Harun ellerinize sağlık kardeşim çok orj ve güzel olmuş.
Yemin ediyorum haklısın... Yalan yok dogru söylüyorsun =) haftanın her günü çalışıyorum...ayda 1 gün kaçıyorum ondada kızı görüyorumsen söyle ne yapıyım ama kaçabildigim ilk fırsaatta geçicegim o taraflara
Hee bu arada herkez duysun görsün sana olan hasretimi aşkımı
zaten sana hala ayarım gittin ufumu ellere verdin
![]()
JoYTeaM
Süper ötesi olmuşherkes benim de aklımda bu var yazmıs ama yapan yapmış bile güle güle kullan abicim
![]()
ellerinize, emeklerinize sağlık süper bir uygulama...
kardeşim bugün meşhur joy un önünden geçtim EE nin maşalahı var zaten aracı görmesem joy olduğunuda anlamazdım bi arkadaşın nişanı vardı o taraflarda yaldır yaldır salonu arıyodum acelem olmasa giricektim çayınızı içmeyeneyse yerini öğrendik en azından yolumuz düşerse tanışmak nasip olur umarım.
begendiginize sevindim teşekkür ederim
Her zaman söylerimicraadı görelim
Bayadır gelmiyorsun ayıp ayıp
Teşekkür ederimbegendigine sevindim...
ama kızdım sana bi daha ugramadan geçersen harbi ayıp edersinbu seferlik affedildin
![]()
JoYTeaM
Teşekkür ederimbegendigine sevindim...
ama kızdım sana bi daha ugramadan geçersen harbi ayıp edersinbu seferlik affedildin
[/QUOTE]
yanımda valide olmasa yine giricektimde hem acelem vardı hemde anne filan yanımdaydı...
inş. kendi aracımızla gelmek nasip olurda bi pasta cila çektiririz![]()
yanımda valide olmasa yine giricektimde hem acelem vardı hemde anne filan yanımdaydı...
inş. kendi aracımızla gelmek nasip olurda bi pasta cila çektiririz[/QUOTE]
tamamdırinş.
Teşekkür ederim begendigine sevindim .. =) görüşemiyoruz geçmiyormusunuz bu taraflara
JoYTeaM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)