Golf MKVII 1.6 Tdi
Eskişehirdeki aracı diyorsanız sanırım satıldı o araç.
Ayrıca 122'lik TSI ile aynı (azıcık önünde gidiyormuş sanırım ABT chipli TDI Golfler.)
Ayrıca ABT de yazılım değil bildiğim kadarıyla.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Yazılım var ancak suan beyne yazılamıyor.
Bız denedık,oluyor ama ancak bır ıkı sıkıntı var. CMD den cevap beklıyoruz.
ABT yazılım değil bildiğim kadarıyla . Araca ekstra parça takılıyor kutu şeklinde. Tartışıldı başka yerlerde de yazılım olsa neden ara bir kutu takılsın ki araca![]()
Genel olarak ABT TDI uygulamasından bahsediyorum Murat beyin aracının uygulamasından değil. Ama araç uygulama işlemiyoni biliyorum yazılım gibi yapılıyor ve VAS a bağlandığından ABT kodu ile gözüküyor araç.
Ancak neden o kutunun takıldığınıda anlamıyorum yazılım ise.
Not: Şuanda ücreti 4000tl gibi ABT nin...
23" Fiat 500e LaPrima
Yazılım ile veya box ile , eğer manuel tdi stock tsi ile aynı dahi gidiyorsa sonuç harika demektir , ki görmeden kesinlikle inanmıyorum
Golf MKVII 1.6 Tdi
Deneyende Leon TSI 122. Başka bir forumdan üye.
İnanıp inanmama gibi bir durum olmasına gerek yok biri 122 diğeri 125 hp araç ikisininde torku yüksek. Biri chipli diğeri stok yanyana gitmesi gayet normal.
23" Fiat 500e LaPrima
Hem yakıt basınc sensorunu manuple edip aynı anda MAP sensorunu manuple eden verimli powerbox lar var..
su an için en verimli ürünler bunlar..
denemek isteyen 1- 2hafta kullanabilir..
yazılım çıktığında Remaple değiştirme garantili.
Evet hatta kendisi Murat bey ile denemiş. Murat beyden bilgi alabilirsin sanıyorum.
Başka bir forumdan açtığı konudan alıntı yapıyorum; Kendisinden Leon 1.4TSI 122 Manuel vardı.
''arkadaşlar eskişehirden değerli bir abim golf 6 1,6 tdi aracına abt de yazılım uygulaması yaptırmış. eski aracı tsi mkV idi. tdi a geçtiğinden beri hantallık şikayeti vardı. yazılım giderir düşüncesinde idi. bu sebep ile abt yapıldıktan sonra aklındaki soru işaretlerini gidermek için çıktık yollara
malesef video çekemedik.
20 km hızdan 160 170 km hızlara kadar arka arkaya 4 5 kez denedik. 1 kez geçtim ancak onun pilotaj kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum.
denemelerde o önümde idi aynı anda gazı kapatıyorduk. ne milimetre kadar ben fark kapatıyordum nede o milimetre fark açıyordu.
kısaca 1,6 tdi ın performans seviyesini çok rahat görmüş oldum bugün. stock iken 1,4 tsi performansına kesnlikle sahip değil. abt ile ancak kafa kafaya geliyor stock bir tsi makine karşısında. zaten abt 125 bg 280 nm güç veriyor. başka bir yazılım ile daha yüksek güçler çıkartacağı kesin bu makinenin ancak tüketim performans ve dayanıklılık konusunda en uygun yazılımın bu olacağını düşünerek yaptırdı abtyi sahibi ve bu hali aslnda ciddi seviyede tatminkar. ancak bu halin elde edildiği bedel bence gereğinden fazla yüksek.''
23" Fiat 500e LaPrima
Denemek isterim Bar kardeşim , senle. 215e kadar basalım 40tan
hele bir yazılım başlasın size
Golf MKVII 1.6 Tdi
Başlasın valla bende istiyorumda tık yok![]()
23" Fiat 500e LaPrima
Bende şu safe pschiptuning'ten kurtulurum o zamana
Golf MKVII 1.6 Tdi
199.
ABT den sonra limitör kalkıyor.
23" Fiat 500e LaPrima
120.000 km de ki polo tdi 80 hplik araca chip takılsa sıkıntı olur mu yani ne bileyim turbo sarması veya hararet vs.. yardımcı olurmusunuz ve fiyat nedir detaylı bilgi için pm de atabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)