Öncelikle Sadece ethanol yok Ethanol ile 200 ün üstüne çıkamadık açıkcası minik ufak değiştirdiğimiz seyler var yakıt bazında oda bize kalmalı die düşünüyorum
ama ethanol koyucaksan yazılım değiştirmek zorundasın
Printable View
çok iyibe abicim maşallah
Abim allah utandırmasın maşallah ellerine sağlık özgün abi ;)
106 için cok guzel bir dyno sonucu ellerıne saglık tum emegecı gecenlerın
106 için gerçekten güzel bi sonuç Maşallah kazasız belasız :) böyle güçlü atmsoferik gördükçe bi eg yapasım geliyor. Bende bu klasmanda olmak istiyorum artık :))
Satilikmi reis :)
mamı abi Rabbim kazalardan belalardan korusun ınsallah,Allahım gonlune gore verıyor.. Ahmet usta ve ozgunun de ellerıne saglık..
Abi , seytan diyoki NG yi al, senin kiyamadigin sekikde sok, kapiyi kaputu bagaji camurluklari fiberden dok , koy yakiti yaz siteye alayiniza gider diye :) ozaman nolur dusunuyorum fena kasiniyorum :)
Alir ezber bozarim dert deil, punisheri aliyim diyorum swapa hayir deniyo napim :)
MaşAllah abıcım :):)
maşşallah çok güzel bir sonuç çıktı.
adamlar çalışıyor. boş konuşmuyor maşşallah ;)
eglenırız eglenırızzzzz
Maşaallah mami çok iyi güç almışsın.Allah kaza bela vermesin,her daim en hızlılardan olsun NG inş.Oz un bilgisine ellerine sağlık.
maşallah abi iyi sonuç
Hey maşallah :D
Mami paraşüt lazım artık :)
maşallah kardeşim rekorları alt üst ettin yine:D:D:D
Mami Maşallah ciddi güç çıkmış:)
Tebrikler Mami kardeşim yeni bir tabu yarattın.
Mükemmel sonuç, tebrik ederim yapan ekibin ellerine sağlık.
Kazasız belasız iyi günlerde kullanın...
maşallah...
Masallah Cok İyi...
Hay MaşAllah NG'ye.
mami maşaallah ciddi değer,özgün ellerine sağlık,nazar değmesin.
İyi yorumlarınız için teşekkür ederim
Emeği geçen (Ahm Garage & Ecufast ) ayrıca onlarada teşekkür ederim
Maşşalah :) cok güzel deger
Ben de zaten onu izah etmek istemiştim tam anlaşılmamış bu nun sebebide Dyno Dynomics diğer dynolara göre daha az ölçüyor oluşudur 1.13 dynomics in diğer daynolara eşitlediği çarpımı bu şekilde bakarsanız tekrar 204hp x1.13=231hp yapar yaklaşık 204hp yaklaşık teker beygiri gibi çıkmaktadır.
Yada direk kafa karışmasın 204whp diyebiliriz.
Motor gücü veya teker gücü hakkında bi bilgim yok Özgün görürse konuyu yardımcı olur
dynodynamics whp ölçüyor, 106 gti veya saxo vts lerdeki kayıp %9.2 civarlarında olması lazım sağlıklı bir arabada
Sonuc sol stunda bellı S_HP tahmını krank beygırı tekerle alaksı yok.
ethanol ile dynamics de bu degerleri vermiş, ethanolsüz kaç hp alıyor araç.