şişiyor olabilir, filtreyi aynı şekilde yapıcam aklımda simota iyi ama çokta iyi iyi değil, enjektör temizliği yaptırmayı düşünüyorum direk bi söktüreyim carbon fln kurtarmaz gibi, bende basınç yok işte bu turbo basınç istiyor belli işin açıkçası güvenemiyorumda mbc lere basınç kaçırma durumları çok oluyor ztn sıradaki ilk işlemim iyi bi boost controller ve boost saati
ztn güç olarak doğanın aracı o civarlarda ama sonuçta 1248 cc den bahsediyoruz ne kadar yüklü olursa olsun bi yere kadar
hem 110 hp yazmışsın karşıdaki araç 125 hp beni egzoz sistemi filtre sistemi falan var öncelikle lean devirden kazanıyo 7 bin ceviriyo ben 4000-4500 ceviriyorum vites arası boşuklarda yakalıyo zaten bence beni geçemesi çok doğal 100-200 yapsak da sonuç beni en fazla 1 boy geçer
Tamamda bizim araçlarımız 1000kg lar civarında o bahsedilen araç 1300 lerde.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
4. vites te keşme bi kerede ben yasadım onurum 3e kadar ondeyim 1.3 corsa sport yazılımlı 3 ten 4 bi çektim benim araba yığıldı sanki 4. viteste geldi yakaladı geçti şok olmuştum işin açıkçası şu uğraştıklarımızı 1.6 dizele yapsaydık yada 2.0 dizelee düşünemiyorum multijet güzel motor ama verimi biyere kadar sanırım
1.9 um varken hiç sorun sıkıntım yoktu direk e36 320 leri yiyordum
4 de roll yapıp 5 te aynısı yapıyorsa eğer belli bir yüklenmeden sonra problem oluyor. performansın dusuyor belli bir süre yüklenmeden sonra. acaba intercoolerin yetmiyor olabilirmi? basılan havanın iyice ısınıp şişme yapması? birde gaza tam basmayıp denesene yani dip haz yapma %90 bas gaza. ben golfumde bir ara aynı problemi yaşamıştım. 1.9tdi gaza %90 bastığımda %100 bastığımdan daha iyi gidiyordu. tabi 1-2-3 yüklenip 4. ve 5. viteslerdeki gidişinden bahsediyorum. hatta bir ara dipgaz yapıp yürümeye başladığı anda az bişi çektiğimde gazdan ayağımı (%90 basılı) az daha iyi gitmeye başladığını farkediyordum. araç stocktu ama
e60 535d & THE A45 AMG
ben o durumu çok uzun zmn önce farkettim dizelde elektronik kontrollü olduğu için gaz pedalına köklemeyip biraz yedire yedire dediğin gibi ortalama gaz pedalıyla taban halısı arası 1-1.5 cm boşluk kalacak şekilde bastığın zmn daha ii yürüyo
ya o ışıkta olayı biraz gaz vermek gerekiyor yoksa silkeliyor,
swift walla bilmiyorum 4.cü vitesin lanetmidir nedir bi egzos manifoldu enjektör temizliği bide carbon clean yaptırcam düzelirse düzelir düzelmezsede soğurum bi dahada uraşmam
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
sizin araçlarda ait sensorü varmı? cooler dan sonra emmeye giden boruda hava sıcaklık sensörü?
e60 535d & THE A45 AMG
yok diye biliyorum tam emin deilim
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)