User Tag List

Sonuçlar: ACCENT BLUE mu FLUANCE mı

Katılımcı sayısı
99. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • ACCENT BLUE 1.6 CRDİ

54 54.55%
  • FLUANCE 1.5 DCİ

45 45.45%
Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
129 sonuçtan 115 ile 129 arası

Konu: Yeni accent blue ve renault fluance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fluence'in kendini kanıtladığını göremedinizmi ... Satışa ne zaman çıktı kaç tane satılık ilanı var nasıl satıyor tutuluyor trafikte sürüsüne bereket...Markaya önyargım var demeniz daha mantıklı
    Kusura bakmayın ama piyasada okadar araba varken fluenceye 60milyar vermek bence çok saçma accent blue ile karşılaştırıldığına göre demekki ağır basmıyor blue ile aralarında 16 milyar fark var

bulenthaliloglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fluence başka bir disiplin...

Renault bayisinde ön kaputu açıp kapa ne kadar kaslı bir araç olduğunu görürsün..

Accent hızlı olabilir ama Fluence daha sağlam NCAP 5 yıldız.....
    nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ithal reno grubu daha kaliteli katılıyorum...ama şöle düşün..herkez 60 lık fluence lardan bahsetmiş peqi sıfır linea gibi lanet bir araç 35450 tl şimdi fiyat aldım filo indirimli....güvenlik ve donanım olarak fluence daha fazla özelliklere sahip 40500 fiyat verdiler....

bi de bu yönden düşünün...

44000 tl era 1 sene sonra 30.000 tl gibi rakamlara düşecek..

40.500 e aldığın fluence 1 sene 35 36k gibi rakamlara satılacak....

Sevdim ben bu espriyi Biz 2010 yılında Era aldık 2 yaşındaydı, aldığımızda aynı donanımda sıfırı 23bin tl gibi bir rakamdı, aradan 1.5 sene geçti satma durumumuz doğdu 19binden 3 müşteri çıktı. Arabana nasıl davranırsan değeri ona göre azalır.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bulenthaliloglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Renault bayisinde ön kaputu açıp kapa ne kadar kaslı bir araç olduğunu görürsün..

Yani şimdi 1.si araç renault olduğu için markaya önyargı war toros'dan kaynaklanıyor sanırım bu durum...
    2.si hyundai'nin önceden bu tarz aracı yoktu normal şekilde girdi piyasaya her bir modelinde alakasız değişik çizgilerle araç üretiyor bazı kişilerin ilgisini çekiyor.
    Lakin fluence o accent blue'yu 20 kere 30 kere eskitir bunu ilerleyen zamanlarda anlicak bazı kişiler yanlış araçları kıyaslıyorlar...Kia ile hyundai kıyaslanabilir veya daihatsu ile ama avrupa araç her zaman farklıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2004 ten beri aile aracımız megane ... 3. meganı aldık babama 5-6 ay önce , en son makyajlı kasa meg3 hatchbacki satıp .. Böyle bir şey olamaz tamamen kalitesizlik ve komedi hatalar var araçta , inanılmaz şeyler yapmışlar. Kalite bu kadar mı düşer 45 bin tl verip araç alıyorsun Renault'a yazıklar olsun diyorum ve hayatta binmem bir daha ... Kendim astra GTC kullanıyorum 2006 model aracım ama arada uçurumlar var kalite açısından.

Döşemeler berbat , kenarlardan çıkıyor , dizayn hataları var , örneğin silecekler kapt kapalı iken kalmıyor olabilir cliolardada öyle ama nasıl duruyor sorun bu. Kaputa çarparak :S ve dangalağın biri gelip sileceği kaldırmaya çalışırsa kaput boyası kazınıyor.

Yani fluencede aynıdır diye düşünüyorum uzak durun bence ...
    Opel astra'yı Türkiyede üretseydi aynı şeyleri onun içinde anlatıyor olacaktınız Türkiye'mizin kaderi kaptırabildiğine

escobar666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bulenthaliloglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

accent blue de ncap 5 yıldız kardeşim ayrıca ben gittim inceledim sürdüm inan sağlam ve kaslı bir arac

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani şimdi 1.si araç renault olduğu için markaya önyargı war toros'dan kaynaklanıyor sanırım bu durum...
    2.si hyundai'nin önceden bu tarz aracı yoktu normal şekilde girdi piyasaya her bir modelinde alakasız değişik çizgilerle araç üretiyor bazı kişilerin ilgisini çekiyor.
    Lakin fluence o accent blue'yu 20 kere 30 kere eskitir bunu ilerleyen zamanlarda anlicak bazı kişiler yanlış araçları kıyaslıyorlar...Kia ile hyundai kıyaslanabilir veya daihatsu ile ama avrupa araç her zaman farklıdır
    kardeşim önyargı kişiye göre değişen göreceli bir kavramdır ama bende o yok..ayrıca iki aracta ncap 5 yıldız abs esp baf vs donanımları olan araclar ve inan hyundaide bu piyasa iyi girdi blue ile hatrı sayılır bir arac git gör bin sür yorum yap derim,,,eskitme konusuna gelince bakarsan bağ bakmassan dağ olur ve şöförde iş biter kardeşim buarada aldık aracı gelicek 2 haftaya inş. konuyuda ben actım saol yorumun için kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    escobar güle güle kullan... arabayı kullandığında yorumlarını yazar mısın burada? 128 hp nasıl ben de merak ediyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    escobar kardeşim kesinlikle sana karşı yazmıyorum inşallah kazasız belasız kullanırsın aracını...
    Ben sadece kendi görüşlerimi yazıyorum .

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdıklarında ciddi misin gerçekten ?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

hakanbalkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafana yatmayan husus ne kardeşim??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sone-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    escobar güle güle kullan... Arabayı kullandığında yorumlarını yazar mısın burada? 128 hp nasıl ben de merak ediyorum..
    inş. Kardeşim hayırlısıyla bir gelsinde araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    escobar kardeşim kesinlikle sana karşı yazmıyorum inşallah kazasız belasız kullanırsın aracını...
    Ben sadece kendi görüşlerimi yazıyorum .
    yok kardeşim sıkıntı yok illaki olumlu olumsuz yorumlar olucakki yani eleştiri babında buda normal bişe,ama accent blue sür derim inan tabularını yıkacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevdim ben bu espriyi Biz 2010 yılında Era aldık 2 yaşındaydı, aldığımızda aynı donanımda sıfırı 23bin tl gibi bir rakamdı, aradan 1.5 sene geçti satma durumumuz doğdu 19binden 3 müşteri çıktı. Arabana nasıl davranırsan değeri ona göre azalır.

ben de senin esprini sevdim 2010 senesinde 33.750 tl ye sıfır alınmış renault fluence şu anda 35.000 e satılıyor ( 25.000 75.0000 km arası 1 2 parça boya 1 2 parça değişmeli araçlar aynı zamandan )))...ne kadar kötü ve ya iyi baksakta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuanda bunu anlatabilmem tartışmamız vs imkansız ama bu durum böyle...Türkiye şartlarında renault araçları ciddi dayanıklı ve sorunsuz.Çıktığı süreden itibaren bu kadar satış rakamı yakalaması tutulduğunu gösterir.Megane 2'yide hatırlatmak isterim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)