User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
121 sonuçtan 115 ile 121 arası

Konu: Yakıtlarınızı hangi yakıt istasyonundan almaya özen gösterirsiniz ?

CHEETAH_VTR
    Misafir
    ben shell full save aldım ilk kez daha onceden gti alıyordum şuanda geçici olarak dizel bi aracım var onceden 150 tl ye 580 km yaparken şuanda yol bilgisayarında 640 gibi menzil goruyorum gittiğim yol yaptıgım trafik hep aynı halbuki dizelde full save gerçekten iyi gibi

BüLenT GöReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımız 86 model dizel renault9 bildiğim kadarıyla normal dizeli bursada sadece bp satıyor bende ordan alıyorum 66 litre yakıtla 1350 km yaptım fakar 250 kmsi şehir içi 100kmde 4,8 litreye geliyor
    eurodizel hiç kullanmadım motor eski tip olduğu için ustalar çok yakar ince mazotu diyor bu konuda bi bilgisi olan varmı euro dizel kullansam daha az yakma şansı varmı

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BüLenT GöReN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracımız 86 model dizel renault9 bildiğim kadarıyla normal dizeli bursada sadece bp satıyor bende ordan alıyorum 66 litre yakıtla 1350 km yaptım fakar 250 kmsi şehir içi 100kmde 4,8 litreye geliyor
    eurodizel hiç kullanmadım motor eski tip olduğu için ustalar çok yakar ince mazotu diyor bu konuda bi bilgisi olan varmı euro dizel kullansam daha az yakma şansı varmı

Çok fark eder euro dizel normal dizele göre daha akıcı daha incedir.Ama gidişi , çalışmasıda çok farkeder aracın.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    scooter a full den almaya basladım
    80 i geçmeyen motor 90 km/h cok rahat yapmaya basladı
    daha fazla sürat yapması yakıtın daha iyi olduğu anlamına gelmez hiç bir zaman. dizel bedforta yanlışlıkla benzin koymuşlar ön kaldıacak kapasitelere çıkmış bir anda kamyon

emrah arıcan
    Misafir
    Sürekli opetten aynı benzin istasyonundan alıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bende total i sorcaktım. normalde arabamı aldığımdan beri shell dışında hiç kullanmadım. ki 5yıllık oldu araç, totali nasıl bilirsiniz desem =D iş dolayısıyla benim için çok avantajlı olacak bir durum söz konusu. ama takıntılarımdan kurtulamadım henüz.
    totalin sadece doco larından alırım fabrika mazasıdır onlar ankarada acity alışveriş merkezini gecince sagda var 3 yıldır excellium dizel alırım cok menmunum kesinlikle aracın sesi solugu azalıyor teb totl karta anında yüzde beş indirimde var bereket gelsin totale devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı us.mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben totalden cok memnunum bp ve opetten daha iyi shell cok fazla yakiyor totalden aldigimdan beri motor daha sessiz ve guzel calisyor gibime geldi
    kesinlikle haklısın totalden alınca ses i kısılıyor aracın resmen

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)