Bu ne alemde acaba ?
Üretime geçirirseniz 1 tane alabilirim.
Bu ne alemde acaba ?
Üretime geçirirseniz 1 tane alabilirim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Merhaba
Mesajini aldim..
Benim arac su an USA da ve bu umartesi Pazar DSM shootout var.
Araci hazirlayan arkadasim Tim Zimmer.Asagida onun gri eclipse'i var. Benimki beyaz. Hemen hemen ayni ozelliklere sahip.
Asagidaki videoda 700Hp iken cekilmis, su an 1000Hp.
Arac bu aralar elime gececekti.,ama krank ve piston ozel kaplanmasi icin Canada da islem gordu. Magnus diye bir yaris firmasi.Custom olarak sparis verildigi icin sparis sonrasi en az 2 ay beklemek gerekiyordu.
Tum bu gecikmeler dolayisi ile aracin importu gecikti..Su an hazir ama Tim onu piste cikaracak
Arac gelmeyince de ben fren lambazina carbon-fiber kaplayamiyorum, cunki once tampona yapacagim difuzeruzerinde oturacagi housing'in kalibi cikmasi lazim.
Ama hersey hazir oldugunda resim koyacagim buraya, olmez sag kalirsak
Ben bunu ucretle satmak icin yapmadim..Aluminumparca cok bende, sadece ledlerin oldugu kendinden lensli reflektorler sparis ile geldi. O resimdekiler Steinless Steel (aslanmaz celik) dis ortamda mukemmel bir sizdirmazligi ve suya karsi korezyon sorunu yok.
Onun haricindekiler benim kendi kesip bictigim alu parcalar..
Bu aralar isler yogun. Yaz donemi sogutucu sparisi cok, servis yogun dolayisi ile..Ilerde biraz rahatlama olursa sana bi tane yaparim, ucret felan istemiyorum..Hadi yaptim diyelim, senin aracin tamponu na oturacagi yeri sen halletmen lazim. Yani tamponla butunlesmezze estetik acidan kotu durur.
Saygilar.
Benim arac bu:
Tabii bu Tim'e gitmeden onceki hali. Su an Blok pagi felan degisti. CNC de hazirlanmis blok kapagi var.
![]()
bazi parcalar
![]()
eyvallah...
Sizinkinki de guzel..(avatardakini baz alarak soyledim)
Tesekkurler arkadaslar, sizlerin araclarida guzeldir..
Nasip olursa seneye Antalya ya gelecek arac. Turkiyede de bir 2g alip aynisini yapmayi dusunuyorum..Parcalari buradan getirecegim.
Yani Antalya da ilerde beyaz bir 2G gorurseniz sasirmayin![]()
Tesekkurler basarilarinizin devamini dilerim.Haklisiniz tampona oturtmak icin prof.iscilik gerekiyor emanet durmamasi icin.Ama yine de zahmet olmazsa isterim 1 adet.
Bu arada aracaniza Masallah,ciddi etkileyici.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Eclipse ı fast and furious 1 filminde tanımıştım o gün bu gündür çok beğendiğim bir araçtır maşallah çok değerli ve güzel bir aracınız var bilinçli eller ile ruhlu metaller birleşince sonuç böyle oluyor durmak yok yola devam videolar bekleriz.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)