aracınız çok güzel olmuş, sanırım pek sıcak bakmıyorsunuz ama biraz daha yere bassanız daha hoş durur,maşallah
aracınız çok güzel olmuş, sanırım pek sıcak bakmıyorsunuz ama biraz daha yere bassanız daha hoş durur,maşallah
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
şimdiye kadar gördüğüm en iyi Jazz. allah kaza bela vermesin
Maşallah özgür
Emreninde eline sağlık çok güzel kareler
bende bi aralar jazz bakınıyordum biliyorsun ama çok aile şekli var arabada![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Arkadaşlar ,
Resimleri beğenip yorum yaptığınız arabam satılıktır.
Aranızda beni tanıyanlar bilirler. Haftanın 5 günü kapalı garajda yatar.hatta 2-3 hafta hiç çıkmaz.
43.000 Km. de Boyasız değişensiz, masrafsız
16" 2011 honda city jantlı
2 cm spacer var
orj sisler takıldı. ( malesef 2002 ES modellinde yok )
Orj fabrika aksesuarı konsol şeklinde cepli ve bardaklıklı( önve ve arkada 2 li )
K&N Filtre kiti
Mugen pedal seti.
vs vs..
Fiyat olarak :22.350 yazıyorum.
Eve gidince satılıklar bölümüne başlık açıcam moderatör arkadaşlardan şimdiden özür dilerim.
Araç tertemiz sadece arkadaki stickeri çıkartsanız bozmuş biraz![]()
kazasız belasız, bişey merak ettim filtre sesi nasıl acaba jazz larda, ben kullandım bu arabalardan ama hep ihtiyar amca işi standarttı, filtre sesini merak ediyorum..
maşallah çok iyi ama; amerikan parklar sökülüp biraz daha basılsa çok iyi durur
garaj arabasıymış satılıkmış jazz düşünenler kaçırmasın![]()
amerikan parklar bir anlık kararla yapıldı başlarda hoşuma gitti ama sonraları sıkıldığımı itiraf edeyim. bass bass nereye kadar 3,5 basıklık var yeter bence alan isterse kıyabilirse süründürsün![]()
Maşallah güzel duruyo sadece o sarı sticker gözüme hoş gelmedi.Gerçi bende de var banada sök diyolar uyuz oluyorum![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)