User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
154 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Ar 106 gti

denniz9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende birşeyler yazayım.Ben sorgulatmıştım aracı.Sağolsun Sinan arabayı bu hale getiren kişinin yani byatan,jantını takan vs. Emre abinin numarasını verdi.Aradım konuştuk.Bana herşeyini anlattı aracın sadece bir camı değişik dedi oda hırsız girmiş o yüzden değişmiş.Başka kusuru yok ve yürürü çok iyi dedi.Sonra biz satıcı arkadaşla 15300 e anlaştık ama arkadaş akşamına bu fiyattan cayınca bizde bozulduk birdaha aramadık arkadaşı.Bana göre çok güzel bir araba güle güle binin.Ama 16 veya daha aşağı fiyata alıp 1 hafta sonra 18 yazıyosunuz tepki verenler bu yüzden verdiler diye düşünüyorum.Piyasa zaten yüksek alakasız arabalara saçma sapan fiyat çekmeye başladı Güle güle kulanın boncuk gibi araba kazasız belasız..
    çok teşekkür ederim dostum çok dogru konuşmuşsun dogru söze ne denir saygılar..selim
    Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka evlat yine satılık bak bakımmm.bu nasıl bi arabadır hala bitmedi hala bomba gibi duruyor forever VCU

Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 14.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 64120500

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde esnafiz yasar abi ama dürüst esnaflariz çoluk cocuk değil 25 yasindayiz yasar abi seni de pasa abi den tanıyoruz hürmetler bizden .... Neyse Selim son yazdığın bizden gitsin cihan la konuştuk cihan sevdiğimiz arkadasımız onun için problem yok AR gti ye maşallah kazarız belasiz sürüşler.....
    samet kardeşim bak şuan cihanda yanımda seninde dedigin gibi son yazılanlar benden de gitsin arada bir yanlış anlama oldu zaten başından beri ben buna eminim yoksa sen beni tanımaz etmezsin ben seni tanımam etmem sadece yanlış anlaşılmadan dolayı bu olaylar dogdu ortak arkadaşımız çok az öncede paşa abiyle konuştum sabah mevzusu oldu dedi o çocuklarda bizim çocuklar dedi boşverin uzatmayın dedi sen kapattın bende konuyu kapatıyorum..
    Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka evlat yine satılık bak bakımmm.bu nasıl bi arabadır hala bitmedi hala bomba gibi duruyor forever VCU

Citroën Saxo 1.6 VTS 1998 Model 14.750 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 64120500
    kanka o evlattı ya bitaneydi de onunda miladı doldu boşver her dönemin bir kral ı vardır

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah galerıde çekilen resımler çok bomba
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah dostum bebek yatıyo burda bu şekilde

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farlar tam aklımdaki gibi olmuş,maşallah Allah kaza bela vermesin
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

28 EE 106
    Misafir
    maşALLAH boncuk gbı ALLAH durşuna ZevaL vermsın

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maasallah kardesım yıne boncuk gıbı bı 106 almıssın sanada boyle temız duzgun 106 yakısır ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı şizofren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle şunu söyleyim bu arabayı sakarya ya gelme sebebi şahsıma aitdir emre benim arkadaşım ondan apo ya ben vesile oldum arabanın ne kadar orjinal bi araba olduğunu zaten biliyorum herkez biliyor..
    Benim sana demek istediğim şey şu madem araba bu kadar orjinal neden arabayı alırken arabanın orası burası değişik diyorsun fiyat kırıyorsun burda yüzyüze bakıyoruz... Arabayı alırken araba kötü size geçti araba kusursuz oldu. Senin istediğin fiyata da bişey diyen yok mal senin kaça satmak istiyorsan o paraya satarsın ama benim takıldığım konu arada cihan var cihanın aracılığıyla geldiniz araba yı burda bokladınız. Biz size nasıl güvenicez peki şimdi hep araba alıp satıyoruz arkadaşlarımız ortak aynı sevdanın peşindeyiz biz yarın senden araba almak istesek bu türlü çirkin yaklaşımlarla mı karşına çıkalım sen olayı anlamak istemiyorsun kelime oyunu yapıyorsun falan da filan da

burda arabanı kötülemiyoruz tekrar söylüyorum araba 10 numara kusursuz
    ben arabanın alınma şekline takıldım sadece
    bana şimdi diceksin ki apo yla hallettim işimi o memnun ben memnun sana ne oluyor ben olmasaydım samet olmasaydı cihan kimi arayıp araba yı isticekti. Biz bile 106 arıyorsak aklımıza cihan geliyor arıyoruz aynı şekli kendine olmuş gibi düşün ondan sonra cevap ver bence

şunu da belirtmeden geçmiyim burda hepimiz esnaf adamlarız atarlı giderli konuşmalara bence hiç gerek yok yarın öbür gün gene yüz yüze bakıcaz biz gelicez siz geliceksiniz insanların kaldıramıcağı kelime etmeyelim sıkıntı olur sonra

kendimi gayet güzel ifade ettiğimi düşünüyorum bunun üzerine soracak olduğun bişey varsa takıldığın bi kelime varsa cihan dan ulaşabilirsin bizlere allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin tekrar dan.
    Misal galericiden araba alacaksın,galeri abi biliyorsun istanbul trafigi çizik çarık onun için bel altı çok iyi bir usta tarafından boyandı,ama kesinlikle kaza yok der bunu anlatırken o kadar güzel anlatırki o an gözüne gelmez aracın boyalı olduğu
    Ama sen götürdügünde olay farklı oluyor,herkez yaşamıştır yaşamayada devam ediyoruz

Değişti vs vs vs demesindeki maksat galerici oldugu içindir hangimiz alacagı arabaya kılıf bulmuyorki ? Cam silecegine bile takılan gördüm bu alemde
    Yoksa selim özüde birdir sözüde .
    Senin kendini ifade ettiğini anlıyorum güzel yazmışsın ellerine saglık ama gerçek hayatda arada sırada oluyor böyle işler

Alıntı samet54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde esnafiz yasar abi ama dürüst esnaflariz çoluk cocuk değil 25 yasindayiz yasar abi seni de pasa abi den tanıyoruz hürmetler bizden .... Neyse Selim son yazdığın bizden gitsin cihan la konuştuk cihan sevdiğimiz arkadasımız onun için problem yok AR gti ye maşallah kazarız belasiz sürüşler.....
    Bu işlerin içindeysen biraz sakin olmak lazım forum sitesinde adamın açtıgı topiğin içinde araba hakkında ileri geri konuşursan haliyle oda buna ters cevap verir misal ben adapazarına geliyorum senin mahallende sana ters düz konuşuyorum gibi
    Bir sorun varsa zaten arada eş dost var konuşulur çözülür burda olmaz bunun yeri burası değil
    Saygılar sevgiler dostça anlatmaya çalıştım umarım sürçi lisan etmedik

Paşama selam .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşarcım ben sana söyliycek kelime bulamıyorum ki çok güzel izahını yapmışın açıklamışın zaten onlarda arkadaşımız bi tatsızlık oldu bitti kanka yanlış anlamadan dogan bi tatsızlık neyse kapandı bu konular reisim bakalım makinemize bugün çıkarcam gibi kanka akşama biraz kırbaçlıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maasallah kardesım yıne boncuk gıbı bı 106 almıssın sanada boyle temız duzgun 106 yakısır ...
    eywallah abicim sagol boncuk kavramını senden ögrendik seneler önce zaten bu saatten sonra bozuk bir 106 alsam sana ayıp etmiş olurum kanka..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mükemmel Allah Kaza Bela Vermesin. Orjinal GTİ Jantından Daha Şık Durmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mükemmel Allah Kaza Bela Vermesin. Orjinal GTİ Jantından Daha Şık Durmuş
    Allah razı olsun kardeşim aynen siyah da 306 gti jantı bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denniz9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşarcım ben sana söyliycek kelime bulamıyorum ki çok güzel izahını yapmışın açıklamışın zaten onlarda arkadaşımız bi tatsızlık oldu bitti kanka yanlış anlamadan dogan bi tatsızlık neyse kapandı bu konular reisim bakalım makinemize bugün çıkarcam gibi kanka akşama biraz kırbaçlıyım
    Hacıı bu tarafa gelde sana bi saplayım
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denniz9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akşama gelde ataşehire bi kırbaçlıyım seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eywah çıkarmıyom a.g ne iş lan kaldırdınız bana olum stok araba lan bu kadar üstüme gelmeyin

kadirturan
    Misafir
    tüü tüüü maşşallah nazar deymesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadirturan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüü tüüü maşşallah nazar deymesin
    sagol kadir kardeşim senin makineyede maşallah allah kaza bela vermesin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)