yay işi yalan olur peder izin vermez garantisi bozulur diye :D manuel daha bir seri gellio gözüme nedense
Printable View
Fluencein içine oturdunuz mu hiç? Hani hyundailerle plastik diye dalga geçiliyor ya, vitesinin olduğu konsol neredeyse çıkacak. =) Arada 15bin lira var, fakat fluenceyi aldıktan sonra audi falan konforu beklemeyin, yerinizde olsam 2.el jetta ya da passat alırım.
accentın yol tutusu kotu dedım hemen kıc atıyor valla el frenı cekmeye zaten gelmıyor.arkadasımda vardı bn uzunda kullanmadım ama o dıyodu era ıcın top gıbı hıc rahat degıl oda yuksek zaten..blue hıc kullanmadım sadece servıstekı arkadasım eradan daha kotu dedı
ben olsam 2. el o paraya sondan oncekı kasa full donanımlı focus tercıh ederdım. parcayı dusunuyosan reno ford aynıdır ztn hemen hemen
megane II sedan dizel otomatik full araca babamın ortagı 48.500 TL ye aldı şimdi 28.000 TL filan deniyor.Dedem accent era full dizel 35.000 almıştı zamanında 28.500 TL ye sattı.
Blue kasa olarak şehir içi daha kullanışlı
Blue tip olarak fluanceden daha güzel daha sportif bana göre
Blue motor olarak daha giderli
Fluance avantajları türkiyede üretilmesi ve daha az yakması bana göre
drive your wayyyyyyy...=)))))
performans açısından kesinlikle Accent..
biri b sınıfı biri c sınıfı
keyfinize kalmış :)
ben elantra dizele bakmıştım
hyundai de o fiyata benzinliyi duymak yetti
duyunca uçuk çıkardım :D
Ben iki arac arasından flunce derim ama sınıf farkı var...
Madem accent için 46 bin gözden cıkarıldı.. 1,3-1,6 multijet Linea bakın ozaman parcası daha ucuzdur accent ve fluance'e göre :)
yüksekliği kafana takma, eibach veya kw marka yay alırsın konfordan ödün vermeden hem yüksekliği azaltırsın hemde yol tutuş ciddi oranda artar. accent kesinlikle fluence ın dengi bir araç değil ancak 128 ps güçte fena değil, bide çiplesen tutulmaz araç :D ama dediğim gibi fluence ın dengi bir araç değil
yıl olmuş 2011 hyundai lerde hala aynı kalitesizlik, aynı basitlik(bence).birbirinin ayarı araçlar değiller.
hyundai motorla daha hızlı sadece okadar
Fluence de esp varsa fluence alın.Ben fluence kullanıyorum 85 lik.Yakıtı gerçekten kokluyo.5.4 ortalamam var karışık.Ancak blue lar da güzel.Motor olarak çok daha iyi.Edc li ve esp li olucaksa fluence,yoksa blue alırdım.Ayrıca fluence gerçekten geniş ve rahat bir araba.
yapılması gereken en önemli şey 2 aracıda bayiiye gidip test sürüşü ile denemek. bu sizin hangisine karar vermenizde çok büyük rol oynayacak.
babanız sebebiyle otomobilde kısa zamanda yol tutuş anlamında bir parça değişikliğine gidemeyeceğiniz için test sürüşünde otomobili zorlayın. Kaskolu oldukları için satış danışmanı belli bir yere kadar izin verecektir. Yol tutuşun sizin için önemini belirtin ve otomobili deneyin.
İstanbulda tanıdık bayii ve satış danışmanı ark. yok ama ankarada olsaydınız 2si içinde yardımcı olabilirdim.
bi arkadaşımızda aynı iki seçenek arasında kaldı.. megane 3 e karar verdi bugün.. ama ben FCS almasından yanaydım hep..:)