User Tag List

Sayfa 28/28 İlkİlk ... 18262728
515 sonuçtan 514 ile 515 arası

Konu: Bu da Benim Sim Kokpitim

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu bulamadım mecbur buradan soracağım şimdiden özür dilerim. Hala forumun arama kısmını pek anlamadım. Direksiyon seti alma isteğim heves mi yoksa ciddi mi diye 3 aylık g29 kiraladım. Arkadaşlarla assetto oynamaya direksiyon setleri olan net cafelere gidiyoruz bazen oralarda hep moza var mozalar doluysa da t300rsler var. Şimdi sanırım dişli sistem olmasından kaynaklı ama ya ben 1 hafta içinde bütün sürüş yeteneklerimi kaybettim ya da feedback o kadddar kötü ki arabanın arkası kaydığında düzgün kontra veremiyorum drift atmaya çalışırken. Hani t300de de sürüşüm moza kadar akıcı ve dengeli olmasa da bu kadar da korku filmi gibi değildi. Merak ettiğim konu şu bu olay benim eşekliğimden kaynaklı mı yoksa direksiyonun kakalığından mı diğer yoksa ayarlarım mı rezil? Ayrıca assetto için g29 için presetiniz varsa talibim teşekkür ediyorum.
    Kiraladığın direksiyonun düzgün çalıştığından emin misin ya da ayarla alakalı olabilir. Sonuçta t300 de kayışlı bir sistem . Çok fark edeceğini sanmıyorum.

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HUSNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kiraladığın direksiyonun düzgün çalıştığından emin misin ya da ayarla alakalı olabilir. Sonuçta t300 de kayışlı bir sistem . Çok fark edeceğini sanmıyorum.
    Abi bir kere daha kiralamıştım onda da vardı bu olay ama ayardan da olabilir. O yüzden preset önerisi istedim. Çünkü internette ne kadar ayar varsa denedim, hepsi stock ayardan beter ediyor...
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)