User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
154 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ar 106 gti

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok güzel duuryor. Keşke sağ kapının kordonları daha belirgin olsaymış orada bir sıkıntı var galiba ama geneli çok güzel duruyor. Filtresinide çok sevdim tertemiz cıncık gibi duruyor

AFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çoooooooooooooooooook iyi beee harbi diyorum Böyle 106'ım olucaksa Vtec'den bile vazgeçerim okadar diyorum Allah kaza bela vermesin
    Hahahaha senden bunu duydum ya tamamdır ))

Aracın maşallahı var Emre abideyken canlı görme fırsatım olmuştu hala aynı temizlikte duruyor Kazasız belasız..
    yalanmotors

şizofren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

.,!?

Alıntı samet54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabaya maşallah kazasız belasız biz verdik arkadaslara ama arabada kapı değişik çamurluk sökülüp takılmış ön kaput değişik miş alan arkadaslar öyle demişler benım saf arkadasıma arabanın hatasız oldugunu ben biliyorum bu işleri de öğrenmiş bulunduk .... kazasız belasız sürüşler....
    Araba yı gene sakarya ya almak isteriz valla güzel duruyor bizde işi biliyor gibi yiz ince den çamurluk sökülüp takılmış ön kaput değişik sağ kapı nın da değişik olması ihtimallerını baz alırsak fiyat ta anlaşırız gibi me geliyor ki ; 2 parçası değişik 1 parçasında işlem olan aracın da bu piyasa da ederi belli dir... Sizde zaten aracı kendiniz gördünüz olan işlemleri kendiniz söylemişsiniz şimdi araba orjinal diye de geri satmazsın herhalde .

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok iyi..
    Tango-1 never dies.

denniz9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı şizofren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba yı gene sakarya ya almak isteriz valla güzel duruyor bizde işi biliyor gibi yiz ince den çamurluk sökülüp takılmış ön kaput değişik sağ kapı nın da değişik olması ihtimallerını baz alırsak fiyat ta anlaşırız gibi me geliyor ki ; 2 parçası değişik 1 parçasında işlem olan aracın da bu piyasa da ederi belli dir... Sizde zaten aracı kendiniz gördünüz olan işlemleri kendiniz söylemişsiniz şimdi araba orjinal diye de geri satmazsın herhalde .
    ne oldu dostum bir önceki yorumunda o arabada kaza degişen yok güya biz öyle diyip almışız ya sen arabayı çok iyi biliyomuşsun ya arabadan iyi anlıyomuşsun ya arabanın çok orjinal çok temiz oldugunu savunuyodun ya şimdi ne oldu almak istiyince degişenlermi çıktı fiyatmı düşelim yada sana şöyle söyliyim bu araba bende bu para dostum işine gelen alır işine gelmeyen almasın ok ben aracımdan çok memnunum
    Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istedigin yetkili servisede gitme garantisi veriyorum....
    Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Bebeğin Vizyondaki Hali

iyi seyirler ...

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah cok iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah maşallah bebegimiz bu şekilde dükkanda yatıyor

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lan oğlum selim kendine bi kullanıcı aç hanginizin ne yazdığı belli olmuyor oğlum benimm he bu arada kanka arabanın arkasına yaz istersen AR ı ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN DİYE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Safkan s-16 maşallah
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lan oğlum selim kendine bi kullanıcı aç hanginizin ne yazdığı belli olmuyor oğlum benimm he bu arada kanka arabanın arkasına yaz istersen AR ı ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN DİYE
    kanka şifremi unuttum giremiyorum mail yollancak die bekliom işte deniz kankimin üyeligiyle takılıom işte bu bende artık rahat ol aslan oglum benim ewt bu arada zaten çekemeyenleri anten takmış olarak görüyorum zoruna gidenin borusuna gitsin diyorum piyasadaki bitiklerden degil boncuklardan bizimkisi seviyorum seni...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denniz9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne oldu dostum bir önceki yorumunda o arabada kaza degişen yok güya biz öyle diyip almışız ya sen arabayı çok iyi biliyomuşsun ya arabadan iyi anlıyomuşsun ya arabanın çok orjinal çok temiz oldugunu savunuyodun ya şimdi ne oldu almak istiyince degişenlermi çıktı fiyatmı düşelim yada sana şöyle söyliyim bu araba bende bu para dostum işine gelen alır işine gelmeyen almasın ok ben aracımdan çok memnunum
    öyle demediniz mi abdullah a bu arabayı alırken bu arabanın camurluk sökülüp takılmış kapı değişmiş ön kaput değişmiş demediniz mi? bizim eleman saf iyi niyetli cocuk bende o telefonda konustugun kişiyim arabada kapı değişik diyonuz cihan apo yu arıyo bana kapı değişik demediler diyor....insanları kandırmayın biz bu araba yı alırken servise gösterdık aldık arabada sadece komple boya oldugunu ögrendik şimdi sen tutmuş bize öyle diyosun dogrudur 106 dan cok iyi anlıyosundur eyvallah... ama böyle kurnazlık yapıp arabayı boklayıp elemanı kafalayıp ucuza kapatıp sonrada gelip buraya orjinal yazarsanız olmaz yakışmazz...emin ol ben o ticarette orada olamadıgım için siz bu arabayı aldınız..300 500 lira için kıvırmaya gerek yok pantolon ggiiyiyoruz etek değilll......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle demediniz mi abdullah a bu arabayı alırken bu arabanın camurluk sökülüp takılmış kapı değişmiş ön kaput değişmiş demediniz mi? bizim eleman saf iyi niyetli cocuk bende o telefonda konustugun kişiyim arabada kapı değişik diyonuz cihan apo yu arıyo bana kapı değişik demediler diyor....insanları kandırmayın biz bu araba yı alırken servise gösterdık aldık arabada sadece komple boya oldugunu ögrendik şimdi sen tutmuş bize öyle diyosun dogrudur 106 dan cok iyi anlıyosundur eyvallah... ama böyle kurnazlık yapıp arabayı boklayıp elemanı kafalayıp ucuza kapatıp sonrada gelip buraya orjinal yazarsanız olmaz yakışmazz...emin ol ben o ticarette orada olamadıgım için siz bu arabayı aldınız..300 500 lira için kıvırmaya gerek yok pantolon ggiiyiyoruz etek değilll......
    canım benim öncelikle yazdıgın cümlelere dikkat et ben senin yaşın kadar 106 aldım sattım yaptım gazladım istersen bu konuyu burda degil yüz yüze konuşalım olurmu canım ben beni arayan arabaya müşteri olana söyliycegimi söylüyorum senin zoruna giden taraf neresi onu anlayamadım ben he zoruna giden şeyler varsa boruna gitsin dostum olurmu güya sen 106 dan anlıyosun hey yavrum hey biz ne anlayanlar gördük klavye erkekligi yapma çık karşıma konuş derdin neyse ben burdan atıp tutmam icraat gösteririm canım ok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada ben 300 500 lirayı bir rol de yiyorum canım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denniz9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    canım benim öncelikle yazdıgın cümlelere dikkat et ben senin yaşın kadar 106 aldım sattım yaptım gazladım istersen bu konuyu burda degil yüz yüze konuşalım olurmu canım ben beni arayan arabaya müşteri olana söyliycegimi söylüyorum senin zoruna giden taraf neresi onu anlayamadım ben he zoruna giden şeyler varsa boruna gitsin dostum olurmu güya sen 106 dan anlıyosun hey yavrum hey biz ne anlayanlar gördük klavye erkekligi yapma çık karşıma konuş derdin neyse ben burdan atıp tutmam icraat gösteririm canım ok...
    ben sana boruyuda gösterirrim icraatı da canımı sıkma benım benım yasım cok merak ediyosan 25 klavye delikanlısı değilim harbi delikanlıyım ... benım amacım harbı olun insanları kandırmayın kalıbınızın adamı olun .... cok yüzyüze konusmak istersen atla gel adapazarına benım adım SAMET cihan tanır benii.... icraat ını beklyorum lafta kalmasın icraatcııı abiiii......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aracı gtı sorgulama konusunda sormuşlardı bir ara
    alper hocam bu postu sen yazmıştın sanırım, bir kaç kişi güzel diyordu,
    http://www.techturkey.com/forum/2709762-post3920.html
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sana boruyuda gösterirrim icraatı da canımı sıkma benım benım yasım cok merak ediyosan 25 klavye delikanlısı değilim harbi delikanlıyım ... benım amacım harbı olun insanları kandırmayın kalıbınızın adamı olun .... cok yüzyüze konusmak istersen atla gel adapazarına benım adım SAMET cihan tanır benii.... icraat ını beklyorum lafta kalmasın icraatcııı abiiii......
    canım atlar oraya gelirsem zaten o pantolonunuda çıkartır etegini giydiririm sana oran buran oynamasın zoruna giden şeyleri git başkasından çıkar tamammı canım sen arabayı bize sattırmamak için elinden geleni yaptın ama apo da on numara bi adam seni dinlemeyip verdi bize arabayı buda senin içine oturmuş belli yazık çok üzüldüm benim yaşımda 29 akıllı ol diyorum başkada havlayan köpege kemik atmam zaten emin ol karşında görürsün beni birgün ok akıllı kardeşim benim hadi bakalım hadiiiiii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aracı gtı sorgulama konusunda sormuşlardı bir ara
    alper hocam bu postu sen yazmıştın sanırım, bir kaç kişi güzel diyordu,
    http://www.techturkey.com/forum/2709762-post3920.html
    yavuz cum senin neren agrıyo şuan bana onu söyle.. ewt alperin o yorumunu yaparken bende yanındaydım ve alper dün akşam dükkanıma geldi arabayı karış karış inceledi ben yanılmışım dedi araba güzel araba dedi ve dikkatli oku orda bir var sayım var degişmiş olabilir yazı çakma gibi herkese açık buyrun yakından bakın beklerim herkesi.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)