Bu da Benim Sim Kokpitim

Thread: Bu da Benim Sim Kokpitim

1. HUSNU's Avatar

HUSNU said:
    Quote Originally Posted by Aydın22B View Post
    husnu zevk sendeymıs asıl super bayıldım vallahı
    Teşekkürler

22B ile takas olur mu ?

2. ozgurluk's Avatar

ozgurluk said:
    commodore64 anılarım canlandı

sistem güzelmiş keyifle kullanman dileğiyle
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

3. Aydın22B's Avatar

Aydın22B said:
    Quote Originally Posted by HUSNU View Post
    Teşekkürler

22B ile takas olur mu ?

hahhahahhaha
    CMMOTORS
    DRECU

4. Mutu's Avatar

Mutu said:
    Kurarken çekilen maddi külfet oturum turu attıktan sonra akla bile gelmez yahu. Eminim çok zevklidir.

5. HUSNU's Avatar

HUSNU said:
    Quote Originally Posted by ozgurluk View Post
    commodore64 anılarım canlandı

sistem güzelmiş keyifle kullanman dileğiyle
    Teşekkürler

commodore un yeri başka. Çoğumuzun başlangıç noktası

Quote Originally Posted by Aydın22B View Post
    hahhahahhaha
    Demek teklifimi kabul ettin . Sistemi toparlayayım o zaman

Quote Originally Posted by Mutu View Post
    Kurarken çekilen maddi külfet oturum turu attıktan sonra akla bile gelmez yahu. Eminim çok zevklidir.
    Bir nevi standart aracı motorundan dış aksamına kadar kendi zevkinize göre değiştirmek gibi birşey . Kurması da başında oturması da ayrı bir zevk gerçekten.

6. HUSNU's Avatar

HUSNU said:
    Short versiyonunda 8.16 gibi bir zaman attım ama bayağı aşağıya iner . Son bölümde biraz cozutmuşum setup yapabilirsem iyi olacak . Sanal da olsa hacı olmak güzel

TTM Nurburgring Practice NKP - YouTube

BORKED

7. qatrio's Avatar

qatrio said:
    abi sen bu seti satsan nurburgring de ev alır her gün hacı hayatı yaşarsın
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

8. HUSNU's Avatar

HUSNU said:
    Quote Originally Posted by qatrio View Post
    abi sen bu seti satsan nurburgring de ev alır her gün hacı hayatı yaşarsın
    Ne yaptın kardeşim ya . Varsa öyle birşey komple satayım

9. alperkirman's Avatar

alperkirman said:
    spor direksiyon bakınıyodum nereye geldim
    abi çok başarılı olmuş maaşallah
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

10. sweap07's Avatar

sweap07 said:
    kokpitinize bakınca kendı pc ımden soguyorum bız hala klavyeyle kontrol etmeye caısalım

11. HUSNU's Avatar

HUSNU said:
    Quote Originally Posted by uAlper View Post
    spor direksiyon bakınıyodum nereye geldim
    abi çok başarılı olmuş maaşallah
    Teşekkürler Bu arada gerçek ile sanalı karşılaştırmak isteyenler için videoları koyayım . Ne kadar araçlar arasında uçurum olsa da pist gerçekçiliği görülebilir. Güç olarak biraz daha yakın olan bir araçla video kaydedeyim. Daha net anlaşılır.

27.10.2013 İstanbul Park Pist Etkinliği TTM C Seansı Turları - YouTube

BORKED

TTM NKP İstanbul Park Pist Günleri Etkinliği - YouTube

BORKED

12. HUSNU's Avatar

HUSNU said:

13. oselami's Avatar

oselami said:
    başarılı gerçekten. t500rs hakkında ne düşünüyosun? g27 almayı düşünüodm ama bu da başarılı gibi

14. jdmbg's Avatar

jdmbg said:
    benimde hevesim var ne zamandır hatta şöyle bişey yapmak istiyorum kısmetse ama ben 4 milyara VTİ alıyorum burda içimden para dökmek gelmiyo

Simulation Cockpit With Extended Thrustmaster T500RS and TH8RS Shifter Part 1 of 2 -.mp4 - YouTube

Simulation Cockpit With Extended Thrustmaster T500RS and TH8RS Shifter Part 1 of 2 -.mp4 - YouTube&fs=1" width="644" height="390">Simulation Cockpit With Extended Thrustmaster T500RS and TH8RS Shifter Part 1 of 2 -.mp4 - YouTube&fs=1" />BORKED
    JDM..

15. HUSNU's Avatar

HUSNU said:
    Quote Originally Posted by oselami View Post
    başarılı gerçekten. t500rs hakkında ne düşünüyosun? g27 almayı düşünüodm ama bu da başarılı gibi
    Teşekkürler. T500 ile alakalı bir inceleme yapmıştım. Bu konudaki sayfaları da incelerseniz direksiyon simidi ile alakalı modun detaylarını da görebilirsiniz. G27 ile karşılaştırınca çok daha iyi ve güçlü bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.

http://www.techturkey.com/forum/sohb...gisi-olan.html

Quote Originally Posted by jdmbg View Post
    benimde hevesim var ne zamandır hatta şöyle bişey yapmak istiyorum kısmetse ama ben 4 milyara VTİ alıyorum burda içimden para dökmek gelmiyo

Simulation Cockpit With Extended Thrustmaster T500RS and TH8RS Shifter Part 1 of 2 -.mp4 - YouTube

Simulation Cockpit With Extended Thrustmaster T500RS and TH8RS Shifter Part 1 of 2 -.mp4 - YouTube&fs=1" width="644" height="390">Simulation Cockpit With Extended Thrustmaster T500RS and TH8RS Shifter Part 1 of 2 -.mp4 - YouTube&fs=1" />BORKED

Bu işin sonu yok tabiki. 100k $ a bile sistem mevcut. Eğer bu tarz sistemler ile uğraşmayı seviyorsanız yapabilirsiniz ya da 4 milyara VTİ alabilirsiniz. Ama o VTİ ne durumdadır bilemiyorum

16. jdmbg's Avatar

jdmbg said:
    Quote Originally Posted by HUSNU View Post
    Teşekkürler. T500 ile alakalı bir inceleme yapmıştım. Bu konudaki sayfaları da incelerseniz direksiyon simidi ile alakalı modun detaylarını da görebilirsiniz. G27 ile karşılaştırınca çok daha iyi ve güçlü bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.

http://www.techturkey.com/forum/sohb...gisi-olan.html

Bu işin sonu yok tabiki. 100k $ a bile sistem mevcut. Eğer bu tarz sistemler ile uğraşmayı seviyorsanız yapabilirsiniz ya da 4 milyara VTİ alabilirsiniz. Ama o VTİ ne durumdadır bilemiyorum
    evet aynen istiyorum ama bakalım kısmet yaza dogru belki vti iyi durumda sıkıntı yok
    JDM..

17. lethaldoze's Avatar

lethaldoze said:
    Quote Originally Posted by jdmbg View Post

Bu cidden harkulade olmuş...

18. Burak.'s Avatar

Burak. said:
    mükemmel olmuş ya heveslendim

19. HUSNU's Avatar

HUSNU said: