User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
84 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Focus TDCİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ford focus x paketi çıkartırken çakma xenon kullanıyor galiba hocam , tabi zaten almanlar bilmiyor bu işi bizde aldık x paket farlarını taktık nerden bilelim çakma olduklarını , uyardıgınız iyi oldu
    sizin farlarınızın yapısı merceksiz olduğu halde xenon a uygun mu? Volvo ların, makyajlı fd6 civic lerin, fn2 lerin merceksiz ancak xenon a uygun olduğu gibi.. Uygunsa ok.. Ona sözümüz yok..

Farların yapısı xenon a uygun değil halojen ampule uygunsa,
    buna rağmen xenon takıp da, o farlar karşıdan gelirken benim gözümü alıyorsa,
    o xenonlu otomobil yanımdan geçtikten sonra kör oluyorsam,
    ister fabrika çıkarsın isterse sonradan takılsın vız gelir tırıs gider..

O xenon lardan sonra yolu göremeyip kaza riskimi artırıyorsa o farlar, kucak dolu sevgilerimi hardcore şeklinde gönderirim kimse kusura bakmasın..

ErenErdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buarada Xpaket adaptif farları da xenon a uyumsuz farlar, yurtdışında satılan focus 2 lerin bi-xenon farları ile adaptif farın merceği arasında ciddi anlamda fark var, bariz anlaşılan fark ise bi-xenon farların merceğinin çapının adaptif vara göre ufaklığı.

Takılmaz mı? Tabi takılır ama yansıma yapar. Yapmaz diyenlere de yapar Halojen ampul kullanımına uygun özünü değiştirmeye gerek yok.

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ford büyük bir firmadır almanyanın bir firmasıdır , focusta sekmenti yüksek olan bir araçtır ki x paket ekstra donanım paketidir ve normal focustan farklı bir pahalı fiyata satılır,bu adamlar x paket aracın farını xenonlarını farlarını defalarca testten geçirir hertürlü testten bu kadar basit konuşmayın lütfen bilgi kirliliğine yol açıyorsunuz yok göz almaymış fln . ve bildiğim hellanın yardımıyla üretiliyor bu farlar.kimsenin gözüünü almıyor merak etmeyin.farın gözünü alma kaza nedeni muhabbeti yapacağımıza MADEN BU KADAR DUYARLIYIZ VİDEOLAR BÖLÜMÜNDE MAŞALLAH ÇOK İYİ HIZLANIYOR MAŞALLAH DEVİR KESİCİ İYİYMİŞ YOK 106 GTI ALIR YOK CLIO RS ALIR diye yorumlar yazacağınıza caddede yarışların tehlikeli olduklarını oralarda vurgulayın arkadaşlar,neyse konunun amacı dışına çıktıgımız yeter iyi akşamlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamların nasıl sattığını bilmem.. Ne dedim? Halojen farlara xenon takılıp benim gözümü alıyorsa en derin sevgilerimi gönderirim.. Bunu ister araç sahibi yapsın ister bayi yapsın ister fabrika.. Süreçle ilgilenmiyorum ben.. Sonuçla ilgiliyim.. Gözümü alıyor mu? Farlar patlıyor mu? patlıyor.. Bitti.. Geçmiş ola..

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    titanium x pakette orjinal xenon var mı?
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

sefayzJ11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır yok . halojen var .

artık kim kaldı sizin gibi duyarlı . millet uyup uymadıgına bakmıyor gidip takdırıyor . önemli olan görsellik diye düşünüyor . bende gözümü alan xenonlara çok sövüyorum . ama yapacak bişey yok . . .

Buda bonus olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir bonus da benden o zaman.. Bilgi eksikliğini gidermek amacıyla.. X pakette xenon yok, halojen vardır sefayzJ11 in de dediği gibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    X paketin farları mercekli halojendir xenon taktığında ışık saçma sapan dağılmadığı için göz tecavüzü yapmıyor.

EMD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski Focus'um, Yaklaşık 1 yıl önce sattım. - Ford Focus Trend SD 1.6 Diesel 109hp

İlk aldığımdaki haliydi, Full Stock

Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EMD insan değilsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah çok güzelmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende focus mk 2 de orjinal xenon olmadıgını bildigim icin bi sormak istedim, acaba ben mi yanlıs biliyorum diye, demekki dogru biliyormusum

halojen fara takılan xenon cok feci göz aldıgına bende katılıyorum...
    suzuki swift GL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse ne amaç xenon mu halojenmi değil ben anlamam terimleri sonradan çakma xenon taktırmak dedi benim orda söylemek istedgm sonradan çakma birşey taktırdgm fln yok bunu dile getirmekti xenon değilmiş halojenmiş ben anlamam o kadar ayrıntı benim için amacımı biliyosunuz zaten ve diğer dile getirilen olay bu kadar fara bilmem neye dikkat edeceğinize aracı bağırttıra bağırttıra sürenlere devir kesiciye sokanlara makasa girenlere ve dahasını yapanların ve bunları videola alıp video bölümüne koyanlara yorumlar atmanız helal maşallah vs gibi bunları güzel görüp tebrik edip bi fara bu kadar takmanız garibime geldi,herneyse abimsiniz yaşınız benden büyük saygısızlık ettiysem affola beni sinirlendiren orada herkesin gördüğü yerde rencide etmeye çalışma çabalarına girmeniz oldu çakma xenon takmasan bilmem ne diye,sonuçta heveslenilmiş gidilmiş görüşülmüş hayali kurulmuş para verilmiş ve alınmış insanın hevesini kusağında bırakmayın.teşekkür ediyorum,,,,, bu arada EB 4022 çok tlı çok hoşuma gitti, aracın teneke jant hali çok güzel,bende amerikan sinyal düşünüyorum ama tamponu delmek istemiyorum ya maşallah kazasız belasız

BU ARADA BENDE XPAKETTE NE VARSA O VAR XENONSA XENON , HALOJENSE HALOJEN FOCUSUN ORJİNAL XPAKET VERSİYONUNDA NE VARSA ONU ALIP TAKTIM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    far konusunda kendi aracimdan ornek vereyim, focus mk2 kasadaki tum far gruplarini denedim

ilk olarak arac uzerinde gelen orjinal halojen farlar vardı, bu farlari standart h7 ampulleriyle kullandım...

daha sonra mercekli halojen farlara terfi ettim, bunlari da gene standart h7 ampullerle kullandıktan sonra, xenon taktirma hevesine kapılıp mtec h7 6000k taktirdim. tabi halojen mercekler xenona uygun olmadıgı icin az da olsa dagılma yapıyordu o da mercek buyuklugunden olsa gerek ama merceksiz fara gore xenon performansı cok cok iyiydi...

en son olarak bi-xenon fara gectim, aydınlatma resmen buymus dedim huzur bi-xenon farda... focus bi-xenon da philips ballastlar kullanıyor ve 4300k...

suzuki swift GL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın çok hoş görünüyor başka açılardan resimlerii koyar msn bi maşallah çekelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah çok şık olmuş . St jantlara coil yay mı yoksa normal yay mı kullanıyorsunuz ? nerden kaça aldınız ? bende düşünüyorumda . performans etkiliyor mu 18 olacak ***** . sürtme vurma vs oluyormu ? yol sesinde bir artış oldumu ? teşekkürler şimdiden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sefayzJ11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah çok şık olmuş . St jantlara coil yay mı yoksa normal yay mı kullanıyorsunuz ? nerden kaça aldınız ? bende düşünüyorumda . performans etkiliyor mu 18 olacak ***** . sürtme vurma vs oluyormu ? yol sesinde bir artış oldumu ? teşekkürler şimdiden
    ++++++.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sefayzJ11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok tesekkur ederim...

ben araci sakin kullanan biriyim, performans beklentisi kisiden kisiye degişir, 2007 yılından beri 18'' jant kullanıyorum ve arabamın performansi beni tatmin ediyor... suan yb de yakıt tuketimim 5.0lt/100km de ( stock motor, chip yok, green kutu ici filtre var bi tek )

18''orjinal ford focus 2 st jantini dizele uygun 35mm lik vogtland yaylar+orjinal amortisorleriyle kullanıyorum. yayin kodu 953031

yakin zamanda planan degisiklik olarak sparco kule gergisi ve koni sertlik ayarlı amortisorlere gecis olucak...

kesinlikle surtme problemi yasanmıyor, full bagaj dolu+5kisi tatile gidip geldim, hic bi surtme yasamadım, o konuda aklınızda herhangi bi soru işareti kalmasin... tabi bunu orjinal ekipman olarak soluyorum, replika jantlarda ne olur onu bilemem...

suan lastiklerim cok kotu durumda o yuzden inanilmaz bi yol sesi var, ama lastikler yeni ise yol sesi cok fazla olmuyor, beni rahatsız etmiyordu...
    suzuki swift GL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için . kazasız keyifli sürüşler dilerim ...

emreakyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda benim eski aracım..

yeni aracımda yine focus..

millet model yükseltir ben model düşürdüm ama ne varsa eskilerde var diyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)