Garip geldi acıkcası tepkin...
E30 + Borbet + Offset üzeri bira görünce böyle birsey yazdım.
Hakaret degil bu, resme yapılan gayet normal bir yorum...
Yorum yaptıgım kisi de arkadasım, Ankara da kimsenin olmadıgına göre genelleme olma ihtimali yok bunun...
Ben Ankaralı arkadasları da gayet severim sayarım, onlar da aynı seyleri düsünürler.
Böyle ufak tefek seylerden nem kapmaya gerek yok, alınacak bir durum yok burada...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Arkadaşım siteye koyduğun fotoğrafa bir bak sen önce yılda kaç trafik kazası oluyor alkollü araç sürerken,sen sür sürme jantmıdır ofsetmidir neyse artık üstünde bira fotoğrafı çekersen çok güzel destek verirsin bu kazalara...sonra bilmem ne haber kanallarında alkollü yarış yapan modifiyeciler diye adımız daha çok geçer durur bizler böyle yaparsak başkaları ne yapar, benim derdim Ankara vs. değil bu fotoğraf karesi Ankara modu vs. zaten olamaz..hadi iyi forumlar
Bence fazlasıyla abartıyorsun.
Foruma icki yasagı da koyalım istersen, otomobil forumunda icki sisesi fotografı falan da paylasılmasın.
Direksiyon basında icki icen bir tip fotografı veya videosu olsa hak veririm, ama burada garajda duran bir otomobilin jantında kaportasında bira sisesi olsa ne olur.
Ankara mevzusunu da ben söyledim, kisisel degil sahsa hakaret degil, foruma aykırı degil, o zaman kimseyi de ilgilendirmez.
valla nasi geziyo o jant lastikle bilememde tam alman stiline uygunolmus cok fena duruyo polo![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Azcık nostalji
![]()
yannii bazı arkadaşlarında avatarında içki şişeleri içki resimleri var burda kimsenin kimseden etkilenecek hali yok neredeyse hepimiz 18 yaşını geçmiş insanlarız
tam ankara stili olmuş demiş yavuz doğru deil mi borbet jant ankarayla bütünleşmiş bişey neredeyse biraz fazla abartmışsın![]()
Nico rosberg sıralama turları öncesi lastik ekibinden biriyle minyatür kale maç yaparkenBir arkadaşın çekimi..
Alınganlıkla ilgisi yok siz anlamak istemiyorsunuz daha açık konuşuyum,Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN Başkent olarak seçtiği bir şehrin adı ile oynamaya basitleştirmeye kimsenin hakkı yoktur özelikle borbet+bira şişesi ile bütünlemeye hiç ve hiç hakkı yoktur aynı zamanda bu bir, hukuka aykırı eylemdir...saygılar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)