Prosimu P5MP Motion Platform - iRacing - Virginia - AMG GT3 - YouTube
Yeni oyuncaklar
Cube Controls Formula Pro Direksiyon
Sparco P310 modunu yeniledik. Vocore ekran ve programlanabilir rgb butonlar eklendi.
Aliexpress ten aldığım direksiyon. Fiyatına göre kaliteli. Tutuşu güzel . 33 cm . Düşünen varsa tavsiye ederim. Ascher Racing in wireless buton paneli ile beraber güzel oldu
Sim Wind. Rüzgar simülatörü diyebiliriz. Aracın hızına göre fanlar size üfürüyorHasta olmak için birebir . Ama open wheel araçları kullanırken sizi daha çok havaya sokuyor
![]()
Konu HUSNU tarafından (27-12-2022 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.
Hüsnü kardeşim , reva mı bize bu yaptığın?
oldu olacak kendine de onbeş yirmi farklı yere elektrik kabloları bağla , araba yoldan çıkınca biyere çarpınca darbe gelen yerden bikaç volt cızz etsin mıncırsın
şaka bir yana , akıl alıcı bir sistem oldu diyecem ama bitmiyor ki , sürekli gelişiyor mübarek
eline koluna kesene fikrine sağlık
candan tebrik ediyorum
![]()
Tesla Model Y Sr
Abi valla teşekkürler güzel yorumların için. Yani süreci az çok biliyorsunuz , uzun süredir uğraşıyorum. Pandemiden sonra baya popüler de oldu bu işler. Soran eden çok. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir yandan da geliştirmeye çalışıyoruz. Pist odaklı araba hazırlamak o kadar kolay değil. Bununla avutuyoruz kendimizi![]()
hımm güzel fikir abi değerlendireceğim. İlginç olabilir![]()
Okumadan imzalamam.....
Yeni oyuncaklar
Simdash 6,8" RPM Ledli DDU ekran , altında stream deck ve devamında simcore buton modülü. Güzel bir üçlü oldu
Topluluktan arkadaşımız Serkan Yalnız uzun süredir üzerinde çalıştığı sim ekipmanını sonuda tamamladı ve test için gönderdi. Mükemmel tasarım ve işçilik ile beraber piyasadaki en üst seviyedeki direksiyon simitleri kapışacak bir ürün olmuş
Sparco P310 da onun ellerinden çıkmıştı. Kendisi Soelpec markası ile sim dünyasına güzel bir giriş yaptı . Başarılar diliyorum
SOELPEC - High Performance Sim-Racing Hardware
Asetek lere elveda dedik. Yeni pedal box umuz Meca EVO Hidrolik. Bundle içinde güzel bir elfreni ve sequential vites geldi. Sağlam bir yapısı var. Gaz ve debriyaj loadcell. Fren hidrolik. Master silindir wilwood , slave silindir ise kendi tasarımı . Slave silindir aralarında farklı araç tiplerinlerindeki hissiyatı alabilmek için ( f1 , prototip , gt vs ) sertlikleri değişen elastomerler kullanabiliyorsunuz. Mantık genel olarak aynı ama bu tam bir hidrolik pedal. Asetekte kendi tasarımları hidrolik piston vardı. Açıkçası fren hissiyatına bir türlü alışamadım ve sevemedim.
Kameralara da el attım. Eldeki camler ile bazı gecikmeler ve senkron sorunları yaşanıyordu . Bu sıkıntılar çözüldü ve kalite biraz daha arttı
Konu HUSNU tarafından (07-07-2023 Saat 08:46 ) değiştirilmiştir.
G29 falan alınca kendimizi Senna zannederiz deleriz uçarız kaçarız, sistemi gördükten sonra ETS 2 de yükü alıp müslüm babayı açıp dağ yoluna vurasım geldi kendimi :d
Artık en üst seviye alien esporcu kitlesi bile direct drive sistemlere geçse de g29 la çok hızlı olan simciler var. Direksiyondan çok pedal daha önemli bu konuda . Yeteneğin varsa her türlü ekipmana uyum sağlayabiliyorsun. Üst seviyelere çıktıkça keyif biraz daha artabilyor. Hatta benim gibi üstüne artık olarak yavaşlıyorsun
buda benim kokpit şimdilikm işimi fazlasıyla görüyor.stres atmak için birebir.
Konu picasso tarafından (09-08-2023 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.
Teşekkürler arkadaşlar .
En sonunda el freni ve vitesi yerleştirdim
Güzel bir buton paneli edindik. Özellikle yeni nesil GT3 ve LMP araçlarında tercih edilen tarzda .
Bu işin seven bir arkadaşımdan deneme amaçlı yeni bir simit edindim.
Cube Controls CSX3 Formula Wheel.
Gomez Sim Industries GSI FPE Wheel
iRacing e güzel içerikler geliyor. Yeni pistleri ve araçları deneyimlemeye devam
iRacing New Content - Ferrari 296 GT3 - Zandvoort GP - YouTube
iRacing New Content - Super Formula SF23 Toyota - Twin Rİng Motegi - YouTube
Konu HUSNU tarafından (11-10-2023 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.
Valla biraz yırtık dondan çıkar gibi çıktım belki ama merak ettiğim soruyuda sormam lazım
Kaç para bu sistem? herşey dahil videodaki sistemi kursam kaç param gider?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)