Yok bu emme manifoldunun hemen altinda kaliyor yani cam tarafnda
Printable View
Yok bu emme manifoldunun hemen altinda kaliyor yani cam tarafnda
astra cdti
yazılım
60mm boru, kat iptali
egr iptali...
genelde corsalarin sanzıman kovanının ustunden asagi dogru yag sizdirma gibi kronik problemi var . Herkes turbo inlet borusu diye dusunuyorken bu yag dagiticisinin problemli olduğunu gördük , maslakta hiç bir parcacida bulamadık hatta fiat grubunda dahi yoktu.. Kimse satmamış bu malzemeyi hatta :)
Ayricaa Istanbul da dizel night yapalim cevre kirliliği yapalım :D
grkm enteresan bi sıkıntıymış ilk defa rastladım mjt sahibiyim 52 binde aldım şun 89 bindeyim, kronik sıkıntıları 100 bine kadar çıkartıyor ztn maf sensörüm bozuldu, aküm bitti, zincir seti deişti, baskı balata deişti şu an tek sorunum kaldı oda sanırım direksiyon keçelerden kaçırıyor onunda yapılması gerek
cuma gecesi gec saat uygundur diyen ?
bu fiestanın specler ne merak ettim
hadi gençler video patlatırısınız artık
12de güneşli mc teyım arkadaslar
Guncel diyelim :)
merakla bekliyoruz gençler :D
sonuç ne oldu?
23:30 gibi geçtim oradan clio rsler vardı ancak sabah erken saatte işim olduğu için kalamadan geri döndüm..
ben gıttım arkadaslar vardı ama kımse denemeye gelmedı
bi atraksiyon yapamadınız varya :D
abi yılbaşında izin için izmire gidicem yada komutanları kafalayabilirsem izmirde bi time attack gibi bişi için sana telefon açarım olmassa enjektörleri söktürür bana yollarsın burda İzmirde pompacımda birazda olsa farklı müdahele ile halledebiliriz sana söylemiştim 2 farklı enjektör kullanıyorum diye.Sanada inş öyle bişi yapabilirim.
Egzantirik içinde önümüzdeki hafta sipariş vericem 1 adet mjet için de geliyo ama kaporayı aldım.
Doğan abi enjektörü hallederiz sorun değil
Evet beyler yokmu 1.9 159 147 marea doblo stilo captiva insigna v.s 1.9 da güzel şeyler paylaşabiliriz
doğan abi mc lere kadar bana haber verme ben denerdim seninle yahu :)
egr iptalinin kurum birikimi disinda faydasi var mi?
ıslemlerı yapmadan once bıde yaptıktan sonra deneylım nolmus ne bıtmıs gorelım bence.
arac safe moda alıyo basıncı ayarlıcaz suan gorcek bıse yok mertım
dogan emu lazım sana
maşallah fevkaladenin fevkinde olur inş. :) emuyu kaça aldın ?
herkese uyuyorsa şu düsük hacim dizel bulusmasını yarın gece 12den sonra herhangi bir yerde yapabiliriz :)