User Tag List

Sayfa 6/28 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
514 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: MJT-JTD fiat-opel-alfa

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi ist. da olmak vardı pis gaza gelir fena gazlarım bilakis vitese karşı çok nazik davranırım o kadar
    abi gel izmire izmire günayıda çağırırz o gün onuda turbolarız hem ben sana izmirde bol bol deneyecek adam bulurum

yokmu hala 1.9 2.4 jtd ci
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

<<buğra>> - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi gel izmire izmire günayıda çağırırz o gün onuda turbolarız hem ben sana izmirde bol bol deneyecek adam bulurum

astra h 1.3'e masraflar çıkarmayacak şekilde nasıl güç artışı yapabiliriz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

günaya 2 beden büyük gelirim boost cont.da geldi 2 gün önce aldım saat alıcam onu bekliyorum bi montaj yapayım ayara çıkıcam ufak tefek ince detayları kaldı bırakıyorum ondan sonra daha ötesine gitmeyebilirim
    yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tork ne tork çok merak ettim

Water /methanol injection system dizele olmaz deniyordu ama :S
    çok örnek var bilal yurtdışında dizele meth/water inj kit takılmış olan

kemalim güzel değerler benim popo dynosu tutarlı demekki 145-150 arası diyodum sana meth yokken , yazın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı <<buğra>> Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astra h 1.3'e masraflar çıkarmayacak şekilde nasıl güç artışı yapabiliriz?
    stage 2 turbo + yazılım dumansız sorunsuz + 40 hp si var . 900 tl civarı
    günaya 2 beden büyük gelirim boost cont.da geldi 2 gün önce aldım saat alıcam onu bekliyorum bi montaj yapayım ayara çıkıcam ufak tefek ince detayları kaldı bırakıyorum ondan sonra daha ötesine gitmeyebilirim
    offf günayy bunu okuduktan sonra stage 6 hybride geçmesi lazım yoksa kendimi atardım
    abi o aem truboost u da takabilirdin aslında
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

<<buğra>> - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki nerede yaptırabilirim?

teşekkürler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

offf günayy bunu okuduktan sonra stage 6 hybride geçmesi lazım yoksa kendimi atardım
    abi o aem truboost u da takabilirdin aslında
    acımasız gerçekler ardacım bnm specleri sende biliosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acımasız gerçekler ardacım bnm specleri sende biliosun
    sen resmen günayı şimdi iteledin abi
    adam konuyu görse kahrından ölür günayyy gel bitirelim işi takalım artık bak artık dile düştün seni en kötü stage 3 kurtarır bu saatten sonra
    stage 3 turbo
    stage 1 cooler
    hadi yazılım benden hediye olsun down pipe ve enjektör ister araba
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arda stagelerini neye göre belirliyorsun biraz daha teknik yazsan atıyorum 42 mm den 48 mm e çıkarıyoruz gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arda stagelerini neye göre belirliyorsun biraz daha teknik yazsan atıyorum 42 mm den 48 mm e çıkarıyoruz gibi
    görkem abi bunlar benim kendi hazırladığım turbolara göre stageler .
    Herkes turbo ölçüleri için mail atıyor arıyor.Turboculara gidildiğinde hemen clio kanadı falan takanlar olmuş ama ben yaklaşık 4 yıl önce takıodum clioları artık daha büyük kanatları takıyorum.
    stage 6 ve stage 6 hybrid turbolarım var bunlar tek tek ölçüler farklı .
    Ama sadece turbolarda ortak nokta olarak şunu söylüyebilirim 360 derece thrust bearing kullanıyorum.Buda benim için + 1 avantaj.
    İstenilen kullanıma göre stage turbo veriyorum .
    herkes şuan kp39 için ideal olarak satıyorum çünkü malumunuz ülkedeki mazot kötü.
    Turboda dediğim gibi bir sürü farklı seçenek var.
    Egzozlarınızı kesinlikle katı kesip takmayın down pipe ı en baştan yapın egzoz borusunda 51 mm yi aşmayın.Stage li olarak satın alınan turbolarda o turbolara göre yazılım kullanın.Kutu iiçi filtre kullanımına özen gösterin.Manifold yaptıran arkadaşlar olmuş gerek yok manifold gayet ideal zamanında bizde yaptık taktık stage 6 hybridde birtek iş görüyor.
    Enjektörler konusunda 90lığın enjektörlerini falan takanlar oldu 1.3 enjektörlerinden uzak durun aradığınız kan gene fiat grubunda çıkacak sadece araştırmak yeterli.
    Dereceli egzantirik kaderini değiştiriyor arabanın kesinlikle tavsiye ederim.
    ailecek falan biniliyorsa 1.4 bar gayet sağlıklı. üstünü aramayın eğer turbonuzda yan sanayi ürünler varsa ve klasikleşmiş kp serisi tamir takımı varsa yetersiz yağlama oluyor turboya güle güle diyorsunuz.Çook fazla büyük bi coolera ihtiyaç yok max 4. 4.5 litre . 120 130 hp ye kadar binin üstüne çıkmak isteyenler kapağı söküp işlemlere başlayın piston v.s değişimi isteyenler aradığınız kan gene fiat gurubunda .
    Çok püf noktalar var sadece araştırmak lazım zamanında gerçekten çok araştırdım ve hala araştırıyorum 1.3ler güzel ekonomi sınıfı için ve bütçeler için ideal bi araç
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görkem abi bunlar benim kendi hazırladığım turbolara göre stageler .
    Herkes turbo ölçüleri için mail atıyor arıyor.Turboculara gidildiğinde hemen clio kanadı falan takanlar olmuş ama ben yaklaşık 4 yıl önce takıodum clioları artık daha büyük kanatları takıyorum.
    stage 6 ve stage 6 hybrid turbolarım var bunlar tek tek ölçüler farklı .
    Ama sadece turbolarda ortak nokta olarak şunu söylüyebilirim 360 derece thrust bearing kullanıyorum.Buda benim için + 1 avantaj.
    İstenilen kullanıma göre stage turbo veriyorum .
    herkes şuan kp39 için ideal olarak satıyorum çünkü malumunuz ülkedeki mazot kötü.
    Turboda dediğim gibi bir sürü farklı seçenek var.
    Egzozlarınızı kesinlikle katı kesip takmayın down pipe ı en baştan yapın egzoz borusunda 51 mm yi aşmayın.Stage li olarak satın alınan turbolarda o turbolara göre yazılım kullanın.Kutu iiçi filtre kullanımına özen gösterin.Manifold yaptıran arkadaşlar olmuş gerek yok manifold gayet ideal zamanında bizde yaptık taktık stage 6 hybridde birtek iş görüyor.
    Enjektörler konusunda 90lığın enjektörlerini falan takanlar oldu 1.3 enjektörlerinden uzak durun aradığınız kan gene fiat grubunda çıkacak sadece araştırmak yeterli.
    Dereceli egzantirik kaderini değiştiriyor arabanın kesinlikle tavsiye ederim.
    ailecek falan biniliyorsa 1.4 bar gayet sağlıklı. üstünü aramayın eğer turbonuzda yan sanayi ürünler varsa ve klasikleşmiş kp serisi tamir takımı varsa yetersiz yağlama oluyor turboya güle güle diyorsunuz.Çook fazla büyük bi coolera ihtiyaç yok max 4. 4.5 litre . 120 130 hp ye kadar binin üstüne çıkmak isteyenler kapağı söküp işlemlere başlayın piston v.s değişimi isteyenler aradığınız kan gene fiat gurubunda .
    Çok püf noktalar var sadece araştırmak lazım zamanında gerçekten çok araştırdım ve hala araştırıyorum 1.3ler güzel ekonomi sınıfı için ve bütçeler için ideal bi araç
    aynen ben mesela bi çok parçayı deneme yanılma yoluyla gördüm 55 mm aşırı boşaltıyor turbo çok ufak çünki, downpipe dediği gibi farklı işlemle yaptık randıman almak yerine eksiye gittik sonra tekrardan yapıp 51 mm olarak sona kadar gittik araç alt devirlerde çok az kayıpla üst devirleri rahatlattık filtre konusunda hemfikir değilim bir tek ben direk mafın ağzından karbon kutulu filtre girdim panjur iç plastiğindende 2.5 cm yukarı 5 cm de yana doğru çıkıntısını kesip L silikon dirsekle panjurun arkasından hava emişini sağlıyorum şu anki şartlarda olabilecek max verim bu şekilde kutu içinde hava çok dolaşarak filtreleme oluyor, tabiki ben bi arda kadar sanayi içinde değilim kişisel girişim sonucu herşey ve ben burda imkansızlıklar içinde yapmaya çalışıyorum çünki en iyi bilen gene kendiniz oluyor çevrenizdeki insanlar bilgisiz bu konuda, o yüzden gene ar-ge yapmam gerekiyor istediğim şeyi çizimlerle göstermem gerekiyor, 69 hp 172 nm idi aracım su an 97 hp 215 nm bu değerler bile bana yetersiz boost controllerım geldi ardadan aldığım stage 2 turbom var basıncı açıcaz o zmn görücez turbo konusunda bişey aldıkmı almadıkmı, enjektör püskürtmesinin şu an yeterli geldiğini düşünüyorum çünki aracım yeterince zengin aracın boyundan fazla dumanım var, tabi bi dezavantajım daha olustu bu sekilde oda artık araç yakıt seçer hale geldi, bi gün 6 boy attığım araç kötü mazotla 2 boy hatta yanıma kadar gelebiliyor buda bnm aracın bir zaafı

DOGAN__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen ben mesela bi çok parçayı deneme yanılma yoluyla gördüm 55 mm aşırı boşaltıyor turbo çok ufak çünki, downpipe dediği gibi farklı işlemle yaptık randıman almak yerine eksiye gittik sonra tekrardan yapıp 51 mm olarak sona kadar gittik araç alt devirlerde çok az kayıpla üst devirleri rahatlattık filtre konusunda hemfikir değilim bir tek ben direk mafın ağzından karbon kutulu filtre girdim panjur iç plastiğindende 2.5 cm yukarı 5 cm de yana doğru çıkıntısını kesip L silikon dirsekle panjurun arkasından hava emişini sağlıyorum şu anki şartlarda olabilecek max verim bu şekilde kutu içinde hava çok dolaşarak filtreleme oluyor, tabiki ben bi arda kadar sanayi içinde değilim kişisel girişim sonucu herşey ve ben burda imkansızlıklar içinde yapmaya çalışıyorum çünki en iyi bilen gene kendiniz oluyor çevrenizdeki insanlar bilgisiz bu konuda, o yüzden gene ar-ge yapmam gerekiyor istediğim şeyi çizimlerle göstermem gerekiyor, 69 hp 172 nm idi aracım su an 97 hp 215 nm bu değerler bile bana yetersiz boost controllerım geldi ardadan aldığım stage 2 turbom var basıncı açıcaz o zmn görücez turbo konusunda bişey aldıkmı almadıkmı, enjektör püskürtmesinin şu an yeterli geldiğini düşünüyorum çünki aracım yeterince zengin aracın boyundan fazla dumanım var, tabi bi dezavantajım daha olustu bu sekilde oda artık araç yakıt seçer hale geldi, bi gün 6 boy attığım araç kötü mazotla 2 boy hatta yanıma kadar gelebiliyor buda bnm aracın bir zaafı

onurr neden benden görüp taklit ettiğin filtre sistemini burda birtek ben yaptım diye yazıyosun

tr nin en dolu paliosu bendedir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOGAN__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onurr neden benden görüp taklit ettiğin filtre sistemini burda birtek ben yaptım diye yazıyosun

tr nin en dolu paliosu bendedir

uhaha 1.3 çüler karıştı
    onur abi günaya doğan abi onur abiye sonra hepsi günaya günayda gaza gelir stage 6 hybridi döşer onur abide doğan abiye inat full yükler trde stage 6 hybridli 1.3 ler olur sayfa 338
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ardam neyse o benim yaptığımı çalıp övünülmesi hiç hoşuma gitmedi yani

1.3 te spec listesi en geniş olan benim denemek isteyenleride bekliyorum bu arada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle deme ama abi bizde 1.3 multijere portp olish yaptık egzantirik taktık gerçi biz her türlü b...u yedik gp1.3 ün motorunu elimize bile aldık pompacı yüzünden hemde 7 000 kmdeki
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle deme ama abi bizde 1.3 multijere portp olish yaptık egzantirik taktık gerçi biz her türlü b...u yedik gp1.3 ün motorunu elimize bile aldık pompacı yüzünden hemde 7 000 kmdeki
    ardam sen zaten 1.3 lerle uğraşan ilk ustasın bu sözlerimin hiç biri sana değil paşam ben ne yaptıysam sen daha fazlasını yapmışındır ama suanda yuruyen tek araç sanırım benimki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ardam sen zaten 1.3 lerle uğraşan ilk ustasın bu sözlerimin hiç biri sana değil paşam ben ne yaptıysam sen daha fazlasını yapmışındır ama suanda yuruyen tek araç sanırım benimki
    hea sen böyle yazmaya devam et onur abi ile günay gaza gelir aracı yükler bende parça satar para kazanırım ortak kırışırız + benden sana enjektör kiti hediye günay oku oku kanka bak herkes gider yapıo sana

1.3çü başka üye yokmu
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hea sen böyle yazmaya devam et onur abi ile günay gaza gelir aracı yükler bende parça satar para kazanırım ortak kırışırız + benden sana enjektör kiti hediye günay oku oku kanka bak herkes gider yapıo sana

1.3çü başka üye yokmu

arda bana egzantrikk hediye et be kardeşimm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

arda bana egzantrikk hediye et be kardeşimm
    parayla istesen yok vallaha bak 1 takım sipariş ettim bi arkadaşa hatta maliyetine verdim kaporasını bile aldım hala geçmedi elime yeminle yok elimde askere geldiğimden beri modifiyeden bile uzaklaştıım nöbet arızalı araba makinalar derken
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)