Evt öyleTeşekkürLer
Valla daha yavru bu sene zaten av sezonu kapandi anca seneye hazir oLur. Çok kişiyi araya koyduk aLdık annesi babasi şampiyon avcıLıkta 10Larca metre öteden ferma veriyormus bakaLım bizim ki ne yapicak![]()
Evt öyleTeşekkürLer
Valla daha yavru bu sene zaten av sezonu kapandi anca seneye hazir oLur. Çok kişiyi araya koyduk aLdık annesi babasi şampiyon avcıLıkta 10Larca metre öteden ferma veriyormus bakaLım bizim ki ne yapicak![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Ferma vermek nedemek.. Cahilliğime ver de bi açıklasana şunu
Benimde av köpeğim varda..Labrador fakat ben av için hiç kullanmıyorum.
Estf.Av köpeklerinin genelinde oLan ama özeelikle setter ve pointer cinsinde avının yerini göstermek için hareketsiz durma stili diyebiliriz.
Hiç kıpırdamadan 10 dk durdu kızımız artık biz sıkıLdık bozduk fermayı![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
vaLLa abim avcıLık iLe ugraşiyor benim aram yok ama köpeği düzce avcılar derneği başkanından aLındi. Soyu tam biLgim yok abimden ögrenirim ama köpeğin babasını falan bilenler fermayı cakınca avin kac metre uzakta oldugunu anlamiyorlarmiş burnu cok keskinmiş hatta lakabı dağdan dağa ferma Çakanmış
Yok kemik falan hiç vermiyoruz bağirsaklarini keser falan dediLer sadece mama veriyoruz normalden biraz daha fazla veriyoruz sonucta daha 9 ayLık ama boya gitti hayvan ondan zayif gözüküyor
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Şamil BASAYEV
Ön farlar çukurlarda oynama yapıyormu ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)