User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
154 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ar 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selim paşam sen neden her söze cevap yazıyorsun ?

Arabayı almışsın neden başkaları ile muhattap oluyorsun sahibi ile bir sıkıntı varmı ?

Arabayı alacak olan arkadaş gider baktırır biz aldık böyleydi sizde baktırın gösterin bu kadar basit,

Alper total yazısını nasıl anladın be üstadım resimden çakma oldugunu ?

Araba 2 gün önce nete koyuldu yorumlara bak bayagı hastası varmış demekki

Ayrıca şu yazdıgın mesajları silermisin seviyeni düşürme sen esnaf adamsın gözünü seveyim sana yakışmaz

Edit alper hatasını zaten kabul etmiş daha neyi tartışıyorsunuz ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selim başkan hayırlı olsun çayları koy geliyorum boncuğu dükkanda izleyip içelim

denniz9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selim paşam sen neden her söze cevap yazıyorsun ?

Arabayı almışsın neden başkaları ile muhattap oluyorsun sahibi ile bir sıkıntı varmı ?

Arabayı alacak olan arkadaş gider baktırır biz aldık böyleydi sizde baktırın gösterin bu kadar basit,

Ayrıca şu yazdıgın mesajları silermisin seviyeni düşürme sen esnaf adamsın gözünü seveyim sana yakışmaz

Edit alper hatasını zaten kabul etmiş daha neyi tartışıyorsunuz ?
    ya kardeşim boşuna demiyorum hep sen bitanesin diye gerçekten dogru söylüyosun ben hata ettim katılıyorum sana burda çoluk çocuk eglendirmiyoruz 106 ya uzaktan bakıp iç geçiren çocuklar burda yorum yapıyo yalandan ugraşıyo işte walla yaşarcım arabayı aldıgım arkadaşla aram çok iyi az önce yine konuştuk on numara bir arkadaş kendisi ama bazıları var işte zorlarına gidiyo bazı şeyler bende hata yapıp cvp verdim tekrar haklısın kardeşim sagol uyarın için MEYVA VEREN AGAÇ TAŞLANIR SAYGILARIMLA SELİM KARASU. VİZYON OTOMOTİV..
    Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    canım kardeşim uslubunu bozma istersen, biryerim ağrısa sıvazlatıyorum geçiyor onda sıkıntı yok, bu arabaya taa emredeyken ben niyetlenmiştim zaten kısmet olmadı emreninde acelesi vardı alamadım, dünde yazdım takip ettiğim araçlardan biri diye, araba hakkında böyle bir yorum yapılmış nedir aslı astarı diye düşünmedim değil ki alperle yüzyüze tanışma fırsatım olmadı ancak uslubunu bildiğimden diyorum fotograftan bir yorum yapmıyor bu adam diye biliyorum, neyse bu mevzu gereksiz fazla uzadı güzel aracın var Allah kaza bela yüzü göstermesin.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=yaşar;2784990]Selim paşam sen neden her söze cevap yazıyorsun ?

Edit alper hatasını zaten kabul etmiş daha neyi tartışıyorsunuz ?[/QUOT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerginliğe gerek yok iki tarafta tanıdık böle şeylari yüzyüze görüşürüz arkadaşlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eywallah kanka aynen öyle...
    Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu makına faransadan geldi kardeşş ne sakaryası bu makınayı ilk gördüğümdede sölemiştim apo kardeşime siyah olarak ender makınalardan biri gercekten yakından görülmesini tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cihan-34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu makına faransadan geldi kardeşş ne sakaryası bu makınayı ilk gördüğümdede sölemiştim apo kardeşime siyah olarak ender makınalardan biri gercekten yakından görülmesini tavsiye ederim
    Cihan'ım dün anlaştıgımız araba, adam satmakdan vazgeçti bilgin olsun
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eywallah kanka dogru söze ne denir...

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bırakın tırıvırıları kim araba almak istiyorsa gitsin baksın araca .ötü yemeyende götürsün servise baktırsın okadar.. aq herkes 106 experi kesildi başımıza.aracın ön panelide orjınal değişme yok ben zaten değişmiş demedim olabılır dedim gittim baktım orjınal(nokta)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihan'ım dün anlaştıgımız araba, adam satmakdan vazgeçti bilgin olsun
    olsun başkan bize heryer fransa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bırakın tırıvırıları kim araba almak istiyorsa gitsin baksın araca .ötü yemeyende götürsün servise baktırsın okadar.. aq herkes 106 experi kesildi başımıza.aracın ön panelide orjınal değişme yok ben zaten değişmiş demedim olabılır dedim gittim baktım orjınal(nokta)
    ee alpercim o zaman sanada bi bebek almak farz oldu yine patlatalım kanka sanada bitane eski günlerdeki gibi kardeş kardeş gezeriz hem bizim gibi rol yapanmı var 220 lerde ayna kapatıyoz a.g

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denniz9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ee alpercim o zaman sanada bi bebek almak farz oldu yine patlatalım kanka sanada bitane eski günlerdeki gibi kardeş kardeş gezeriz hem bizim gibi rol yapanmı var 220 lerde ayna kapatıyoz a.g
    ona kapatıyoruz demeyelim kanka KOPARIYORUZ 220 lerde aynı şerite aynı anda girip şeritten aynasız çıkan ilk türkler olarak tarihe gireceğiz olumm..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahah ya kanka ne adamsın gülmekten öldüm a.g aynen öle koparıyoruz ama hepde senin aynan kopuyo

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok gibi duruyor maşallah
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende birşeyler yazayım.Ben sorgulatmıştım aracı.Sağolsun Sinan arabayı bu hale getiren kişinin yani byatan,jantını takan vs. Emre abinin numarasını verdi.Aradım konuştuk.Bana herşeyini anlattı aracın sadece bir camı değişik dedi oda hırsız girmiş o yüzden değişmiş.Başka kusuru yok ve yürürü çok iyi dedi.Sonra biz satıcı arkadaşla 15300 e anlaştık ama arkadaş akşamına bu fiyattan cayınca bizde bozulduk birdaha aramadık arkadaşı.Bana göre çok güzel bir araba güle güle binin.Ama 16 veya daha aşağı fiyata alıp 1 hafta sonra 18 yazıyosunuz tepki verenler bu yüzden verdiler diye düşünüyorum.Piyasa zaten yüksek alakasız arabalara saçma sapan fiyat çekmeye başladı Güle güle kulanın boncuk gibi araba kazasız belasız..

şizofren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

.,!?

Alıntı denniz9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne oldu dostum bir önceki yorumunda o arabada kaza degişen yok güya biz öyle diyip almışız ya sen arabayı çok iyi biliyomuşsun ya arabadan iyi anlıyomuşsun ya arabanın çok orjinal çok temiz oldugunu savunuyodun ya şimdi ne oldu almak istiyince degişenlermi çıktı fiyatmı düşelim yada sana şöyle söyliyim bu araba bende bu para dostum işine gelen alır işine gelmeyen almasın ok ben aracımdan çok memnunum
    öncelikle şunu söyleyim bu arabayı sakarya ya gelme sebebi şahsıma aitdir emre benim arkadaşım ondan apo ya ben vesile oldum arabanın ne kadar orjinal bi araba olduğunu zaten biliyorum herkez biliyor..
    Benim sana demek istediğim şey şu madem araba bu kadar orjinal neden arabayı alırken arabanın orası burası değişik diyorsun fiyat kırıyorsun burda yüzyüze bakıyoruz... Arabayı alırken araba kötü size geçti araba kusursuz oldu. Senin istediğin fiyata da bişey diyen yok mal senin kaça satmak istiyorsan o paraya satarsın ama benim takıldığım konu arada cihan var cihanın aracılığıyla geldiniz araba yı burda bokladınız. Biz size nasıl güvenicez peki şimdi hep araba alıp satıyoruz arkadaşlarımız ortak aynı sevdanın peşindeyiz biz yarın senden araba almak istesek bu türlü çirkin yaklaşımlarla mı karşına çıkalım sen olayı anlamak istemiyorsun kelime oyunu yapıyorsun falan da filan da

burda arabanı kötülemiyoruz tekrar söylüyorum araba 10 numara kusursuz
    ben arabanın alınma şekline takıldım sadece
    bana şimdi diceksin ki apo yla hallettim işimi o memnun ben memnun sana ne oluyor ben olmasaydım samet olmasaydı cihan kimi arayıp araba yı isticekti. Biz bile 106 arıyorsak aklımıza cihan geliyor arıyoruz aynı şekli kendine olmuş gibi düşün ondan sonra cevap ver bence

şunu da belirtmeden geçmiyim burda hepimiz esnaf adamlarız atarlı giderli konuşmalara bence hiç gerek yok yarın öbür gün gene yüz yüze bakıcaz biz gelicez siz geliceksiniz insanların kaldıramıcağı kelime etmeyelim sıkıntı olur sonra

kendimi gayet güzel ifade ettiğimi düşünüyorum bunun üzerine soracak olduğun bişey varsa takıldığın bi kelime varsa cihan dan ulaşabilirsin bizlere allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin tekrar dan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde esnafiz yasar abi ama dürüst esnaflariz çoluk cocuk değil 25 yasindayiz yasar abi seni de pasa abi den tanıyoruz hürmetler bizden .... Neyse Selim son yazdığın bizden gitsin cihan la konuştuk cihan sevdiğimiz arkadasımız onun için problem yok AR gti ye maşallah kazarız belasiz sürüşler.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)