lük servise rastlamadım yetkili)

sıfır km aldığımız hyundai accent era aracımıza ortalama 10.000 km de bir turbo değiştirler ( tam 8 kez )her seferinde ayrı ayrı parcalarda takdılar ( kat,enjektor,yaglama boruları vs..) sorunu bulamadılar aracımızı 1 hafta servısde tutdular fabrıkadan muhendısler geldı halen bulamadılar aracda yazılım var

ford focus aracımızda 90 bın kmde yazılım yapıldı 1.000 km sonra turbonun milini kırdı servisden degıl dısardan revızyonlu turbo aldım ( garantılı) takdım 1.000 km sonra tekrar mılı kırdı soktum yolladım sıfırlanıp gerı geldı aradan 1500 km gectı tekrar kırıldı kırıkken uzerınde yuruduk pıston erıttı ( mecburduk ) sıfır motor yapıldı yag pompası yag boruları vs.. degıstı( turbocu turboyu yapıyor fakat hep bır seye bahane buluyordu ucret almıyordu ama allah var motor toplandıkdan sonra turbo tekrar gitti turbocuya tekrar yolladım tekrar sıfırladı yolladı ( 4 yada 5. kez ) gecenlerde yetkılı servıse gıttım servıs bakdı yazılımı guncelledı hersey normalk dedi gonderdı baska bır yetkılı servise götürdüm olayı anlattım yazılım oldugunu söyledim ıkı arac ıle kıyaslama yaptılar pompa basıncımın ve turbo basıncımın fazla oldugunu gördüler

2. ford focusumuzda 110 bınde turbo dagıldı aynı yazılım var servisden 1.100 tl ye aldıgımız turbo ıle halen devam tık yok maşallah
    aynı sekılde merso cdi ye hesapta yazılım yaptırdık bıraz kullandık gıdıs ıyı falan.15 dakka sora onlarca arıza vermeye basladı makıneye bagladılar sıfırladılar 15 dakka sora yıne aynı arızlar .arbaya bıseyler olmaya basladı kesıklık vs.. dedık alıcaz heralde motoru kucagımıza yazılımı eskı halıne getırelım.gıttık kolumana dedık suna orjınal yazılımını yukleyın.aha bı baktık beyın yazılımı kabul etmıyo.ee napcak dedıler yenı beyın alacaksınız .kac para 3500tl.sora alırız dedık.neyse bıseyler yukledıler cıkardılar.arızalar gıttı ama arabada bı salaklık var.neyse sıparıs verdık beyın ıcın.beyın daha tr ye gelmeden yolda kaldık.motoru actılar 1piston delinmiş.3 tanesıde catlamıs.yanı yazılım mazılım derken 3500 ecu 7000 motor kafadan 10000 i gectık yazılım sevdasına.sımdıki arabam stock oda rahat bende rahatım.yani arkadas ecu yu degıstırecek bence.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nerde yapildi acaba yazilim

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet abı sana dedım buldum glba foto lazım
    tmmda benim turbo manifold ile bütün flanş yokki foto çekiyim ardacım

Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun öncelikle sadece yazılanları okudum ... ve turbo araçmı almam arkadaş bu neya sorun üstüne sorun Allah kolaylık versin.. inş. çözülür problemin ...
    teşekkür ederim inşallah çözücez Allah'ın izni ile. turbo araçtan soğumaya gerek yok fabia nın dışında su an 2 turbo dizel aracımız var ve gayet sorunsuz biniyoruz askere gitmeden öncede 1.9tdi golf IV vardı şirkette devamlı kullandığım ondada hiç bir problem yaşamadım 4 - 4.5 sene boyunca. fabiada istisnai bir durum var başka bir sıkıntıdan dolayı yapıyor bunu bende bunu bulmaya çalışıyorum bulunca inşallah diğerler gibi vede ilk aldığımızdaki gibi sorunsuz olucak inşallah.

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekı sole basıt bi ornek verelım fabrıka turboya garantı vermesken turbocu nasıl verıyor ?
    orn 1.6 tdci hdi motorlarda turboya gelen yağlama borularında tıkanıklık oluyor ve turbo yağsızlıktan dolayı sarıp dağıtıyor.Ben diyelımkı ordan turbo aldım taktım sonra bole bı problem yaşadım gene turbomu karşılıyormu yoksa karsılayacakmı
    fabrıka garantı vermezken turbocu garanti veriyor servis mantığıyla düşün biraz 3 liralık şeye 5 lire ödüyorsun garanti veriyor

turbocudada aynı mantık var daha 2 gün önce turbocu ile konuştuk adam mil ve yatak gösterdi 150 dolar başka mile ve yatak 11 dolar

egzost ve emme taraflarına zaten bişe olmuıyo kolay kolay pal yada mil 30 dolar bile olsa maliyeti, bugun 500 den asagı kımse nerdeyse elını surmuyo turboya bıraz kumlama bırde fısfıs alsana sıfır turbo gibi gönderiyo 2 kere değil 5 kere değişşse nolcak

bende birşey sormak istiyorum diyelim benim atmosferik aracım var ve arac km si 200 bınde yatak sardı sekmanlar asındı vsss motor yapılcak size getirdim bütün parçaları değiştiniz( piston gömlek subap rektefiye vs.. ) liste cıkardınız aldınız topladınız yaptığınız motora garanti veriyormusunuz ?
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)