bendekını yapmanda bıse yok bırader sen anlamıyosun bırtek bende gıbı cumleler kurmana kıl oldum anladınmı sımdı
bendekını yapmanda bıse yok bırader sen anlamıyosun bırtek bende gıbı cumleler kurmana kıl oldum anladınmı sımdı
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
yüklü 1.3 multijet ile kimleri rahatsız edebiliyorsunuz peki ?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
arkadaşlar sayfaları genel olarak okudum ağırlık olarak 1.3 multijet vb. motorlar var galiba. bendede şu anda bravo 1.6 multijet 105hp var büyük turbo ve chip düşünüyorum ama çoğu kesimin sorunu bendede var maddi açıdan pek rahat bir durumda değilim. Bu konuda neler önerebilirsiniz bana ? yapan veya yapanı gören duyan varsa burda paylaşırsa inanın çok sevinirim![]()
merhaba, aracına alanında kendini duyurmuş biri tarafından yazılım yaptırmanı tavsiye ederim kutu içi filtre ve yazılımla çok keyifli bi hale gelecektir yazılım fiyatları 650-750 lira arasında
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
öncelikle teşekkür ederim cevabın için yakuza. chip konusunda biraz dertliyim izmirden adı pek duyulmamış bir elemana yaptırdım alt devirler harikaydı üst devirerdede gidiyodu bence ama 120lik stock multijet bravoyla deneyip kafa kafaya gidince bütün moralim bozuldu ne yaptıysak kafa kaaya gitmekten öteye geçemedik bende sinirlenip orj.döndüm. Şimdi adını duyurmuş bir yere yaptırmayı planlıyorum ama senin gibi deneyimli kişilerden isteğim benim bravo gibi bir araca yapmış olan varmı ve maliyetleri konusunda aşağı yukarı bir fikir edinmek istiyorum. Chip filtre büyük turbo haricinde maliyeti abartmadan ne yapabilirim bir bilgin varmı?
uzun oldu biraz ama kusura bakma![]()
dediği gibi bende izmirden ismi lazım olmayan bi arkadaşa yaptırmıştım 7 hp ekstra çıkmıştı ve araç istediğim gibi yürümüyordu parçalayarak hatta powerboxlu albeayla aynı yürünce soğudum arabadan sonra mehmet gazihana yaptırdım 97 hp 215 nm aldım oldukçada memnunum işin açıkçası
aynen bende aşırı soğudum arabadan hatta satılığa çıkardım sadece bu yüzden. Beni çok iyi anlarsın o zaman...
merak etme sıkıntın çözülmeyecek gibi değil aynı aşamalardan bende geçtim şu an çokta memnunum sana gerekenleri ben pmledimgerisi tefferruat
çok sağol kardeş yardımın için![]()
Arda bende varım izmirde 1.3 sahibi şuan kutu içi filtre ve gazihan yazılım var araçta yakın zamanda kat iptali yaptırmak istiyorum ve egr iptal etmedim hala acaba etsem ne değişir diyede düşünüyorum bunun yanında çok hard core olmuycak bi turbo değişimi cooler ve enjektör değişimi var maliyet ve alıcağım güç ne olur onun bilgisini verirsen bende kendimi ona göre hazırlarım![]()
aynı şeyleri bende bravo için sorcaktım burak hislerime tercüman oldunArda kardeş cevap bekliyoruz senden
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)