Kusura bakmayın ama piyasada okadar araba varken fluenceye 60milyar vermek bence çok saçma accent blue ile karşılaştırıldığına göre demekki ağır basmıyor blue ile aralarında 16 milyar fark var:)
Printable View
Fluence başka bir disiplin...
Renault bayisinde ön kaputu açıp kapa ne kadar kaslı bir araç olduğunu görürsün..
Accent hızlı olabilir ama Fluence daha sağlam NCAP 5 yıldız.....
Yani şimdi 1.si araç renault olduğu için markaya önyargı war toros'dan kaynaklanıyor sanırım bu durum...
2.si hyundai'nin önceden bu tarz aracı yoktu normal şekilde girdi piyasaya her bir modelinde alakasız değişik çizgilerle araç üretiyor bazı kişilerin ilgisini çekiyor.
Lakin fluence o accent blue'yu 20 kere 30 kere eskitir bunu ilerleyen zamanlarda anlicak bazı kişiler yanlış araçları kıyaslıyorlar...Kia ile hyundai kıyaslanabilir veya daihatsu ile ama avrupa araç her zaman farklıdır
kardeşim önyargı kişiye göre değişen göreceli bir kavramdır ama bende o yok..ayrıca iki aracta ncap 5 yıldız abs esp baf vs donanımları olan araclar ve inan hyundaide bu piyasa iyi girdi blue ile hatrı sayılır bir arac git gör bin sür yorum yap derim,,,eskitme konusuna gelince bakarsan bağ bakmassan dağ olur ve şöförde iş biter kardeşim ;)buarada aldık aracı gelicek 2 haftaya inş. konuyuda ben actım saol yorumun için kardeşim
escobar güle güle kullan... arabayı kullandığında yorumlarını yazar mısın burada? 128 hp nasıl ben de merak ediyorum..
escobar kardeşim kesinlikle sana karşı yazmıyorum inşallah kazasız belasız kullanırsın aracını...
Ben sadece kendi görüşlerimi yazıyorum .